מחשב לפעמים נדלק ואז נכבה לאחר כמה דקות
-
MaorAsulin
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי , אני חייב עזרה.. לפני כמה ימים נשפך לי קצת מים על המחשב
זה מחשב נייד של dell 14z
מאז הוא לא נדלק רק אם אני מנתק אותו מהחשמל לכמה שעות ואז הוא נדלק ולא מתחבר לי לאינטרנט , ואחרי כמה דקות נהיה מסך שחור והמאוורר עובד על פול
אחרי זה שוב לא נדלק לכמה שעות..
פירקתי את המחשב לא ראיתי רכיבים רטובים או משהו כזה אולי טיפה טיפה על המתכת שלא קשורה לרכיבים .
מישהו יכול לעזור לי בבקשה? מה זה יכול להיות?
זה מחשב נייד של dell 14z
מאז הוא לא נדלק רק אם אני מנתק אותו מהחשמל לכמה שעות ואז הוא נדלק ולא מתחבר לי לאינטרנט , ואחרי כמה דקות נהיה מסך שחור והמאוורר עובד על פול
אחרי זה שוב לא נדלק לכמה שעות..
פירקתי את המחשב לא ראיתי רכיבים רטובים או משהו כזה אולי טיפה טיפה על המתכת שלא קשורה לרכיבים .
מישהו יכול לעזור לי בבקשה? מה זה יכול להיות?
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
אני חושש שתצטרך לקחת אותו למעבדה המתמחה בלאפטופים לבדיקה, כי ייתכן שללא טיפול הולם - גם אם המחשב יעבוד בסדר - עלולה להצטבר קורוזיה על לוח האם.
התופעה שאתה מתאר במחשבים רגילים בדרך כלל נובעת מבעיה הקשורה לספק הכח, אך במקרה שלך ספק הכח הוא חיצוני ולכן זה לא נראה לי קשור.
במידה ויש לך גישה למחשב בעל ספק כח עם מפרט זהה (כלומר וולט/אמפר וחיבור מתאים), הייתי מנסה לראות האם התופעה קורה גם עם ספק הכח האחר.
התופעה שאתה מתאר במחשבים רגילים בדרך כלל נובעת מבעיה הקשורה לספק הכח, אך במקרה שלך ספק הכח הוא חיצוני ולכן זה לא נראה לי קשור.
במידה ויש לך גישה למחשב בעל ספק כח עם מפרט זהה (כלומר וולט/אמפר וחיבור מתאים), הייתי מנסה לראות האם התופעה קורה גם עם ספק הכח האחר.
-
MaorAsulin
- חבר שרק התחיל

תמיד היו נדלקות 2 מנורות מתוך 4 בצד , אחת שמראה שהמחשב דלוק והשניה זה סימן של אנטנה כזאת עם A באמצע , ועכשיו המנורה של האנטנה לא נידלקת שהמחשב מחליט להידלק.. יכול להיות שזה מעיד על איזה רכיב של האינטרט שמקצר או משהו?
-
MaorAsulin
- חבר שרק התחיל

אבל למה פתאום המנורה עם הציור של האנטנה הפסיקה לפעול? והוא לא מתחבר לי לאינטרנט
-
MaorAsulin
- חבר שרק התחיל

אה והוא גם לא נכבה.. פשוט נהיה מסך שחור המחשב ניתקע והמאוור מתחיל לעבוד בלי סוף ככה עד שאני מכבה אותו.. יכול להיות שכרטיס רשת או משהו שקשור לרשת מקצר?