לקוחות שהתנתקו מבזק שימו לב לחשבוניות שלכם
תודה. טוב לדעת. איפה ראית את החיוב הזה? חשבונית מבזק או בפירוט כ. אשראי?
עד לפני שבוע הייתי לקוח שלהם וקיבלתי את כל החשבוניות למייל. החזרת ציוד נעשה על ידי שליח של חברת בר שהגיע-החתים אותי-לקח-ונתן לי העתק.
מכיוון שיש עוד זמן עד שתצא החשבונית אשראי אני תוהה אם צריך לבקש מהם אישור זיכוי או משהו.
כמו כן, כל השיחות שלי איתם מוקלטות.
עד לפני שבוע הייתי לקוח שלהם וקיבלתי את כל החשבוניות למייל. החזרת ציוד נעשה על ידי שליח של חברת בר שהגיע-החתים אותי-לקח-ונתן לי העתק.
מכיוון שיש עוד זמן עד שתצא החשבונית אשראי אני תוהה אם צריך לבקש מהם אישור זיכוי או משהו.
כמו כן, כל השיחות שלי איתם מוקלטות.
-
BorisKr
- חבר פעיל

- תגובות: 98
- שם מלא: Boris Kr
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
פותח את החשבונית שסבתא שלי קיבלה בדואר(היא משלמת במזומן כל פעם היא חייבת את הקו שלהם בגלל לחצן מצוקה,ואני משלם רק את הספק + אינטרנט של 012 באשראי)ישר רואה חיוב גבוהה יחסית ושם אני מגלה את הסעיף הזה למרות שהנתב הוחזר בכלל ביום של חג פורים
הנה לינק לחשבונית עם הסעיף:
http://upng.co.il/uploads/43ea313cc9d53 ... a605dd.jpg
הנה לינק לחשבונית עם הסעיף:
http://upng.co.il/uploads/43ea313cc9d53 ... a605dd.jpg
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אצלי עדין מחייבים אותי למרות ניוד לנטויזן
ב30 לאפריל עברתי מבזק לנטויזן עם עסקה של טלפון ספק ואינטרננט.
למרות שהקו טלפון נויד לנטויזן .האינטרננט לדברי המוקדנית בבזק עדין לא עבר במסגרת הניוד.
כרגע אני עם חיובים כפולים לבזק ולנטויזן על אותו מוצר=טלפון+ספק+תשתית אינטרננט:!:
למרות שהקו טלפון נויד לנטויזן .האינטרננט לדברי המוקדנית בבזק עדין לא עבר במסגרת הניוד.
כרגע אני עם חיובים כפולים לבזק ולנטויזן על אותו מוצר=טלפון+ספק+תשתית אינטרננט:!:
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- eldadf
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 350
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
כן קיבלתי הודעה מבזק שהם מאווווד מצטערים לשמוע שאני עוזב.
בנוסף הם מציינים "אי החזרת הנתב תחייב את חשבונך בסך של 200 ש"ח בגין האיחור בהחזרתו."
מעניין למה דווקא הם בחרו להשתמש במילה איחור?! בשביל לשמור פתח לחיובים נוספים אולי למרות שבמפורש היה רשום במועד ההתחברות אליהם שאי החזרת הנתב = 200 ש"ח קנס.
בנוסף הם מציינים "אי החזרת הנתב תחייב את חשבונך בסך של 200 ש"ח בגין האיחור בהחזרתו."
מעניין למה דווקא הם בחרו להשתמש במילה איחור?! בשביל לשמור פתח לחיובים נוספים אולי למרות שבמפורש היה רשום במועד ההתחברות אליהם שאי החזרת הנתב = 200 ש"ח קנס.
·eldadf כתב:כן קיבלתי הודעה מבזק שהם מאווווד מצטערים לשמוע שאני עוזב.
מעניין למה דווקא הם בחרו להשתמש במילה איחור?! בשביל לשמור פתח לחיובים נוספים אולי למרות שבמפורש היה רשום במועד ההתחברות אליהם שאי החזרת הנתב = 200 ש"ח קנס....
בהמשך לקנס שלהם רשום שתקבל את הכסף(הקנס) 200 שקל בחזרה אם תחזירו.
לכן רשום באיחור.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
· לא.Plinski כתב:BorisKr ו-זורו44, מקרים חמורים! ניסתם לפנות למועצה לצרכנות או למשרד התקשורת?...
אני לא יכול להלחם בתחנות רוח.
אפנה בשלב מאוחר יותר.
נראה לי אני לא היחיד שהניקוד הזה יעלה לו הרבה כסף ובזבוז שעות בטלפון בנאוזן בעיקר.יד ימין לא יודעת משמאל.
וזה מגיע מהמנכל שלהם לדעתי.
הבעיה שעוד רבים וטובים יופתעו מהחשבוניות הכפולות וזה יעלה המון כסף ושעות טלפוניות בהמתנה מורטת עצבים על כלום
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד