החלפת cartridge לפטיפון

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
boxm048 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום חברי ht ברצוני לשאול קיים ברשותי פטיפון של חברת קנווד דגם kd-37r להתחלה סביר וגם אחרי שראיתי בפורום מה יש לפטיפון הזה רק ציער אותי שחבר הפורום לא אמר לי לפני שהחליף איתי....אבל לא משנה כרגע.

יש לי שתי ראשים לפטיפון אחד המקורי t4p והשני של shure m92e אז אני בטוח שהshure יותר טוב אבל באמת יש רעשי קרחצן שהshure מורכב עכשיו השאלה אם יש משהו לעשות עם זה ואם אני ישים לו ראש של אחד מהראשים באתר שהשארתי קישור

http://www.needledoctor.com/New/Audio-T ... -Cartridge

זה עדין יהיה אותו דבר??

ואם בכלל יש מה לעשות עם זה או כדאי להשקיע כבר על פטיפון יותר איכותי?

כי יש לי כבר 2 תקליטים חדשים ואני מפחד לפתוח ולנגן אותם כי לא בא לי שאריות פלסטיק......:?

boxm048 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

מישהו????

raniburg
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1434
נתן תודות: 738 פעמים
קיבל תודות: 395 פעמים

שליחה #3 

שלום חברי ht ברצוני לשאול קיים ברשותי פטיפון של חברת קנווד דגם kd-37r להתחלה סביר וגם אחרי שראיתי בפורום מה יש לפטיפון הזה רק ציער אותי שחבר הפורום לא אמר לי לפני שהחליף איתי....אבל לא משנה כרגע.
...
אם כבר כתבת את זה אז אולי תסביר ותפרט, לא?

אם אני מבין נכון , אתה חושד במחט ואין צורך להחליף את כל הראש, תמורת 100+ - אתה יכול להחליף מחט לשור ולהתחיל לנגן את האוסף שלך
ואם בכלל יש מה לעשות עם זה או כדאי להשקיע כבר על פטיפון יותר איכותי?
...
זה כבר בינך לבין תקציבך . . .
מבלי שטרחתי לבדוק בגוגל (אתה יכול) נראה שהפטפון לא משהו
אני לא זז מכאן עד סוף הצד

boxm048 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

אחלה תודה(Y)

boxm048 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

אבל מבחינת הראש עדיף אותו מאשר של אודיו טכניקה אני פשוט חדש בזה ורוצה להבין כדי לדעת וללמוד וחיפשתי אני אשמח לדעת אם יש בפפורום מאמר על פטיפונים למתחילים.....כי חיפשתיו ולא מצאתיו

boxm048 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

אז ככה חברים בדרך כלל אחרי שאתה עושה עסקה עם מישהו, שניכם נפרדים לשלום ולא מכירים אבל עם יוסי הבחור שהחלפתי הפתיעה הבחור שלח לי הודעה אחרי שראה את השרשור שלי ועזר לי אחרי כמה בדיקות שעשינו דרך הפורום נמצאה הבעייה במגבר היה משהו שמחובר לכניסה של הטייפ, זה מגבר של AKAI AA-920 וינטג' אז הכל הסתדר מבחינת שמע ומבחינת הרעשים, דרך אגב הראש של SHURE M92E ראש ומחט מצויניים!:D

אז אפשר להגיד שצריך לבדוק טוב טוב טוב לפני ששופטים ומעלים שרשור בפורום אז תודה רבה לפורום HT ולאנשיו שעוזרים בכל רגע!(Y) וכמובן ליוסי גם

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”