עזרה דחוף מכשיר שנקנה בחול משהו מוזר רצח

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
MalkaHaim פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
שם מלא: Malka Haim
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לא רלוונטי
נערך לאחרונה על ידי MalkaHaim ב 06/06/2015 0:19, נערך 2 פעמים בסך הכל.

wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1925
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 147 פעמים

שליחה #2 

למען העתיד ושאר החברים, זו טעות יקרה להזמין טלפון דרך חברות אקספרס.

לדעתי כדאי לדווח אמת, ולהעביר קבלה.

embedded
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2030
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #3 

wallalon כתב:למען העתיד ושאר החברים, זו טעות יקרה להזמין טלפון דרך חברות אקספרס.

לדעתי כדאי לדווח אמת, ולהעביר קבלה.
...
למען הסר ספק, זו טעות להזמין כל מוצר לא משנה ערכו דרך חברת אקספרס.
רק דואר רגיל, הכי בטוח והכי משתלם.

elrom
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #4 

אל תנסה לתחמן אותם, זה יעלה לך יותר ביוקר. (כפל מס במקרה הטוב, פתיחת הליך פלילי במקרה הגרוע).
גם בדואר רגיל, בחודשים האחרונים המכס מקפיד על בדיקת החבילות המגיעות הקפדת יתר, כך שרוב הסיכויים שאת המיסים בכל מקרה היית משלם. בכל זאת, לממשלה החדשה יש הרבה הוצאות חדשות....
המיסים הם על הסכום הכולל, היינו $207.
כפי שציינו קודם, תזמין בדואר, לא בחברת שילוח, שאחרת אתה סתם משלם להם הוצאות מיותרות. בהזמנה בדואר, אתה משלם בסניף רק את עלות המיסים ללא שום תוספת ועדיין שומר על סיכוי כלשהו שבכלל לא יעבור במכס.

MalkaHaim פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
שם מלא: Malka Haim
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

לא רלוונטי
נערך לאחרונה על ידי MalkaHaim ב 06/06/2015 0:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

G_gabi
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
שם מלא: גבי
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

סך המיסים על טלפון נייד הוא 35.7% (מע"מ + מס קניה) מהסכום הכולל ששולם (מכשיר+משלוח).
עלויות נוספות, במידה וישנן, הן עמלות אלו ואחרות שחברות השילוח מחייבות לפי "טוב" ליבן...

מה לעשות?
דבר ראשון - להתקשר לשירות הלקוחות של DHL, בשיחה מנומסת מאוד, לשאול האם החבילה בעלת מספר מעקב X נמסרה לנמען. אני מניח שיש סיכוי שהדברים מופיעים גם במעקב באתר האינטרנט של החברה. להקליט את השיחה. לבקש מהם לשלוח את פירוט הסכום שהם מבקשים עבור קבלת המשלוח במייל.
לאחר מכן, הייתי פונה בכתב לשירות הלקוחות של החברה, מתלונן על ההודעות שקיבלת, על הגניבה והשימוש ללא רשות. רוצה להקצין? תתלונן במשטרה על גניבה, סחיטה וכד' לפי הודאתו של השליח עצמו (או מי שזה לא יהיה). כדאי להתקשר לבן-אדם, להקליט את השיחה ולדובב אותו שהוא באמת משתמש / השתמש במכשיר. לשאול כמה עליך לשלם בהתאם למסמכים ש-DHL הנפיקה וכד'. גישתי היא לא לצעוק / להתעצבן / לקלל אלא הכל בשיח נעים.
אם אין לך שום דבר ביד - כדאי להתייעץ עם חברת האשראי האם אפשר לקבל את כספך חזרה בגין "כשל תמורה". אני מאוד לא ממליץ על האפשרות הזו, אבל ייתכן וזו אפשרות ואני מאמין בהצגת האפשרויות כולן.

אני לא יודע איך שילמת ומהיכן רכשת, אך אולי תוכל לפתוח Dispute על מוצר שלא הגיע. מה הסיכוי שלך לזכות בו? אני לא יודע מכיוון שאין לי מושג מאיפה רכשת, באיזה אמצעי תשלום ומה תנאי השירות השונים.

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”