@LitalLivnat
·
טלביזיה חכמה היא גימיק מיותר. טלביזיה צריכה להציג תמונה איכותית ולא יותר. יש דונגלים, אבל שום דבר לא משתווה למיני מחשב שמריץ KODI. אפשר לבקש עזרה מחבר שמבין. המחיר לא אומר הרבה אם לא מציינים את גודל המסך? מסך 40 אינטש אפשר למצוא גם ב 2500 שח מיצרן מוביל, ובעודף לרכוש מיני מחשב איכותי. אם אין כוונה להתקין מערכת קולנוע ביתית בעתיד, אז גם נגן מבוסס אנדרויד יעשה את העבודה. לרכוש כמובן רק מחול...[/i]
למרחק צפייה של כ- 4 מטר התקציב שלך קצת מגביל, מפני שהייתי ממליץ על משהו באזור ה- 55 אינץ'. (או מינימום 50 אם אין ברירות)
עד התקציב שרשמת, הייתי ממליץ על הסמסונג 50H6400.
אם אפשר להעלות את התקציב, אז ההמלצה שלי היא הבן דוד הגדול שלו, ה- 55H6400. (אחד המסכים הפופולארים ביותר בעולם בשנה החולפת)
jacko-il כתב:למרחק צפייה של כ- 4 מטר התקציב שלך קצת מגביל, מפני שהייתי ממליץ על משהו באזור ה- 55 אינץ'. (או מינימום 50 אם אין ברירות)
עד התקציב שרשמת, הייתי ממליץ על הסמסונג 50H6400.
אם אפשר להעלות את התקציב, אז ההמלצה שלי היא הבן דוד הגדול שלו, ה- 55H6400. (אחד המסכים הפופולארים ביותר בעולם בשנה החולפת)
...
אין ספק שמסכי הסמסונג מדגם H6400 הם הפופולארים ביותר שיש כיום השוק המסכים !
לדעתי המסך הטוב ביותר שיש מבחינת עלות תועלת ומעבר לזה
·
תודה על כל התגובות
אבל האם כדאי באמת לקחת חכמה או לא?
SEXTER אנו רוצים גודל מסך של לפחות 50 , בעקרון יש לנו הכנה לקולנוע ביתי כרגע לא נרכוש אבל אולי בעתיד
מה אתה ממליץ?
מיני מחשב הכוונה לסטרימר? כמה בערך עולה?
בדרך כלל כל מסך בינוני ומעלה כבר מגיע "חכם" במידה כזו או אחרת בין אם רוצים או לא. זה פשוט כבר שם.
ה- H6400, כמו הרבה מסכים אחרים ברמתו, גם מסך חכם.
השאלה המתבקשת כאן היא - מה את מצפה שמסך חכם יעשה? (או בניסוח אחר: או מה מתכננת לעשות איתו?)
אחרי שניישר קו עם העניין הזה, נדע אם הפיצ'ר "חכם" שיש במסך מספיק לך או שמומלץ שתוסיפי לסיפור הזה איזה מיני PC או משהו בסגנון.
jacko-il כתב:בדרך כלל כל מסך בינוני ומעלה כבר מגיע "חכם" במידה כזו או אחרת בין אם רוצים או לא. זה פשוט כבר שם.
ה- H6400, כמו הרבה מסכים אחרים ברמתו, גם מסך חכם.
השאלה המתבקשת כאן היא - מה את מצפה שמסך חכם יעשה? (או בניסוח אחר: או מה מתכננת לעשות איתו?)
אחרי שניישר קו עם העניין הזה, נדע אם הפיצ'ר "חכם" שיש במסך מספיק לך או שמומלץ שתוסיפי לסיפור הזה איזה מיני PC או משהו בסגנון.
מסך חכם כלומר עם אינטרנט וכל מיני צופרים אבל מה שחשוב זה התמונה - אחרי זמן מסויים כל הסמרט הזה לא משתמשים בו כמו גמיק 3D
מנסיון הכל נחמד והכל זה ממש רק בונוס - באמת מה שכיף כאן ב6400 זה וואלה /VOD/ MAKO
יוטיוב שווה את הכל
וכמובן המחיר המעולה ושלט חמוד - ותמונה מעולה - לא צריך יותר
@SONYES
·
אני יודע בדיוק מה זה מסך חכם ומהן היכולות שלו.
לא סתם אני שואל אותה. אני רוצה ליישר קו עם הציפיות שלה.
אולי לי, לך ולהרבה חברים בפורום הדברים האלה נראים טריוויאלים, אבל כבר נתקלתי בלא מעט אנשים שקנו מסך חכם וחשבו שהם אמורים לקבל מסך עם אנדרואיד, עם יכולות של בערך גלקסי S5. כשהם הבינו שהם לא יכולים להתקין XBMC והגלישה קצת מסורבלת ואיטית ולא תומכת ב- X וב- Y ושאין הקלדה בעברית באפליקציית יוטיוב ושהפייסבוק וכו' עוד מעט לא נתמכים וכן הלאה וכן הלאה הם הרגישו שפשוט עבדו עליהם..
רשמתי לך כבר את דעתי קודם..
אני חושב שה H6400 של סמסונג נותן את התמורה הטובה ביותר למחיר. וגם בלי קשר למחיר הוא מסך טוב כשלעצמו. יש בו הכל (כולל סמארט, עידן ותלת מימד טובים)
תבחרי את גודל המסך בהתאם לכיס שלך.