לא מצליח למצוא תכנים כמו DTS או DD5.1

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
roey1984 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 195
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן

התקנתי את הקודי החדש , והתקנתי את ה The Wiz והכל נראה תקין.
מצליח לראות סרטים ובינתיים אחלה.

אך אני קצת פרפקציוניסט ,וחשוב לי לשמוע באיכות טובה ( לקבל DTS או DD5.1 וכו' )
בעבר ( לפני ההתקנה הנ"ל ) , היה לי את xbmc torrent ,הייתי נכנס ל " חיפוש " ואז רושם dd5.1 או dts והיה מוצא לי תוצאות של סרטים בגודל נורמלי ( 4GB ומעלה ) הייתי מנגן אותם והרסיבר היה משתנה בהתאם ל DTS או DD5.1

כיום , עם ההתקנה החדשה, אני מחפש ( אין לי xbmctorrent ) אלא רק pulsar ו Thewiz , וזה לא מוצא לי כלל , גם אין שגיאה כלשהי.

ניסיתי להוריד מחדש את התוסף של xbmctorrent --> תפריט --> התקנה מקובץ ZIP --> וכלום לא קורה. אני אפילו לא רואה אותו בהרחבות הפעילות או באף מקום.
וגם אם אני מנגן תוכן כלשהו דרך ה pulsar ו Thewiz , אז הרסיבר לא משתנה כלל ( ואני רואה על המסך את האודיו על 2.0 )

אנא עזרתכם , היותי פרפקציוניסט הורגת אותי, אני כבר שבועות לא רואה סרטים בגלל הקטע הזה, חייב לפתור זאת

תודה!
נערך לאחרונה על ידי roey1984 ב 21/05/2015 12:41, נערך פעם 1 בסך הכל.

fidler
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 198
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

@roey1984
·
XBMCTORRENT עובד מצויין, אם יש לך את הקובץ זיפ שלו, פתח אותו דרך מערכת\הרחבות\התקנה מקובץ ZIP והכל אמור לעבוד חלק.
אם לא קיים לך הקובץ גש לכאן https://github.com/steeve/xbmctorrent/releases הורד והתקן.

roey1984 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 195
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה fidler

אנסה זאת היום בבית.
כמו כן , חבר מהעבודה אמר לי לבחור ב pulsar את כל ה providers המתאימים ואז לסנן דרכם את גודל הקובץ הרצוי.
אנסה גם את זה היום..

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

שאלת אגב למי שיודע

שליחה #4 

אפשר להתקין PULSAR בלי שכל הסרטים יצטרפו לספרית הוידאו שלי?
אני זוכר שבזמנו כשניסיתי להשתמש בפולסר היו גם בהוראות התקנה הוראות להתקין NINBORA וכו' וזה שם לי משהו כמו 1000 סרטים בקיר הסרטים (מה שאני לא אוהב... אני אוהב להתקין תוסף ושהסרטים שיש שם יופיע עם פוסטרים, בנפרד מספרית הסרטים שלי..).

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”