מספר hdmi השתנה לאחר עדכון h6400 לעברית
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
קטע הזוי.
יש לי מסך ue50h6400 והיבואן שלח אלי טכנאי שיתקין לי עברית.
אתמול הגיע הטכנאי עם שלט, לחץ כמה פקודות וכל התפריטים השתנו לעברית. אחרי שהוא הלך וכיביתי והדלקתי את הטלוויזיה, מספרי הhdmi השתנו ככה שהכבל מחובר לhdmi 2 אבל במסך מופיע שמחובר לhdmi 3.
בעקרון זה לא היה מפריע לי אבל הבעיה שמאז השינוי ה return channel כל הזמן מתנתק. אני מניח שזה קשור לזה שרק יציאה 2 תומכת ב-arc ומבחינת הטלוויזיה אני מחובר ב3.
למישהו יש מושג מה זה הדבר המוזר הזה? אציין רק להשלמת התמונה שבתפריט מופיע שהוא שינה את הדגם לua50h6400 ובהתחלה הסמארט לא עבד אבל אחרי איפוס בתפריט הרגיל הוא חזר לעבוד כרגיל.
תודה לעוזרים.
אתמול הגיע הטכנאי עם שלט, לחץ כמה פקודות וכל התפריטים השתנו לעברית. אחרי שהוא הלך וכיביתי והדלקתי את הטלוויזיה, מספרי הhdmi השתנו ככה שהכבל מחובר לhdmi 2 אבל במסך מופיע שמחובר לhdmi 3.
בעקרון זה לא היה מפריע לי אבל הבעיה שמאז השינוי ה return channel כל הזמן מתנתק. אני מניח שזה קשור לזה שרק יציאה 2 תומכת ב-arc ומבחינת הטלוויזיה אני מחובר ב3.
למישהו יש מושג מה זה הדבר המוזר הזה? אציין רק להשלמת התמונה שבתפריט מופיע שהוא שינה את הדגם לua50h6400 ובהתחלה הסמארט לא עבד אבל אחרי איפוס בתפריט הרגיל הוא חזר לעבוד כרגיל.
תודה לעוזרים.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
תקלה ידועה...
תתקשר שוב לטכנאי, גרסת התוכנה אינה מתאימה למס' דגמים של מסכים... צריך לחזור לגרסה ישנה או להחליף מסך שעבר מחיקת תוכנה.
לפני כמה חודשים שמתי לב לתקלה הזו וגם אז הARC נהיה בעייתי, כמובן שחיבור כבל אופטי פותר את העניין אבל עדיין זה מעצבן ולא נוח לשימוש...
תתקשר שוב לטכנאי, גרסת התוכנה אינה מתאימה למס' דגמים של מסכים... צריך לחזור לגרסה ישנה או להחליף מסך שעבר מחיקת תוכנה.
לפני כמה חודשים שמתי לב לתקלה הזו וגם אז הARC נהיה בעייתי, כמובן שחיבור כבל אופטי פותר את העניין אבל עדיין זה מעצבן ולא נוח לשימוש...
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

תודה על התגובה.
ידוע לך אם זה משפיע על עדכוני התוכנה מהרשת? או שמקבלים עדכונים כרגיל?
ידוע לך אם זה משפיע על עדכוני התוכנה מהרשת? או שמקבלים עדכונים כרגיל?
return channelkleinimrod כתב:קטע הזוי.
תודה לעוזרים....
לאיזה רסיבר אתה המחבר ומקבל סאונד חזרה?
חיברתי כבר 3 טלויזיות לרסיבר ימהה חדיש - גם לאחר ברור מעמיק עם אנשי SG
לא עובר לי גם עכשו עם 6400
תודה
·
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מוזר שהמסך מזהה את עצמו כ- UA50H6400, עד כמה שידוע לי אין לסמסונג מסך כזה. הם לא הוציאו את הגודל הזה לפלח שוק הזה ונראה לי שהגודל הזה קיים רק לפלח שוק האירופאי בגרסאת ה- UE. אולי כאן הבעיה? אין לי מושג..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

דיברתי עם התמיכה ואמרו לי שיחפשו לי פתרון לבעיה.
בכל מקרה @SONYES הרסיבר שלי הוא YAMAHA RX467 ועד לעדכון העברית זה עבד מצוין. עכשיו זה עובד לשתי שניות ומתנתק.
בכל מקרה @SONYES הרסיבר שלי הוא YAMAHA RX467 ועד לעדכון העברית זה עבד מצוין. עכשיו זה עובד לשתי שניות ומתנתק.
תסתכל במדריך , המלצתי לצלם כמה מסכים ואם יש סבלנות את כולם, בתפריט טכנאים ניתן לשנות את זה בקלות השאלה אם אתה רוצה להכנס לתפריט.http://www.hometheater.co.il/vt225407.html[left][/left]
יש לי 377 ושום דב רנסיתי את כל הכניסות בפועל בתפריט דברתי עם SG כלום לא הולך חיברת סיב אופטי במקום וזהוkleinimrod כתב:דיברתי עם התמיכה ואמרו לי שיחפשו לי פתרון לבעיה.
בכל מקרה @SONYES הרסיבר שלי הוא YAMAHA RX467 ועד לעדכון העברית זה עבד מצוין. עכשיו זה עובד לשתי שניות ומתנתק....