איפה אני יכול לראות סקירה של אוזניות HI FI שזכו בתחרויות בינלאומיות?
-
YotamBarkan
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מעוניין באוזניות HI FI ברמת סנהייזר HD 800 ומעלה.
דבר ראשון יש סקירות באתר הזה, חלק אני עשיתי וחלק עשו כתבים אחרים. דבר שני, יש כל כך הרבה סקירות באינטרנט שאתה תלך לאיבוד. כדי להתמקד אתה צריך ללכת לגוגל, לרשום את שם הדגם שמעניין אותך ולהוסיף Review לחיפוש. חלק מהסוקרים הם אודיופילים כבדים וחלק הם פשוט חובבי אודיו, כאשר לכל אחד הטעם שלו.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ברמה של ה-HD800 ומעלה הייתי בוחן את הדגמים הבאים: HD800 (מן הסתם), Audeze LCD-X/LCD-3, AKG K812, HiFiMan HE-6/HE-560. בשני המקרים שציינתי שני דגמים, הדגם הפחות יקר (HE-560 ו-LCD-X בהתאמה) נותן תמורה יותר טובה למחיר מהדגם היותר יקר (HE-6/LCD-3).
אם אתה באמת רוצה להשתולל, אז יש גם את האוזניות של STAX ו-ABYSS, אבל הן מתומחרות ביותר מכפול מה-HD800 ודורשות הגברה מאסיבית, אז לשיקולך...
אם אתה באמת רוצה להשתולל, אז יש גם את האוזניות של STAX ו-ABYSS, אבל הן מתומחרות ביותר מכפול מה-HD800 ודורשות הגברה מאסיבית, אז לשיקולך...
- epony
- חבר במועדון 10K

מתומחר ב-$3,000, שזה יותר מכפול מספינת הדגל הקודמת של החברה, ה-HE-6 שנזכרו לעיל. כאמור, ה-HE-560 נותנות תמורה יותר טובה למחיר לעניות דעתי.חוני כתב:ומה לגבי לדגם החדש של HiFiMan, ה- HE1000 ?...
·אה...epony כתב:
מתומחר ב-$3,000, שזה יותר מכפול מספינת הדגל הקודמת של החברה, ה-HE-6 שנזכרו לעיל. כאמור, ה-HE-560 נותנות תמורה יותר טובה למחיר לעניות דעתי..........
חולק הפעם
שמעת את הHE1000,מישהו כאן שמע?
לפי מה שמסתמן הם ברמת הSR009 ונשמעות טוב גם עם ציוד ברמת הסביר והנסבל לכיס של רובנו
ד"א שכחו כאן את הT1 - לדעת רבים וטובים מתעלה גם על הרבה ברשימה הנ"ל
ובשביל הכיף לעצמי הייתי לוקח את זה
https://mrspeakers.com/ether/
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד
- epony
- חבר במועדון 10K

