DTS MA במחשב של Eglobal
הי חברים,
אולי משהו יכול לעזור לי עם זה.
ניסיתי לנגן סרט בפורמט מתקדם אך אני מקבל חיווי של PCM ברסיבר...
המחשב מחובר ב-HDMI לרסיבר ONKYO SR-608, ניסיתי לנגן אותו באמצעות KODI וגם ע"י potplayer והפורמט לא מזוהה...
כאשר אני מנגן את אותו הסרט באמצעות ה- popcorn 210 שלי אין שום בעיה כמובן.
אשמח לעזרתכם.
אולי משהו יכול לעזור לי עם זה.
ניסיתי לנגן סרט בפורמט מתקדם אך אני מקבל חיווי של PCM ברסיבר...
המחשב מחובר ב-HDMI לרסיבר ONKYO SR-608, ניסיתי לנגן אותו באמצעות KODI וגם ע"י potplayer והפורמט לא מזוהה...
כאשר אני מנגן את אותו הסרט באמצעות ה- popcorn 210 שלי אין שום בעיה כמובן.
אשמח לעזרתכם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
האם הורדת והתקנת דרייבר לצ'יפ הגרפי מהאתר של אינטל (ולא מעדכון אוטומטי של ווינדוס)?
האם הגדרת בקודי ברמת הגדרות "מתקדם" שהרסיבר תומך בפורמטים הללו?
לא מכיר את ה-pot player.
האם הגדרת בקודי ברמת הגדרות "מתקדם" שהרסיבר תומך בפורמטים הללו?
לא מכיר את ה-pot player.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
@ido111 , @pixies
ההגדרות בקודי מופיעות לי רק כאשר אני בוחר את התקן ה- WASAPI וכל הפורמטים המתקדמים מסומנים.
אבל כאשר אני מנגן את הסרט מופיע לי DTS בלבד ולא שומעים כלום...לעומת זאת כשאני בוחר את התקן ה- DIRECTSOUND אין אפשרות לסמן את הפורמטים המתקדמים אבל שומעים סאונד בניגון (לא HD)
ההגדרות בקודי מופיעות לי רק כאשר אני בוחר את התקן ה- WASAPI וכל הפורמטים המתקדמים מסומנים.
אבל כאשר אני מנגן את הסרט מופיע לי DTS בלבד ולא שומעים כלום...לעומת זאת כשאני בוחר את התקן ה- DIRECTSOUND אין אפשרות לסמן את הפורמטים המתקדמים אבל שומעים סאונד בניגון (לא HD)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני חוזר: האם הורדת והתקנת דרייבר לצ'יפ הגרפי מהאתר של אינטל?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בדוק שכניסת ה-HDMI ברסיבר המחוברת למחשב לא מוגדרת כ-HDMI Passthrough (לעיתים נקרא גם TV+AMP, תלוי בדגם הרסיבר).
תכונה זו גורמת לרסיבר "לרשת" עבור כניסה זו את יכולות פענוח האודיו של הטלוויזיה, שהן בד"כ מוגבלות.
תכונה זו גורמת לרסיבר "לרשת" עבור כניסה זו את יכולות פענוח האודיו של הטלוויזיה, שהן בד"כ מוגבלות.
·pixies כתב:בדוק שכניסת ה-HDMI ברסיבר המחוברת למחשב לא מוגדרת כ-HDMI Passthrough (לעיתים נקרא גם TV+AMP, תלוי בדגם הרסיבר).
תכונה זו גורמת לרסיבר "לרשת" עבור כניסה זו את יכולות פענוח האודיו של הטלוויזיה, שהן בד"כ מוגבלות....
בדקתי כרגע וכל האפשרויות בנושא היו כבויות.
זה מה שאני מקבל כשאני נכנס להגדרות הדוויס ב windows
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יופי שהבעייה נפתרה.
אני כמובן התכוונתי להורדת דרייבר מלא מהאתר של אינטל ולא הרצת תוכנת עדכון כלשהי, גם לא של אינטל.
אני כמובן התכוונתי להורדת דרייבר מלא מהאתר של אינטל ולא הרצת תוכנת עדכון כלשהי, גם לא של אינטל.