harmony 650 - האם הוא יעבוד עם YES? ועוד כמה שאלות
שלום לכולם,
התקנתי לאחרונה מערכת קולנוע ביתית ואני מרגיש שאני מתחיל להתפזר עם כל השלטים שיש לי.
כרגע יש לי חבר שטס לארה״ב וחשבתי להביא כבר משם שלט אוניברסלי.
לא בא לי יותר מדי להתפזר עם הכסף ואין לי יותר מדי דברים אז חשבתי ללכת על ה harmony 650, נראה לי שהוא אמור לעשות את העבודה.
אז הדברים שהוא יצטרך לשלוט עליהם:
ממיר של YES Max ללא VOD / STREAMER
Onkyo 535
Phillips 7809
לפטופ Sony Vaio ישן יחסית שמריץ Kodi
Apple TV
קודם כל האם ישנה איזשהי בעיה לשלוט על הממיר של yes? תפריטים, הקלטה וכו׳, או לחלופין עם כל מכשיר אחר שציינתי למעלה?
אם אני קונה את ה 650 ואני רוצה להוציא עינית IR אחת מחוץ לכוורת שתתחבר לכל המכשירים האם זה אפשרי?
אם אני רוצה שה-650 ידליק את הלפטופ, זה אפשרי? האם המקלט IR שלו צריך להתחבר למעבד ישירות? נשמע קצת בעייתי עם לפטופ.
אני לא ממש מבין בזה ובגלל שאני צריך לקבל החלטה מהירה אשמח לייעוץ ממכם emoticon
התקנתי לאחרונה מערכת קולנוע ביתית ואני מרגיש שאני מתחיל להתפזר עם כל השלטים שיש לי.
כרגע יש לי חבר שטס לארה״ב וחשבתי להביא כבר משם שלט אוניברסלי.
לא בא לי יותר מדי להתפזר עם הכסף ואין לי יותר מדי דברים אז חשבתי ללכת על ה harmony 650, נראה לי שהוא אמור לעשות את העבודה.
אז הדברים שהוא יצטרך לשלוט עליהם:
ממיר של YES Max ללא VOD / STREAMER
Onkyo 535
Phillips 7809
לפטופ Sony Vaio ישן יחסית שמריץ Kodi
Apple TV
קודם כל האם ישנה איזשהי בעיה לשלוט על הממיר של yes? תפריטים, הקלטה וכו׳, או לחלופין עם כל מכשיר אחר שציינתי למעלה?
אם אני קונה את ה 650 ואני רוצה להוציא עינית IR אחת מחוץ לכוורת שתתחבר לכל המכשירים האם זה אפשרי?
אם אני רוצה שה-650 ידליק את הלפטופ, זה אפשרי? האם המקלט IR שלו צריך להתחבר למעבד ישירות? נשמע קצת בעייתי עם לפטופ.
אני לא ממש מבין בזה ובגלל שאני צריך לקבל החלטה מהירה אשמח לייעוץ ממכם emoticon
ה-650 מסוגל ללמוד כפתורים של כל שלט שהוא אז אין בעיה.
זה שלט מצויין, אני ממליץ בחום, אצלי הוא שולט על ארבע מכשירים וכיוונתי אותו שישלוט על כולם בפרופיל אחד.
בנוסף הוא שולט על קודי, ככה שאתה לא צריך מקלדת כלל.
חסרון בשלט שהוא אוכל סוללות, אז רצוי להשתמש בסוללות נטענות, אצלי כל חודשיים בערך אני מטעין.
זה שלט מצויין, אני ממליץ בחום, אצלי הוא שולט על ארבע מכשירים וכיוונתי אותו שישלוט על כולם בפרופיל אחד.
חסרון בשלט שהוא אוכל סוללות, אז רצוי להשתמש בסוללות נטענות, אצלי כל חודשיים בערך אני מטעין.
·איך הוא שולט על קודי? מה צריך לחבר למחשב? האם אפשר להדליק אותו עם השלט?G-FORCE כתב:ה-650 מסוגל ללמוד כפתורים של כל שלט שהוא אז אין בעיה.
חסרון בשלט שהוא אוכל סוללות, אז רצוי להשתמש בסוללות נטענות, אצלי כל חודשיים בערך אני מטעין....
תודה