שרשור תגובות: Yamaha מציגה 5 רסיברים חדשים עם תמיכה ב- HDCP 2.2, HDMI 2.0,
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אני מניח שהרשיון לאטמוס כרגע יקר מידי בשביל לשלב אותו ברסיברים ברמת כניסה/בייניים.
גם לא בטוח שיש מספיק זכרון בחומרה שיכול להכיל אותו.
שלא לדבר על DTS-X שעדיין לא נכנס גם לסדרות העל.
סדרות העל שיכללו אטמוס ו DTS-X יוצגו ככל הנראה בסוף 2015....
סביר להניח שרק בסוף השנה הבאה יכנסו גם לסדרות הכניסה והבייניים.
גם לא בטוח שיש מספיק זכרון בחומרה שיכול להכיל אותו.
שלא לדבר על DTS-X שעדיין לא נכנס גם לסדרות העל.
סדרות העל שיכללו אטמוס ו DTS-X יוצגו ככל הנראה בסוף 2015....
סביר להניח שרק בסוף השנה הבאה יכנסו גם לסדרות הכניסה והבייניים.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מצד אחד, הבחירה של ימאהה להשיק את דגמי הביניים לשנת 2015 ללא תמיכה באטמוס נראית בעייתית בהינתן המצב בשוק - אונקיו ופיוניר (שני המותגים בבעלות חברת אונקיו) הכריזו על תמיכה באטמוס גם ברמת הביניים (אונקיו ב-646 ופיוניר ב-930). דנון ומרנץ (גם הן בבעלות אותה חברה, D+M) תומכות באטמוס כמו ימאהה, רק ברמה קצת יותר גבוהה יותר של דגמים (החל מה-X4100/X5200).
המשחק הוא די פשוט בסה"כ: אונקיו ופיוניר הולכות על בליץ שיווקי שיפמפם את האטמוס לכל הצרכנים, וימאהה, דנון ומרנץ מעריכות שחבל על הכסף גם בפיתוח וגם בשיווק, כי מי שבאמת יבסס קנייה על אטמוס הוא בעל פוטנציאל לרכישת דגם בכיר יותר מרמת הביניים.
המשחק הוא די פשוט בסה"כ: אונקיו ופיוניר הולכות על בליץ שיווקי שיפמפם את האטמוס לכל הצרכנים, וימאהה, דנון ומרנץ מעריכות שחבל על הכסף גם בפיתוח וגם בשיווק, כי מי שבאמת יבסס קנייה על אטמוס הוא בעל פוטנציאל לרכישת דגם בכיר יותר מרמת הביניים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
·epony כתב:מצד אחד, הבחירה של ימאהה להשיק את דגמי הביניים לשנת 2015 ללא תמיכה באטמוס נראית בעייתית בהינתן המצב בשוק - אונקיו ופיוניר (שני המותגים בבעלות חברת אונקיו) הכריזו על תמיכה באטמוס גם ברמת הביניים (אונקיו ב-646 ופיוניר ב-930). דנון ומרנץ (גם הן בבעלות אותה חברה, D+M) תומכות באטמוס כמו ימאהה, רק ברמה קצת יותר גבוהה יותר של דגמים (החל מה-X4100/X5200).
המשחק הוא די פשוט בסה"כ: אונקיו ופיוניר הולכות על בליץ שיווקי שיפמפם את האטמוס לכל הצרכנים, וימאהה, דנון ומרנץ מעריכות שחבל על הכסף גם בפיתוח וגם בשיווק, כי מי שבאמת יבסס קנייה על אטמוס הוא בעל פוטנציאל לרכישת דגם בכיר יותר מרמת הביניים....
מסכים במאה אחוז.
אני גם לא רואה את הפואנטה בלהכניס מפענחים ורשיונות (שיוסיפו עלות פיתוח וייצור ויגולגלו הלאה אל הלקוחות) מתקדמים ויקרים כרגע לדגמי כניסה וביניים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מאוד מוזר, הרי אונקיו כבר הצליחו להכניס את האטמוס ב636. אז להוציא דגמים חדשים בלי?
בהחלט אכזבה, נראה לי יותר רלבנטי מ4K.
בהחלט אכזבה, נראה לי יותר רלבנטי מ4K.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·Itay_Pollak כתב:מאוד מוזר, הרי אונקיו כבר הצליחו להכניס את האטמוס ב636. אז להוציא דגמים חדשים בלי?
בהחלט אכזבה, נראה לי יותר רלבנטי מ4K....
ל 4K לא צריך לשלם רשיון לאף אחד....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים