כדאי לקנות מצלמה לרכב משומשת או עדיף חדשה?

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
yairl פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי הזדמנות לקנות מצלמה משומשת מחבר והיא במצב לא רע (לפי מה שהוא אומר) די חדשה.. זה מוצר של כמה מאות שקלים לפי מה שאני מבין, ויש פה הזדמנות לחסוך הרבה כסף מצד אחד, כי הוא עושה לי את זה בהנחה משמעותית אבל מצד שני אני לא מת על הרעיון של לקנות מוצרים כאלה בלי אחריות. מצאתי מצלמה לרכב BLACKSYS פה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11080 שעולה די זול, השאלה אם מישהו מכיר את הדגם הזה? כדאי ללכת על משהו כל כך זול במוצר כזה? מה מבחינת התקנה באופן כללי - זה משהו מסובך להתקין מצלמה לרכב? והאם כל כמה זמן צריך להוריד את הצילום למחשב כדי לעשות גיבוי?
תודה

elrom
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #2 

תלוי כמה אתה סומך על החבר :-)....הוא אמר לך את הסיבה לרצון שלו למכור את המצלמה? באיזו מצלמה מדובר?
המצלמה יכולה לעבוד עוד שנים או להתקלקל 5 דקות אחרי שהרכבת אותה, אין אפשרות לדעת.
הקלישאה הידועה - אתה מקבל את מה ששילמת עבורו עובדת גם כאן. מוצרים זולים הם בדר"כ באיכות כללית נמוכה, איכות צילום נמוכה וללא אורך חיים ארוך מדי.
זה לא מסובך להתקין מצלמות כאלו, מחברים לשמשה/מראה ולמקור מתח. אם רוצים להחביא את הכבל, אז כבר דורש ידע כלשהו ויכולת לפרק ולהרכיב חלקים ברכב.
אין צורך להוריד את הסרטים למחשב לגיבוי אם לא קרה משהו וזקוקים לסרט. המצלמות מצלמות ב loop, כלומר, מוחקות את הסרטים הישנים יותר בעת הצורך.

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”