איזה MP3 פלייר מומלץ ?
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Winamp
דווקא (הרבה) יותר מומלץ FOOBAR 2000 ולהשתמש בASIO (עוקף את המיקסר הזוועתי של ווינדוס). אם הכרטיס מסך שלך לא תומך בASIO יש קובץ שנקרא ASIO4ALL.DLL שמסדר את זה אבל היציבות לא מרהיבה במיוחד (אבל האיכות שווה את זה). אני יודע שאפשר לשים את FOOBAR כמנוע מוזיקה באיטיונס ולהשתמש בממשק של איטיונס אם אתה אוהב אותו, אולי אפשר גם עם של ויננאמפ
FOOBAR אגב בא בעיצוב ספרטני להחריד. ישנה אפשרות ליצור לעצמך דברים אם בא לך להתעמק. אני מצרכי איפוד ונוחיות משתמש בITUNES.
ולגבי אם הכרטיס שלך תומך בASIO. לא ידוע לי על מובני לוח אם שכן. אם זה כרטיס נפרד חפש X ASIO כשX זה שם הכרטיס ותראה מה התוצאות.
FOOBAR אגב בא בעיצוב ספרטני להחריד. ישנה אפשרות ליצור לעצמך דברים אם בא לך להתעמק. אני מצרכי איפוד ונוחיות משתמש בITUNES.
ולגבי אם הכרטיס שלך תומך בASIO. לא ידוע לי על מובני לוח אם שכן. אם זה כרטיס נפרד חפש X ASIO כשX זה שם הכרטיס ותראה מה התוצאות.
ASIO זה פרוטוקול שמדבר ישירות עם הכרטיס קול שלך. בדרך כלל יש שימוש במיקסר של הוינדוס שנקרא DirectSound שעושה עבודה זוועתית.
יש עוד אופציה שהיא יותר יציבה אבל בעיני הרבה פחות מרשימה והיא Kernel Stream.
www.microsoft.com/whdc/archive/csa1.mspx
אתה יכול לנסות את שניהם אני העדפתי בהרבה את השימוש בASIO.
יש עוד אופציה שהיא יותר יציבה אבל בעיני הרבה פחות מרשימה והיא Kernel Stream.
www.microsoft.com/whdc/archive/csa1.mspx
אתה יכול לנסות את שניהם אני העדפתי בהרבה את השימוש בASIO.
מצטער שלא הייתי לא הייתה לי גישה למחשב. אם אתה עדיין צריך עזרה אז הנה איך:
אתה שם את הDLL של הASIO שהורדת בתיקית components שבתיקיה שהתקנת אליה את הFOOBAR.
אתה מפעיל את הכFOOBAR וניגש לFILE PREFERENCES
משם לPLAYBACK
OUTPUT
ובאפשרו למעלה תחפש את הASIO
תהנה
אתה שם את הDLL של הASIO שהורדת בתיקית components שבתיקיה שהתקנת אליה את הFOOBAR.
משם לPLAYBACK
OUTPUT
תהנה
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
VLC גם אופציה לא רעה בכלל. בד"כ אני מפעיל אותו בזמן שהwinamp נחנק לו על הmedia library. הוא גם תומך בכל מני פורמטים חלקם lossless.
-
efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה שחזרתflsh כתב:מצטער שלא הייתי לא הייתה לי גישה למחשב. אם אתה עדיין צריך עזרה אז הנה איך:
משם לPLAYBACK
OUTPUT
תהנה...
ה- DLL של ASIO, מאיפה נשיג ?
חיפוש פשוט בגגוגל לא עזר
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
http://www.videolan.org/vlc/download-windows.htmlefib כתב:VLC ?maladjusted כתב:VLC גם אופציה לא רעה בכלל. בד"כ אני מפעיל אותו בזמן שהwinamp נחנק לו על הmedia library. הוא גם תומך בכל מני פורמטים חלקם lossless....
תשקיע ותן לינק...
איך לא מצאת?
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
ה Foobar הוא זאב בעור כבש !efib כתב:נראה מאוד פשוט ה- FOOBAR...
