טס לארצות הברית באוגוסט - מה משתלם לקנות?
- raanan_beker
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
לדעתי כל מכשיר אלקטרוני לא גדול יהיה משתלם - סמארטפון, לפטופ, דברים כאלה. טלוויזיה לדעתי כבר תצריך מכס, אם אני לא טועה.
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
שווה לתפוס מבצעים.... תחפש קופונים-מכירות חיסול.
בגדול - הכל יותר משתלם בארה"ב (ביגוד, אלקטרוניקה, בשמים, מתוקים, אלכוהול, תכשיטים וכו...)
בפירוט - טבלטים, סלולארי, לפטופ, אביזרים לסלולארים (כיסויים מטענים וכו...), חומרה למחשב כמו SSD, כרטיס מסך, מעבד וכו...
הכל תלוי במה אתה צריך ומה אתה מחפש.
בפירוט - טבלטים, סלולארי, לפטופ, אביזרים לסלולארים (כיסויים מטענים וכו...), חומרה למחשב כמו SSD, כרטיס מסך, מעבד וכו...
הכל תלוי במה אתה צריך ומה אתה מחפש.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
בעיקר טלפונים
חבר טוב קנה LG G3 חדש מהניילונים בפחות מ200 ש"ח לפני כמה שבועות בארה"ב.. בארץ זה נמכר בסביבות ה2000
אני חושב שאתה צריך לשאול את עצמך שתי שאלות:
מה אני צריך?
מה אני לא חייב, אבל הייתי שמח שיהיה לי ואני גם באמת אשתמש בו?
כל השאר זה בזבוז של כסף. לקנות משהו שאתה לא צריך או לא תשתמש רק כי הוא יותר זול לא נקרא לחסוך. זה נקרא בזבוז
הזכרת צמיד כושר. אני ממליץ על FITBIT משתמש ב fitbit one. הוא עולה 100 דולר בארצות הברית ומשום מה אני רואה אותו בבאג ב309 שקל. בטח נתקעו עם סטוק. אין מה לחכות לנסיעה
מה אני צריך?
מה אני לא חייב, אבל הייתי שמח שיהיה לי ואני גם באמת אשתמש בו?
כל השאר זה בזבוז של כסף. לקנות משהו שאתה לא צריך או לא תשתמש רק כי הוא יותר זול לא נקרא לחסוך. זה נקרא בזבוז
הזכרת צמיד כושר. אני ממליץ על FITBIT משתמש ב fitbit one. הוא עולה 100 דולר בארצות הברית ומשום מה אני רואה אותו בבאג ב309 שקל. בטח נתקעו עם סטוק. אין מה לחכות לנסיעה