איפוסים וניתוקים ב HOTBOX.
כבר מזה כמה חודשים שאני סובל עם ההוט בוקס מבעיית ניתוקים ואיפוסים,
לפעמים ובתדירות של כמה פעמים ביום המודם פשוט מתאפס והנורות נכבות ופשוט נדלקות אחת אחרי השניה כאילו רק הדליקו אותו ואז אחרי שזה מסיים זה מתאפס שוב
וזה יכול לקרות שוב ושוב במשך שעה גם עד שאני לא מנתק אותו מהחשמל ומדליק שוב...
זה כבר קורה חודשים עכשיו מבחינת הוט החליפו לי את ההוטבוקס כבר 3 פעמים,בטענה שהרשת בבית תקינה והם לא רואים שם בעיה או בעיה אזורית,מעבר לזה והדבר שיותר מרגיז זה שגם במהלך שיחה עם נציג טכני הם פשוט לא רואים שום תיעוד של התקלה אפילו בזמן שזה מתאפס הם רואים שהכול תקין,אני כבר מיואש ואין לי זמן וסבלנות להתעסק עם זה אולי למישהו יש מושג איזה כיוון אפשר לבדוק??
לפעמים ובתדירות של כמה פעמים ביום המודם פשוט מתאפס והנורות נכבות ופשוט נדלקות אחת אחרי השניה כאילו רק הדליקו אותו ואז אחרי שזה מסיים זה מתאפס שוב
זה כבר קורה חודשים עכשיו מבחינת הוט החליפו לי את ההוטבוקס כבר 3 פעמים,בטענה שהרשת בבית תקינה והם לא רואים שם בעיה או בעיה אזורית,מעבר לזה והדבר שיותר מרגיז זה שגם במהלך שיחה עם נציג טכני הם פשוט לא רואים שום תיעוד של התקלה אפילו בזמן שזה מתאפס הם רואים שהכול תקין,אני כבר מיואש ואין לי זמן וסבלנות להתעסק עם זה אולי למישהו יש מושג איזה כיוון אפשר לבדוק??
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תעלה צילום מסך של הסטטוס חיבורBar18 כתב:כבר מזה כמה חודשים שאני סובל עם ההוט בוקס מבעיית ניתוקים ואיפוסים,
זה כבר קורה חודשים עכשיו מבחינת הוט החליפו לי את ההוטבוקס כבר 3 פעמים,בטענה שהרשת בבית תקינה והם לא רואים שם בעיה או בעיה אזורית,מעבר לזה והדבר שיותר מרגיז זה שגם במהלך שיחה עם נציג טכני הם פשוט לא רואים שום תיעוד של התקלה אפילו בזמן שזה מתאפס הם רואים שהכול תקין,אני כבר מיואש ואין לי זמן וסבלנות להתעסק עם זה אולי למישהו יש מושג איזה כיוון אפשר לבדוק??...
דף זה מציג מידע על מצב החיבור של המודם לרשת HOT ומידע על קישוריות ה-IP שלו.
כמו כן את סטטוס יומן אירועי SNMP
דף זה מציג את יומן אירועי ה-SNMP עבור ה-HOTBOX
לפני הניתוקים ולאחר הניתוקים ואז יהיה לך הוכוחת בהצלחה
כרגע דיברתי לפני כמה ימים עם הוט ועשו שינוי כמו להזיז את כניסת כבל הרשת מכניסה 4 במודם לכניסה 1, כרגע אין ניתוקים אני יעדכן במידה ויש ויחזור עם מה שנידרש
Windows has detected you do not have a keyboard, please Press 'F9" to continue.
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
תוכל בבקשה להסביר איך מגיעים למה שכתבת?uh99 כתב:תעלה צילום מסך של הסטטוס חיבור
דף זה מציג מידע על מצב החיבור של המודם לרשת HOT ומידע על קישוריות ה-IP שלו.
כמו כן את סטטוס יומן אירועי SNMP
דף זה מציג את יומן אירועי ה-SNMP עבור ה-HOTBOX
לפני הניתוקים ולאחר הניתוקים ואז יהיה לך הוכוחת בהצלחה...
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
1.לאחר כניסה אל הדפדפן הקליקו את הכתובת הבאה: 192.168.1.1,shaby כתב:
תוכל בבקשה להסביר איך מגיעים למה שכתבת?.........
בחלון שייפתח בתבנית user name הקלידו admin ובתבנית הסיסמא הקלידו admin,
לאחר מכן הקליקו על אנטר : https://www.rimon.net.il/he/%D7%94%D7%9 ... %A8-hotbox
2. ואז יופיע
טטוס חיבור ..... כמו כן כך ביומן אירועים בהצלחה