המלצה לפטיפון עם יציאת LINE או פטיפון + PHONO STAGE

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
Sexter פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #1 

שלום

רוצה לרכוש פטיפון חדש. רוצה שהרכישה תהיה פרופורציונאלית לרסיבר\רמקולים הקיימים. מדובר באונקיו 626 מחובר לרמקולים קדמיים B&W 685 (עם סאב ימאהה YST 320). ברסיבר אין כניסת פונו אז צריך פטיפון עם יציאת LINE. משהו איכותי, לא יקר מיד שלא יהיה OVERKILL לציוד הקיים אבל שיוציא ממנו את המקסימום.

תודה מראש

nimitzg
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 2060
נתן תודות: 460 פעמים
קיבל תודות: 239 פעמים

שליחה #2 

@Sexter
·
הגדר תקציב.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)

Sexter פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

2000 שח פלוס מינוס.

תודה

nkorah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1093
נתן תודות: 452 פעמים
קיבל תודות: 600 פעמים

שליחה #4 

קדם מגבר בסיסי וטוב מבית Cambridge Audio או Musical Fidelity או Project יעלה לך בערך 500 ש"ח מיד שניה.

הוסף 1000-1500 ש"ח לטורנס/לנקו/רבים אחרים משומשים במצב טוב יביאו לך איכות צליל מצויינת, שלא תוכל לקבל משום פטיפון חדש בתקציב, וכנראה גם לא בתקציב כפול ומשולש...
זכור לשמור כ- 500-600 ש"ח עבור מחט חליפית/ראש חדש (מאוד תלוי במה שתמצא מותקן על הפטיפון), כדי להפיק מאלו את המיטב (f)

Sexter פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

@nkorah
·

תודה. מה הכווה לקדם מגבר? כאילו PRE שלם? ראיתי שבאי ביי יש PHONO STAGEים רבים סיניים במחירים לא יקרים. לדוגמה זה:

http://www.ebay.com/itm/Pro-Ject-Projec ... 2ee09ce744

כולל משלוח יוצא 350 שח. השאלה אם הוא מספיק איכותי? ראיתי שיש גם דיגיטאליים עם תמיכה ב MC ו MM אבל הם כבר יקרים יותר.

nkorah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1093
נתן תודות: 452 פעמים
קיבל תודות: 600 פעמים

שליחה #6 

הדוגמא שלך היא ממש הבסיסי ביותר. אין לי מושג איך הוא נשמע. אני בספק אם נשמע "רע" אבל בטח שלא טוב.

התכוונתי למשהו איכותי יותר. נניח זה, שנמכר עכשיו בלוחות, או ה- V-LPS שגם מתאים לראשי MC, אם תרצה אחד בעתיד.

סליחה על ההכללה, אבל אם תקנה "סיני זול" הצליל שתשמע יהיה סיני זול, ומהר מאוד תוציא עוד כסף, או גרוע מכך - תחליט שכל התקליטים האלו היו בזבוז זמן וכסף...

חג שמח (f)

raniburg
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1434
נתן תודות: 738 פעמים
קיבל תודות: 395 פעמים

שליחה #7 

nkorah כתב:הדוגמא שלך היא ממש הבסיסי ביותר. אין לי מושג איך הוא נשמע. אני בספק אם נשמע "רע" אבל בטח שלא טוב.

התכוונתי למשהו איכותי יותר. נניח זה, שנמכר עכשיו בלוחות, או ה- V-LPS שגם מתאים לראשי MC, אם תרצה אחד בעתיד.

סליחה על ההכללה, אבל אם תקנה "סיני זול" הצליל שתשמע יהיה סיני זול, ומהר מאוד תוציא עוד כסף, או גרוע מכך - תחליט שכל התקליטים האלו היו בזבוז זמן וכסף...

חג שמח (f)
...
·

ל Cambridge Audio Azur 540P אין MC , אם היה הייתי כבר קונה אותו בעצמי... :wink:
אני לא זז מכאן עד סוף הצד

Sexter פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

טוב תודה על התשובות. התקציב עלה ל 3K הכל כולל הכל. למען האמת אין לי בעיה לרכוש קדם יד שנייה, אבל לא ממש מרגיש לי נוח לרכוש פטיפון יד שנייה. אחרי הכל זה מוצר מכאני עדיך שאי אפשר לדעת מה עבר עליו. נניח וארכוש את ה AZURE, מה האופציות לפטיפון טוב חדש עד 2500 שח?

דרך חנות בבאר שבע אני יכול להשיג את זה:

http://www.stereoscope.co.il/site/detai ... id=3250425

ב 1900 שח חדש עם שנה אחריות.

תודה

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”