ה HTPC שלי, מה אתם אומרים ?
באיזה כרטיס גרפי השתמשת ? ללוח יש GMA3000 on board - אבל אמורה להיות לו רק יציאת VGA - איך חיברת את המחשב למסך ?
אני עושה עכשיו משהו שאני שונא שעושים לי, אבל לטובת משתמשים אחרים, Q965GF ממוצב ע"י אינטל יותר כפלטפורמה עסקית (מה שקרוי היום ע"י אינטל vPro ) - אני לא בטוח בזה מכיוון שלא ניסיתי את הלוח הספציפי הזה - אבל האם ניסית להתקין את ה Intel Quick Resume TEchnology driver על המחשב ?
אני עושה עכשיו משהו שאני שונא שעושים לי, אבל לטובת משתמשים אחרים, Q965GF ממוצב ע"י אינטל יותר כפלטפורמה עסקית (מה שקרוי היום ע"י אינטל vPro ) - אני לא בטוח בזה מכיוון שלא ניסיתי את הלוח הספציפי הזה - אבל האם ניסית להתקין את ה Intel Quick Resume TEchnology driver על המחשב ?
אז ככה אני משתמש בכ.מסך GFORCE 6200 ותתפלאו הוא מספיק לי
עובד מעולה !
הלוח מצוין אין שום טענות
בכרטיס מסך יש יציאת S VIDEO וחיברתי אותו לTV עם היציאה פשוט וקל
הכרטיס עולה בסביבות ה 350 שקל עושה עבודה מעולה
עובד מעולה !
הלוח מצוין אין שום טענות
בכרטיס מסך יש יציאת S VIDEO וחיברתי אותו לTV עם היציאה פשוט וקל
הכרטיס עולה בסביבות ה 350 שקל עושה עבודה מעולה
Kobi D
אהה התכוונתי לזה
א. אם יש למישו משהו להוסיף לי דברים חדשים ל HTPC
ב. לגביי הקול הכרטיס טלויזיה שלי יש לו כניסת S VIDEO רק של וידאו
זה כרטיס של פינאקל 110i האפשרות שלו לקבל שמע זה דרך אנטנת RF שזה כולל גם תמונה
או דרך הכ.קול של המחשב (LINE IN) וב WIN MCE אין אפשרות להגדיר שאני אראה TV דרך ה SVIDEO ואשמע דרך הכרטיס קול (או שיש אפשרות כזו ? כי עדיין אין לי את השלט MCE) אז אני תקוע באמצע ההגדרות של הCABLE
ב. לגביי הקול הכרטיס טלויזיה שלי יש לו כניסת S VIDEO רק של וידאו
זה כרטיס של פינאקל 110i האפשרות שלו לקבל שמע זה דרך אנטנת RF שזה כולל גם תמונה
או דרך הכ.קול של המחשב (LINE IN) וב WIN MCE אין אפשרות להגדיר שאני אראה TV דרך ה SVIDEO ואשמע דרך הכרטיס קול (או שיש אפשרות כזו ? כי עדיין אין לי את השלט MCE) אז אני תקוע באמצע ההגדרות של הCABLE