הנגן הזה נראה בבהתחלה כמו הדבר הכי פחות משוקע בעולם.
הגדולה שלו הוא שהוא בעצם בסיס ומכיל כלום ! אבל, ניתן לשים עליו ה-כ-ל !
אין מגבלות עם הנגן הזה, הוא מודולרי לגמרי.
ניתן לקנפג אותו עד הפיפס הכי קטן, איך שבא לכם.
יש המון דוגמאות באינטרנט.
אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמן

אחרי שמתרגלים לכזה דבר, אי אפשר לעבוד עם כלום יותר, בטח שלא WMP או ווינאמפ.
http://www.asio4all.com/
אין לי ניסיון התקנה לגבי זה אם יש משהו שצריך לעשות באמצע אבל אני מניח שאתה מריץ את הEXE והוא ייתן לך את הDLL.
אם זה לא יציב נסה את הKS של מיקרוסופט
אין לי ניסיון התקנה לגבי זה אם יש משהו שצריך לעשות באמצע אבל אני מניח שאתה מריץ את הEXE והוא ייתן לך את הDLL.
אם זה לא יציב נסה את הKS של מיקרוסופט
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אני מוכרח להמליץ על WINAMP.
בעצם, כשאני חושב על זה שוב, אני לא רק ממליץ, אלא דורש שתתקין לא אחרת מאשר WINAMP
WINAMP היא תוכנה קלה, מהירה, מאוד נוחה ותומכת באינסוף פורמטים (בין השאר ע"י פלאגינים חינמיים שאפשר להוריד).
אחרי שמתרגלים אליה פשוט קשה לעבוד עם כל תוכנה אחרת, כי הממשק שלה (שנשמר מאז הגרסא הראשונה, אגב) הוא אינטואיטיבי, פשוט ומאוד נוח לשימוש. החסרון היחיד שלה הוא שהיא לוקחת מעט יותר משאבי זכרון מאשר FOOBAR (וגם זה לא כ"כ נורא).
לגבי FOOBAR: אין ספק שזה הנגן הכי עשיר שיש, וזאת בגלל שהוא מכיל אינסוף פלאגינים. החסרון הוא שההתקנה הבסיסית מכילה כמעט כלום, הממשק הבסיסי פשוט גרוע וצריך לנבור פנימה באינסוף קינפוגים אפשריים כדי לקבל את מה שאתה רוצה. הוא מתאים במיוחד לכאלה שאוהבים LINUX בבית
אתה יכול בכיף להתקין אותה, ואולי גם לבדוק את מגוון הפלאגינים הנחמד שיש לה, אבל אם לא בא לך להתעמק יותר מדי אלא פשוט לקחת נגן נוח וקל - לך על WINAMP בעיניים עצומות.
לגבי ASIO - סליחה אבל אני לא מסכים לחלוטין. ASIO לא קשור לאיכות הסאונד. היתרון המהותי של ASIO הוא הורדה של ה-LATENCY של כרטיס הקול ל-2MS ולעיתים אפילו פחות. אין לזה שום משמעות בניגון MP3 והעניין בא לידי ביטוי אך ורק כשיוצרים מוסיקה עם המחשב כי אז צריכים LATENCY נמוך. בקשר לטענה שהמיקסר הפנימי של WINDOWS עושה עבודה גרועה, אני לא מבין על מה ולמה. הכל כאן דיגיטלי, ואין שום סיבה למיקסר להרוס סתם צליל. מעולם לא שמעתי טענה כזו, ויותר מכך - אין לי ספק שאף אחד לא ירגיש הבדל איכות סאונד במעבר ל-ASIO.
