אהלן
התקנתי את הקודי החדש , והתקנתי את ה The Wiz והכל נראה תקין.
מצליח לראות סרטים ובינתיים אחלה.
אך אני קצת פרפקציוניסט ,וחשוב לי לשמוע באיכות טובה ( לקבל DTS או DD5.1 וכו' )
בעבר ( לפני ההתקנה הנ"ל ) , היה לי את xbmc torrent ,הייתי נכנס ל " חיפוש " ואז רושם dd5.1 או dts והיה מוצא לי תוצאות של סרטים בגודל נורמלי ( 4GB ומעלה ) הייתי מנגן אותם והרסיבר היה משתנה בהתאם ל DTS או DD5.1
כיום , עם ההתקנה החדשה, אני מחפש ( אין לי xbmctorrent ) אלא רק pulsar ו Thewiz , וזה לא מוצא לי כלל , גם אין שגיאה כלשהי.
ניסיתי להוריד מחדש את התוסף של xbmctorrent --> תפריט --> התקנה מקובץ ZIP --> וכלום לא קורה. אני אפילו לא רואה אותו בהרחבות הפעילות או באף מקום.
וגם אם אני מנגן תוכן כלשהו דרך ה pulsar ו Thewiz , אז הרסיבר לא משתנה כלל ( ואני רואה על המסך את האודיו על 2.0 )
אנא עזרתכם , היותי פרפקציוניסט הורגת אותי, אני כבר שבועות לא רואה סרטים בגלל הקטע הזה, חייב לפתור זאת
תודה!
לא מצליח למצוא תכנים כמו DTS או DD5.1
- fidler
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
- נתן תודות: 121 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
@roey1984
·
XBMCTORRENT עובד מצויין, אם יש לך את הקובץ זיפ שלו, פתח אותו דרך מערכת\הרחבות\התקנה מקובץ ZIP והכל אמור לעבוד חלק.
אם לא קיים לך הקובץ גש לכאן https://github.com/steeve/xbmctorrent/releases הורד והתקן.
·
XBMCTORRENT עובד מצויין, אם יש לך את הקובץ זיפ שלו, פתח אותו דרך מערכת\הרחבות\התקנה מקובץ ZIP והכל אמור לעבוד חלק.
אם לא קיים לך הקובץ גש לכאן https://github.com/steeve/xbmctorrent/releases הורד והתקן.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
שאלת אגב למי שיודע
אפשר להתקין PULSAR בלי שכל הסרטים יצטרפו לספרית הוידאו שלי?
אני זוכר שבזמנו כשניסיתי להשתמש בפולסר היו גם בהוראות התקנה הוראות להתקין NINBORA וכו' וזה שם לי משהו כמו 1000 סרטים בקיר הסרטים (מה שאני לא אוהב... אני אוהב להתקין תוסף ושהסרטים שיש שם יופיע עם פוסטרים, בנפרד מספרית הסרטים שלי..).
אני זוכר שבזמנו כשניסיתי להשתמש בפולסר היו גם בהוראות התקנה הוראות להתקין NINBORA וכו' וזה שם לי משהו כמו 1000 סרטים בקיר הסרטים (מה שאני לא אוהב... אני אוהב להתקין תוסף ושהסרטים שיש שם יופיע עם פוסטרים, בנפרד מספרית הסרטים שלי..).