המלצה למסך חדש
אהלן אני יושב וקורא בימים האחרונים הרבה שרשורים וכבר התבלבלתי...
מעונין לקנות לסלון טלוויזיה בין 55-65 עם עדיפות לסמסונג..הבעיה שה60 ו65 של סמסונג נורא יקרות..רציתי לדעת מה דעתכם על המסכים של LG ו SHARP בגדלים האלה..
ב55 של סמסונג ראיתי שהרבה המליצו על H6400 ראיתי שיש גם F6400 יש הבדל בינהם?
אשמח לקבל המלצה לכל גודל..סמארט חובה 3D יהיה נחמד
התקציב ל55 נע סביב ה6
לגדולים יותר אני יוכל לעשות קפיצה אבל לא משמעותית סביב ה7 וחצי 8
תודה רבה
מעונין לקנות לסלון טלוויזיה בין 55-65 עם עדיפות לסמסונג..הבעיה שה60 ו65 של סמסונג נורא יקרות..רציתי לדעת מה דעתכם על המסכים של LG ו SHARP בגדלים האלה..
ב55 של סמסונג ראיתי שהרבה המליצו על H6400 ראיתי שיש גם F6400 יש הבדל בינהם?
אשמח לקבל המלצה לכל גודל..סמארט חובה 3D יהיה נחמד
התקציב ל55 נע סביב ה6
לגדולים יותר אני יוכל לעשות קפיצה אבל לא משמעותית סביב ה7 וחצי 8
תודה רבה
אני בדיוק באותו מצב כמו שלך..
כבר חודשיים יושב וקורא פה פוסטים, בתקווה עוד חודש אני אקנה (כשאני אכנס לבית החדש)..
כמו שאתה רואה... ל55 אינץ יש מבחר גדול.. הH6400 נותנת כנראה את התמורה הכי טובה לפי דעות רוב האנשים פה.
הF6400 זה דגם אחד לפני ה-H6400.
יש את LG 659 בגודל 60 אינץ .. אבל אפשר להוציא היום ב9000 שזה יקר לך קצת..
דגם אחת פחות זה LG 589 בגודל 60.. בערך 7000-7500 אבל לא מצאתי פה אנשים שיש להם אותו אז קשה להמליץ עליו.
אני חושב שאם אפשר, עדיף לוותר על סמארט ולקנות איזה סטרימר חיצוני ב500 שקל יעשה עבודה הרבה יותר טובה.
העניין הוא שרוב הטלויזיות היום מגיעות כבר עם סמארט אז קצת קשה לברוח מזה.
כבר חודשיים יושב וקורא פה פוסטים, בתקווה עוד חודש אני אקנה (כשאני אכנס לבית החדש)..
כמו שאתה רואה... ל55 אינץ יש מבחר גדול.. הH6400 נותנת כנראה את התמורה הכי טובה לפי דעות רוב האנשים פה.
הF6400 זה דגם אחד לפני ה-H6400.
יש את LG 659 בגודל 60 אינץ .. אבל אפשר להוציא היום ב9000 שזה יקר לך קצת..
דגם אחת פחות זה LG 589 בגודל 60.. בערך 7000-7500 אבל לא מצאתי פה אנשים שיש להם אותו אז קשה להמליץ עליו.
אני חושב שאם אפשר, עדיף לוותר על סמארט ולקנות איזה סטרימר חיצוני ב500 שקל יעשה עבודה הרבה יותר טובה.
העניין הוא שרוב הטלויזיות היום מגיעות כבר עם סמארט אז קצת קשה לברוח מזה.
orish כן אני סוחב את הקנייה כבר ממרץ נכנס מסתכל קורא מחכה לאיזה מבצע ועדיין תקוע,החלטתי לשים לזה סוף השבוע ולקנות משהו במחיר סביר שאם בעוד שנתיים שלוש ארצה לשדרג לא ארגיש פספוס..
מעדיף לקנות עם סמארט מובנה..
שי הטלוויזיה נראית מעולה האם כדאי אבל לקחת מתצוגה?ובכללי איך LG עומד עם סמסונג ??
מעדיף לקנות עם סמארט מובנה..
שי הטלוויזיה נראית מעולה האם כדאי אבל לקחת מתצוגה?ובכללי איך LG עומד עם סמסונג ??
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
יש לך 2 אופציות טובות מאוד בקצת יותר מ6000- דגם של lg 679 שהוא ממסך מצויין ,או להוסיף קצת ולרכוש את ה6809 של פיליפס שהוא סוג של 4K.
רוב המסכים שיגיעו לארץ בקרוב יהיו כנראה כבר 4K אחרי שבעולם כבר שנה נמכרים רק 4 K כמעט.
רוב המסכים שיגיעו לארץ בקרוב יהיו כנראה כבר 4K אחרי שבעולם כבר שנה נמכרים רק 4 K כמעט.