הציוד אולי סביר ונסבל לכיס של רובנו, אבל האוזניות לא ממש. בעוונותי, אני מחפש למקסם תמורה למחיר ולא להיפך, ולכן נתתי את ההמלצות הנ"ל, וסייגתי את דברי בכך שזו דעתי.eladi7 כתב:·אה.........
חולק הפעם
שמעת את הHE1000,מישהו כאן שמע?
לפי מה שמסתמן הם ברמת הSR009 ונשמעות טוב גם עם ציוד ברמת הסביר והנסבל לכיס של רובנו
ד"א שכחו כאן את הT1 - לדעת רבים וטובים מתעלה גם על הרבה ברשימה הנ"ל
ובשביל הכיף לעצמי הייתי לוקח את זה
https://mrspeakers.com/ether/...
על ה-T1 אני אישית לא ממליץ בגלל העכבה הגבוהה מאוד שלה (600 אוהם). אם חברות מסוגלות לייצר אוזניות פלנאריות כמו ה-HE-1000 עם עכבה של 25 אוהם, אז אני לא מוצא שום הצדקה קונקרטית להעדיף אוזניות בעלות עכבה של 600 אוהם. לצורך העניין, גם 250 אוהם נתפס בעיני כאוברקיל - לדעתי פשוט אין שום סיבה סבירה לייצר אוזניות בעלות עכבה תלת-ספרתית.
אם הבחור מעוניין באמת ברמת הHD800 ומעלה מן הסתם הוא לא הולך לשוטט איתם ברחוב
הרבה מגברים יגבירו בכבוד את הT1
600 אום זה ממש לא בשמיים מבחינת היצע השוק ואי לכך לדעתי גם לא שיקול מכריע בבנית מערכת לשמיעה ביתית
הרבה מגברים יגבירו בכבוד את הT1
600 אום זה ממש לא בשמיים מבחינת היצע השוק ואי לכך לדעתי גם לא שיקול מכריע בבנית מערכת לשמיעה ביתית
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד
בסה"כ יש היגיון במה שאתה אומר. כל הקטע בעכבה נמוכה נולד בשביל מכשירים ניידים. אוזניות בעלות עכבה גבוהה יותר מיועדות לשימוש עם מגברים בעלי עכבת מוצא גבוהה (כמו יציאת האוזניות ברסיברים של פעם וגם היום) כי ככה אפשר להשיג damping factor נורמלי וללא שינויים גדולים ב FR, אבל יש יתרונות נוספים כגון פוטנציאל לעיוותים יותר נמוכים פשוט בגלל שמגבר תמיד יעוות פחות לעכבות גבוהות. בנוסף, העניין עדיין נפוץ באולפני הקלטה פשוט כי שם נהוג לחבר מספר אוזניות למקור אחד (ועם כבלים מאד ארוכים) ועכבה גבוהה יותר מתאימה לזה.אז אני לא מוצא שום הצדקה קונקרטית להעדיף אוזניות בעלות עכבה של 600 אוהם. לצורך העניין, גם 250 אוהם נתפס בעיני כאוברקיל - לדעתי פשוט אין שום סיבה סבירה לייצר אוזניות בעלות עכבה תלת-ספרתית....
אתה יודע טוב מאוד שעכבה זה רק חלק מהעניין.epony כתב:על ה-T1 אני אישית לא ממליץ בגלל העכבה הגבוהה מאוד שלה (600 אוהם). אם חברות מסוגלות לייצר אוזניות פלנאריות כמו ה-HE-1000 עם עכבה של 25 אוהם, אז אני לא מוצא שום הצדקה קונקרטית להעדיף אוזניות בעלות עכבה של 600 אוהם. לצורך העניין, גם 250 אוהם נתפס בעיני כאוברקיל - לדעתי פשוט אין שום סיבה סבירה לייצר אוזניות בעלות עכבה תלת-ספרתית..........
Hifiman HE-560
Impedance @ 1kHz: 43 Ohms Power Needed for 90d BSPL 2.53 mW
Beyerdynamic T1
Impedance @ 1kHz: 665 Ohms Power Needed for 90d BSPL 0.18 mW
הT1 נצילות במידה מגוכחת יחסית לעכבה שלהן. הדבר היחיד שמגביל אותן זה התנופת מתח שנדרשת מהמקור.
- epony
- חבר במועדון 10K

צודק, אני מקבל את התיקון.Ilyan כתב:אתה יודע טוב מאוד שעכבה זה רק חלק מהעניין.......
Hifiman HE-560
Beyerdynamic T1
הT1 נצילות במידה מגוכחת יחסית לעכבה שלהן. הדבר היחיד שמגביל אותן זה התנופת מתח שנדרשת מהמקור....
אילן, אשמח עם תעלה נתונים מפורטים שכאלו גם לגבי ה- 400i, והחדש ה-1000.Ilyan כתב:אתה יודע טוב מאוד שעכבה זה רק חלק מהעניין.......
Hifiman HE-560
Beyerdynamic T1
הT1 נצילות במידה מגוכחת יחסית לעכבה שלהן. הדבר היחיד שמגביל אותן זה התנופת מתח שנדרשת מהמקור....
- epony
- חבר במועדון 10K

מדידות מפורטות לעשרות דגמים שונים ניתן למצוא כאן: http://www.innerfidelity.com/headphone- ... -downloadsחוני כתב:אילן, אשמח עם תעלה נתונים מפורטים שכאלו גם לגבי ה- 400i, והחדש ה-1000..........
הנתונים הנ"ל מופיעים בסוף כל דו"ח מדידה, מצד ימין למטה.
עבור ה-HE-400i, הנתונים הם:
[left]Impedance @ 1kHz: 45 Ohms
Power Needed for 90d BSPL 0.59mW[/left]
עבור ה-HE-1000 עוד אין מדידות...