Nחפש המלצה למחשב מדיה/אינטרנט עד 120$
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תעבור על מדריך החומרה בראש הפורום, יש שם כמה אפשרויות בשבילך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
קראתי אותו, ומשם מסתמן הPIPO כמשהו שעונה לדרישות...
וקראתי גם את כל ה15 העמודים של PIPO, השאלה הנשאלת היא:
1- האם נכון לעכשיו מדובר בתמורה הטובה ביותר/לכסף במחיר הזה?
2-האם עניין הדואל בוט בPIPO עובד טוב? יש צורך בזה לטובת הרצה מהירה יותר של קודי?
3- בעיות חימום של PIPO ?
וקראתי גם את כל ה15 העמודים של PIPO, השאלה הנשאלת היא:
1- האם נכון לעכשיו מדובר בתמורה הטובה ביותר/לכסף במחיר הזה?
2-האם עניין הדואל בוט בPIPO עובד טוב? יש צורך בזה לטובת הרצה מהירה יותר של קודי?
3- בעיות חימום של PIPO ?
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
@Daniel83
·
1. יש לך את הפיי 2 שעולה 35 דולר אבל הוא יותר חלש, לדעתי הפיפו X7 הוא הוא התמורה הטובה ביותר לכסף בגזרת המיני פיסי.
2. לא יצא לי לבדוק, נראה כמו גימיק נחמד אבל לא ממש הכרחי, לדעתי לך על הגרסה הרגילה.
3. לגבי החימום ביחידה, חשוב לזכור שהמכשיר הוא מכשיר FANLESS ואכן יש דיווחים על מספר מכשירים (לא תופעה גורפת) שמגיעים לטמפ' גבוהות, ביחידה שסקרתי לא נתקלתי בתופעה, ניתן לבצע מוד פשוט ע"י הוספת פד טרמי בתחתית היחידה (בפנים) + הוספת היטסינקים על הפלטת קירור שפותרת את זה (30 שקלים כול הסיפור).
·
1. יש לך את הפיי 2 שעולה 35 דולר אבל הוא יותר חלש, לדעתי הפיפו X7 הוא הוא התמורה הטובה ביותר לכסף בגזרת המיני פיסי.
2. לא יצא לי לבדוק, נראה כמו גימיק נחמד אבל לא ממש הכרחי, לדעתי לך על הגרסה הרגילה.
3. לגבי החימום ביחידה, חשוב לזכור שהמכשיר הוא מכשיר FANLESS ואכן יש דיווחים על מספר מכשירים (לא תופעה גורפת) שמגיעים לטמפ' גבוהות, ביחידה שסקרתי לא נתקלתי בתופעה, ניתן לבצע מוד פשוט ע"י הוספת פד טרמי בתחתית היחידה (בפנים) + הוספת היטסינקים על הפלטת קירור שפותרת את זה (30 שקלים כול הסיפור).