יש כאן אינסטלטורים? צריך עזרה קטנה

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

הלן, היום התחילו עצלי בשיפוץ אינסטלציה בחדר האמבטיה, עקב רטיבות ועובד שהתגלו לאחר כמה חודשים בדירה שקניתי,
לפי מה שראיתי, הצנרת שהותקנה, הייתה מפלסטיק או חומר דומה, לא יודע אם עשו פה עבודה ערבית, אבל כננרה בעל הדירה חיפש את הזול ביותר, הגיע עליי אנטסלטור אם צוות עבודה, החליף את הצנרת בכזאת, שיש3 שכבות, מתכת בין 2 שכבות פלסטיק, לטענתו זה יותר טוב. עכשיו, הדירה עצמה עברה שיפוץ החלפת אינסטליה בכל הדירה, ונראה שמה שיוצה מהקיר, זו גם סתם צנרת פלסטיק, או חומר אחר, לא יודע למה לא מתכת, אבל הנה השאלה, משום מה כל החיבורים נראים אותו דבר, ורק בין הצינור של המים הקרים שיוצה מהקיר, משום מה הוא חיבר בצורה הזאת, יש סיבה לכך? והחיבור אם הטבעת הלבנה, איך הוא בעצם מחזיק בפנים? זה תקני? מי שמתקין לי, הוא אינטסלטור אם וותק של 50 שנה.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #2 

הצנרת בתמונה היא מסוג SP, צנרת מעולה. (הפלסטיקים הלבנים לא עושים כלום, אתה יכול להיות רגוע, הצינורות יושבים בלחיצה שנשעשתה ע"י מכשיר ייעודי).
החיבור למים הקרים הוא באמצעות מופה, אולי היה לו חסר האביזר של הליחצה (מאריך בין שני צינורות).
לפני שסוגרים את הקירות תוודא שאין נזילות / טפטוף מאף חיבור.
שחר

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #3 

גם אני בהתקנות של מחממי מיים מגז משתמש ב SP וזה מעולה ולפי התצלום שנתת האנסלטור עשה עבודה
טובה (Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #4 

טוב אני יכול להיות רגוע :) אמר לי שאין בעיה, ויחבר גם בלחיצה. תודה
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”