טיב כבל טלפון לשימוש באינטרנט
שלום לכולם,
בבית אליו עברתי השחלתי כבל רשת וטלפון לנקודה בה תיכננתי לשים את כל הציוד תקשורת.
למרות ש דאגתי לכבל רשת איכותי של טלדור cat6a, לגמרי שכחתי שאני צריך גם כבל טלפון להשחלה (הכל מרוכז באותו צינור), אז קניתי כבל טלפון בטמבוריה של 25מ והורדתי לו את הראשים לצורך ההשחלה.
עכשיו, בדיעבד, אחרי שכבר שמתי קונקטורים על הכבל רשת אני מתחיל לדאוג שאולי פעלתי בחיפזון והייתי צריך לקנות כבל טלפון איכותי יותר.
מה אתם מייעצים לי לעשות בנושא?
מדובר בצינור 16ממ שמכיל שני כבלי רשת וטלפון אחד.. אין ספק שאני רוצה לשמוע אישור שזה בסדר, אבל אם זה מה שיעשה לי בעיות לקבל 100מגה עכשיו אני מעדיף לפרק את כל מה שהשחלתי ולהתחיל מחדש (עם המלצתכם לכבל איכותי יותר)
בבית אליו עברתי השחלתי כבל רשת וטלפון לנקודה בה תיכננתי לשים את כל הציוד תקשורת.
למרות ש דאגתי לכבל רשת איכותי של טלדור cat6a, לגמרי שכחתי שאני צריך גם כבל טלפון להשחלה (הכל מרוכז באותו צינור), אז קניתי כבל טלפון בטמבוריה של 25מ והורדתי לו את הראשים לצורך ההשחלה.
עכשיו, בדיעבד, אחרי שכבר שמתי קונקטורים על הכבל רשת אני מתחיל לדאוג שאולי פעלתי בחיפזון והייתי צריך לקנות כבל טלפון איכותי יותר.
מה אתם מייעצים לי לעשות בנושא?
מדובר בצינור 16ממ שמכיל שני כבלי רשת וטלפון אחד.. אין ספק שאני רוצה לשמוע אישור שזה בסדר, אבל אם זה מה שיעשה לי בעיות לקבל 100מגה עכשיו אני מעדיף לפרק את כל מה שהשחלתי ולהתחיל מחדש (עם המלצתכם לכבל איכותי יותר)
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
נהוג להשחיל כבלי טלפון שבהם הגידים בנויים כחוט נחושת אחד ולא מליפוף של סיבי נחושת. הסיבה העיקרית היא שקל יותר להשחיל כבל כזה אבל גם לעובדה שמדובר בגיד אחד ולא בליפוף של סיבים יש חשיבות כיוון שאיכות האות המועברת טובה יותר. הכבל שרכשת לא נועד להיות מושחל אבל אם אין משהו אחר הוא יכול גם להתאים לצורך הזה. בשורה התחתונה - אם אתה יכול להחליף לכבל קשיח תעשה זאת.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- nahum2013
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 58
- שם מלא: network solutions
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מנסיון הכבל שהשחלת שהוא בעצם חוט טלפון ארוך לא מומלץ בכלל!
יש לו ניחות גדול ואם יש מודם לצורך העניין של בזק שמסתנכרן על הנק' אז בוודאות תסבול מתקלות לא תוך יום יומים אבל מהר מאוד.
יש לו ניחות גדול ואם יש מודם לצורך העניין של בזק שמסתנכרן על הנק' אז בוודאות תסבול מתקלות לא תוך יום יומים אבל מהר מאוד.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
מאיפה אתה בארץ?
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.