האינט' במחשבים ברשת איטי כשמחשב אחד עושה Streaming של סרט (טעינה)
לי יש את ה-6850U ואכן יש בעיה דומה. הנתב הזה מתנהג בצורה מוזרה כאשר "הרבה" מכשירים מחוברים אליו. הבעיה עם הנתב הזה היא ש-3 מכשירים למשל מתחילים להיות "הרבה" והנתב מתחיל לעשות פלגנים. סמתי לב שאתחול מחדש של הנתב פותר את הבעיה לפרק זמן קצר.. הבעיה היתה נוראית כשקיבלתי את הנתב בגירסת קושחה 8 אבל המצב קצת השתפר כשעדכנתי אותו לגרסה מס' 12 למרות שהבעיה עדיין קיימת..
התקשרתי לבזק לפני חודשיים ונציגת התמיכה אמרה שהנתב "תקוע" והציעה להחליף נתב (כיוון שאני עובר לשוק הסיטונאי בקרוב אז אין טעם ללכת ולהחליף כשאני חייב להחזיר אותו כאשר אני עובר ולכן אני עדיין תקוע עם הנתב הזה עד שיגיע הנתב שהזמני)
התקשרתי לבזק לפני חודשיים ונציגת התמיכה אמרה שהנתב "תקוע" והציעה להחליף נתב (כיוון שאני עובר לשוק הסיטונאי בקרוב אז אין טעם ללכת ולהחליף כשאני חייב להחזיר אותו כאשר אני עובר ולכן אני עדיין תקוע עם הנתב הזה עד שיגיע הנתב שהזמני)
אז אני עזבתי את בזק אבל נשארתי עם הנתב שלהם...כנראה בשלב מסויים יגיע הקנס
הבעיה היא שלא היתה בעיה כשהייתי עם בזק...
יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? ב 018 הפילו את זה על המחשב שלי בטענה שאצלהם הכל בסדר והם לא רואים ניתוקים אצלי
הבעיה היא שלא היתה בעיה כשהייתי עם בזק...
יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? ב 018 הפילו את זה על המחשב שלי בטענה שאצלהם הכל בסדר והם לא רואים ניתוקים אצלי
פתרון חלקי
@11alex11
האם הראוטר תומך ב-QOS?
במידה וכן, תבצע הגדרה בראוטר למחשב ש"טוחן" את הסטרימינג על מנת לאפשר לשאר הרשת לחיות בצורה תקינה.
האם הראוטר תומך ב-QOS?
במידה וכן, תבצע הגדרה בראוטר למחשב ש"טוחן" את הסטרימינג על מנת לאפשר לשאר הרשת לחיות בצורה תקינה.