ולסיום, הנה דרך פשוטה להוכיח לעצמך ש-WINAMP בולע / אוכל / לועס / יורק / לא רואה ממטר כל נגן אחר:
1. התקן WINAMP (לך על הגרסא החינמית אבל בחר במסך ההורדה ב-FULL ולא ב-LITE או BUNDLE)
2. אחרי ההתקנה, נגן איזה קטע טראנס/היפ הופ/דאנס טוב. מומלץ טראנס
3. כשהנגן מנגן והוא בפוקוס, לחץ CTRL-P כדי להגיע למסך ה-preferences
4. בעץ מצד שמאל, מתחת ל-"Plug-ins" בחר ב-Visualization
5. מצד ימין, בחר ב-MilkDrop
6. לחץ בחלון למטה על Start
7. דאבל-קליק על החלון של MILKDROP שיפתח כדי לקבל FULLSCREEN
8. ברוך הבא לעולם השיגועים וההזיות
9. אגב, מעכשיו כדי לראות את האפקט הזה אתה צריך פשוט להקליק-כפול על תצוגת ה-BAR בחלון הראשי של WINAMP, מצד שמאל.
תהנה
מוטי
משתמש WINAMP גאה מאז 1997
בעצם, כשאני חושב על זה שוב, אני לא רק ממליץ, אלא דורש שתתקין לא אחרת מאשר WINAMP
WINAMP היא תוכנה קלה, מהירה, מאוד נוחה ותומכת באינסוף פורמטים (בין השאר ע"י פלאגינים חינמיים שאפשר להוריד).
אחרי שמתרגלים אליה פשוט קשה לעבוד עם כל תוכנה אחרת, כי הממשק שלה (שנשמר מאז הגרסא הראשונה, אגב) הוא אינטואיטיבי, פשוט ומאוד נוח לשימוש. החסרון היחיד שלה הוא שהיא לוקחת מעט יותר משאבי זכרון מאשר FOOBAR (וגם זה לא כ"כ נורא).
לגבי FOOBAR: אין ספק שזה הנגן הכי עשיר שיש, וזאת בגלל שהוא מכיל אינסוף פלאגינים. החסרון הוא שההתקנה הבסיסית מכילה כמעט כלום, הממשק הבסיסי פשוט גרוע וצריך לנבור פנימה באינסוף קינפוגים אפשריים כדי לקבל את מה שאתה רוצה. הוא מתאים במיוחד לכאלה שאוהבים LINUX בבית
לגבי ASIO - סליחה אבל אני לא מסכים לחלוטין. ASIO לא קשור לאיכות הסאונד. היתרון המהותי של ASIO הוא הורדה של ה-LATENCY של כרטיס הקול ל-2MS ולעיתים אפילו פחות. אין לזה שום משמעות בניגון MP3 והעניין בא לידי ביטוי אך ורק כשיוצרים מוסיקה עם המחשב כי אז צריכים LATENCY נמוך. בקשר לטענה שהמיקסר הפנימי של WINDOWS עושה עבודה גרועה, אני לא מבין על מה ולמה. הכל כאן דיגיטלי, ואין שום סיבה למיקסר להרוס סתם צליל. מעולם לא שמעתי טענה כזו, ויותר מכך - אין לי ספק שאף אחד לא ירגיש הבדל איכות סאונד במעבר ל-ASIO.
ולסיום, הנה דרך פשוטה להוכיח לעצמך ש-WINAMP בולע / אוכל / לועס / יורק / לא רואה ממטר כל נגן אחר:
1. התקן WINAMP (לך על הגרסא החינמית אבל בחר במסך ההורדה ב-FULL ולא ב-LITE או BUNDLE)
2. אחרי ההתקנה, נגן איזה קטע טראנס/היפ הופ/דאנס טוב. מומלץ טראנס
3. כשהנגן מנגן והוא בפוקוס, לחץ CTRL-P כדי להגיע למסך ה-preferences
4. בעץ מצד שמאל, מתחת ל-"Plug-ins" בחר ב-Visualization
5. מצד ימין, בחר ב-MilkDrop
6. לחץ בחלון למטה על Start
7. דאבל-קליק על החלון של MILKDROP שיפתח כדי לקבל FULLSCREEN
8. ברוך הבא לעולם השיגועים וההזיות
9. אגב, מעכשיו כדי לראות את האפקט הזה אתה צריך פשוט להקליק-כפול על תצוגת ה-BAR בחלון הראשי של WINAMP, מצד שמאל.
תהנה
מוטי
משתמש WINAMP גאה מאז 1997
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -