יכול להיות שקיבלתי LCD משומשת ???
שלום.
רכשתי אמש LCD 37 בחנות שמוכרת רק ח.י..
קופסת הקרטון סגורה ויש על הפתח מדבקה של ח.י.
אממה - המדבקה מודבקת על מסקנטייפ שמודבק על הפתח - ולא ישירות על הפתח. (הגיוני כי היבואן רוצה להכניס לתוך הקופסה חוברת העפלה בעברית...)
כשפתחתי את הקופסא גיליתי שהטלויזיה כבר מחוברת למעמד השולחני.
במדריך למשתמש יש הוראות כיצד לחבר את הטלויזיה למעמד השולחני - משמע זה לא אמור להיות מחובר.
האם ניתן להסיק שטלויזיה זו Been tempered with ??
כמו כן יכול להיות שלא מצאתי אחריות בפנים (לא הוצאתי את הטלויזיה לגמרי מהקופסה עדיין...לא היה לי זמן...) אבל יש מצב שאין אחריות בפנים.
גם המוכר אמר לי שאם אין אחריות בפנים אז לרשום את המס' הסיריאלי ושהוא יתן לי טופס אחריות או אפילו למלא באתר של ח.י וכך עשיתי.
משהו כאן מסריח או זה רק אני ??
רכשתי אמש LCD 37 בחנות שמוכרת רק ח.י..
קופסת הקרטון סגורה ויש על הפתח מדבקה של ח.י.
אממה - המדבקה מודבקת על מסקנטייפ שמודבק על הפתח - ולא ישירות על הפתח. (הגיוני כי היבואן רוצה להכניס לתוך הקופסה חוברת העפלה בעברית...)
כשפתחתי את הקופסא גיליתי שהטלויזיה כבר מחוברת למעמד השולחני.
במדריך למשתמש יש הוראות כיצד לחבר את הטלויזיה למעמד השולחני - משמע זה לא אמור להיות מחובר.
האם ניתן להסיק שטלויזיה זו Been tempered with ??
כמו כן יכול להיות שלא מצאתי אחריות בפנים (לא הוצאתי את הטלויזיה לגמרי מהקופסה עדיין...לא היה לי זמן...) אבל יש מצב שאין אחריות בפנים.
גם המוכר אמר לי שאם אין אחריות בפנים אז לרשום את המס' הסיריאלי ושהוא יתן לי טופס אחריות או אפילו למלא באתר של ח.י וכך עשיתי.
משהו כאן מסריח או זה רק אני ??
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
תירגע
טלויזיות LCD מגיעות מחוברות למעמד השולחני, אחרת איך היית מציב אותה בהתחלה? מבקש מהשכן לעמוד ולהחזיק אותה?
גם לגבי המסקינג טייפ אין בעיה, אפשר להחליף קופסאות, אפשר לפתוח ולהכניס הוראות הפעלה ופרוספקטים. אין בעיה.
לגבי האחריות, הרי זה לא טופס שמגיע מהמפעל, אלא היבואן דוחף לשם טופס שאתה צריך למלא ולשלוח אליו. אז אם התפלק לו והוא שכח במקרה שלך, אין בעיה - תפנה לחנות ותקבל.
בכל מקרה, יכול להיות שהיא משומשת, אבל -
1. הסימנים שהראת לא מצביעים על זה.
2. אם זאת חנות מוכרת, לא הגיוני שהם יסתכנו בשטויות כאלה.
אתה יכול להירגע
טלויזיות LCD מגיעות מחוברות למעמד השולחני, אחרת איך היית מציב אותה בהתחלה? מבקש מהשכן לעמוד ולהחזיק אותה?
גם לגבי המסקינג טייפ אין בעיה, אפשר להחליף קופסאות, אפשר לפתוח ולהכניס הוראות הפעלה ופרוספקטים. אין בעיה.
לגבי האחריות, הרי זה לא טופס שמגיע מהמפעל, אלא היבואן דוחף לשם טופס שאתה צריך למלא ולשלוח אליו. אז אם התפלק לו והוא שכח במקרה שלך, אין בעיה - תפנה לחנות ותקבל.
בכל מקרה, יכול להיות שהיא משומשת, אבל -
1. הסימנים שהראת לא מצביעים על זה.
2. אם זאת חנות מוכרת, לא הגיוני שהם יסתכנו בשטויות כאלה.
