לאחר שדרוג הסאב אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את שאר המערכת.
כרגע תמונת המצב היא ככה: סאב של קליפס R-110SW ורמקולים מדפיים של אאודיואנגן A5+ אשר משמשים בשבילי להכול גם למוזיקה, לסרטים ואפילו למאסטרינג (כמובן שהאאודיואנגן משמשים רק להשוואה וקיימים אצל חבר זוג מוניטורים של ימהה אשר עושים את שאר העבודה).
אז ככה המון זמן שרציתי לרכוש רמקולים רצפתיים אבל פשוט אין לי מקום בשבילהם, חשבתי אפילו על מדפיים+סראונד אבל מקום הישיבה שלי ממוקם כך שבלתי אפשרי למקם את כל הסיפור הזה לחווית סאונד מוצלחת אז חיפשתי לי בגוגל פתרון ועניי ננעלו את הקליפס Quintet.
מסיקורים הבנתי שיחסית לגודל שלהם הם מאוד אבל מאוד טובים.
הרמקולים הנל מאפשרים תלייה על הקיר, אך שוב צצה בעיה.
הסנטר אמור להיות ממוקם בדיוק באמצע בין הרמקול הימני לשמאלי ושוב בעיה, מפוזרים אצלי בחדר ספוגים אקוסטיים וזה בלתי אפשרי בשבילי אז חשבתי אוליי ישנה אפשרות לתלות את הרמקולים על התקרה? חקרתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רעיון ממש מומלץ אך בכל זאת אני פונה לאאודיופילים שבינינו, האם מיקום רמקולים על התקרה עם זווית למאזין יהרסו את חווית האזנה?
זאת הייתה שאלה אחת.
עכשיו לחלק ב'.
אני מחפש רמקולים אחרים שיחליפו לי את האאודיואנגן, המטרה שלהם בעיקר תהיה למוזיקה ומאסטר, כיוון שאני לא ממש מתכוון לשמוע סטריאו בסראונד של הקולנוע(קליפס Quintet).
אז ככה, מה שאני מחפש זה לא מוניטורים אולפניים כי(דעתי האישית) מוניטורים הם לא בהכרח "נייטרליים" ולכל מוניטור יש את הצבע שלו ואת ההתנהגות שלו(וגם בגלל שיש לי את הימהה להשוואה), אז חשבתי ללכת על רמקולים מדפיים "נייטרליים" ולשדך להם מגבר שלא יצבע יותר מדיי את הסאונד.
בגלל שאני חובב קליפס אז הכיוון שלי הוא RP-150M, אפילו יש "מוניטור" בשם
אז הבקשה שלי היא כזאת, תוכלו להמליץ לי על מגבר "נייטרלי" שיניעו את הקליפס בלי להתפרע יותר מדיי במחיר ?
עוד שאלה, כיצד אני מחבר סאב אחד גם למדפיים שמונעים ע"י מגבר וגם לקולנוע שמונע ע"י רסיבר?
תודה מראש