אתה יכול להירגע
Silence speaks louder than words
עפ"י ההוראות זה מגיע ללא המעמד ואניא מור להניח את הטלוי
על כרית או משהו רך ונעים כדי שלא תישרט...
נוּ שוֹין בסדר...
תודה !
נוּ שוֹין בסדר...
תודה !
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
על משהו רך ונעים? ולעשות לה מסאג' תוך כדי?
נו... תתחדש ותהנה, זה הכי חשוב
נו... תתחדש ותהנה, זה הכי חשוב
Silence speaks louder than words
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78892
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
יש הרבה מסכים שמחוברים מראש למעמד, זה לא אומר כלום.
בכל אופן, LCD לא נפגע באופן כלשהו משימוש קודם, כך שאלא אם כן אתה רואה בפירוש שזה משומש (שריטות וכו') אז אתה לא צריך להיות מוטרד מכך בכלל.
בכל אופן, LCD לא נפגע באופן כלשהו משימוש קודם, כך שאלא אם כן אתה רואה בפירוש שזה משומש (שריטות וכו') אז אתה לא צריך להיות מוטרד מכך בכלל.
גם אני קניתי את ה37 LC2R קיבלתי אותה מהחנות ארוזה ואם סטנד מותקן
לפי כל הסימנים היא חדשה וככה מגיעה (לפחות כמו שנראה לי) גם לי לא הייתה תעודת אחריות בפנים והמדריך היחידי שהיה באנגלית.
מדריך הורדתי מהאתר של ח.י טופס אחריות מילאתי באינטרנט .
לחדר שינה קניתי מרנץ ושם היבואן (ניופאן) מתפקד כמו שלדעתי כל יבואן היה צריך לתפקד
מגיע הטכנאי פותח מהקרטון , נותן את תעודת האחריות , וגם מדריך למשתמש בעיברית
ונותן לך תחושה שקנית מוצר במיליון דולר .
ח.י לעומת זאת הכל הרבה יותר המום , אצלם גם לי הייתה התחושה שיש לך עכשיו מסך
אולי משומש ,אולי קומבינה , ודרך אגב לפני כשנתיים רכשתי LCD למחשב
של LG וגם שם הייתה אותה התחושה אתה משלם הרבה כסף ואין שום נייר שניתן למלא בו את האחריות,גם אחרי שממלאים שם באינטרנט אתה לא מקבל אישור על קבלת האחריות
באימייל או משהו כזה.
רק לידיעה אפילו DVD של אפקס שקניתי ב280 ש"ח לא ב -(9500ש"ח) ומילאתי באתר היבואן (פרוסמן)
קיבלתי מהם אישור באימייל על קבלת האחריות . וזה נותן תחושה טובה כשאתה
יודע שמישהו מאשר זאת
לפי כל הסימנים היא חדשה וככה מגיעה (לפחות כמו שנראה לי) גם לי לא הייתה תעודת אחריות בפנים והמדריך היחידי שהיה באנגלית.
מדריך הורדתי מהאתר של ח.י טופס אחריות מילאתי באינטרנט .
לחדר שינה קניתי מרנץ ושם היבואן (ניופאן) מתפקד כמו שלדעתי כל יבואן היה צריך לתפקד
מגיע הטכנאי פותח מהקרטון , נותן את תעודת האחריות , וגם מדריך למשתמש בעיברית
ונותן לך תחושה שקנית מוצר במיליון דולר .
ח.י לעומת זאת הכל הרבה יותר המום , אצלם גם לי הייתה התחושה שיש לך עכשיו מסך
אולי משומש ,אולי קומבינה , ודרך אגב לפני כשנתיים רכשתי LCD למחשב
של LG וגם שם הייתה אותה התחושה אתה משלם הרבה כסף ואין שום נייר שניתן למלא בו את האחריות,גם אחרי שממלאים שם באינטרנט אתה לא מקבל אישור על קבלת האחריות
באימייל או משהו כזה.
רק לידיעה אפילו DVD של אפקס שקניתי ב280 ש"ח לא ב -(9500ש"ח) ומילאתי באתר היבואן (פרוסמן)
קיבלתי מהם אישור באימייל על קבלת האחריות . וזה נותן תחושה טובה כשאתה
יודע שמישהו מאשר זאת
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46385
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5078 פעמים
אצלנו בעבודה שני TV LCD של LG, אחת 42 והשנייה 37.
שניהם עם מעמד לא מחובר.
שניהם עם מעמד לא מחובר.