מישהו מכיר את הסטרימר הזה?
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
sam ו guy
יכול להיות שהפיתרון יבוא ממקור מאוד לא צפוי. ממה שאני קורא יש לא מעט הצלבות מידע שה PS3 מתמודד מצוין עם H264. בקצרה, הצעצוע יכול בקלות להתמודד בפענוח של שני סטרימים מקבילים של H264, כל אחד 40Mbs. אם זה נכון, זה פשוט אדיר.
הנה ציטוט מתוך High-Def-Digest
H.264 decoding itself was not very difficult for Cell with moderate optimization and they could play a movie in realtime at the first try unlike very difficult SACD optimization. However, because they began the development without knowing the final Blu-ray standard, they set the goal very high for decoding 2 full HD H.264 streams at 40Mbps simultaneously. Besides the clockspeed of the devkit was lower than the final product which made the development difficult. The current decoder can decode full HD H.264 with 3 SPEs.
יכול להיות שהפיתרון יבוא ממקור מאוד לא צפוי. ממה שאני קורא יש לא מעט הצלבות מידע שה PS3 מתמודד מצוין עם H264. בקצרה, הצעצוע יכול בקלות להתמודד בפענוח של שני סטרימים מקבילים של H264, כל אחד 40Mbs. אם זה נכון, זה פשוט אדיר.
H.264 decoding itself was not very difficult for Cell with moderate optimization and they could play a movie in realtime at the first try unlike very difficult SACD optimization. However, because they began the development without knowing the final Blu-ray standard, they set the goal very high for decoding 2 full HD H.264 streams at 40Mbps simultaneously. Besides the clockspeed of the devkit was lower than the final product which made the development difficult. The current decoder can decode full HD H.264 with 3 SPEs.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
שאלת אהבל
אבל איך מעבירים לו את הקבצים?ride כתב:sam ו guy
H.264 decoding itself was not very difficult for Cell with moderate optimization and they could play a movie in realtime at the first try unlike very difficult SACD optimization. However, because they began the development without knowing the final Blu-ray standard, they set the goal very high for decoding 2 full HD H.264 streams at 40Mbps simultaneously. Besides the clockspeed of the devkit was lower than the final product which made the development difficult. The current decoder can decode full HD H.264 with 3 SPEs....
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
ride כתב:צורבים אותם, על DVD ואם אתה עשיר אז על BDאבל איך מעבירים לו את הקבצים?.... אופציה אחרת להעתיק אותם לדיסק הקשיח שלו
...
הממממ...
נראה לי שהילד צריך PS3
זה עובר את האישה בקלות יתרה
הרי לא נרצה שהילד לא יתקבל לקורס טייס כי היה לו רק PS2
לפי מה שהבנתי, היבואן לא נתן את המכשיר לבדיקת מנהלי האתר.
מה יש לו להסתיר? אם הביקורת תהייה טובה זה רק לטובתו...
האם המכשיר מהווה אופציה אלטרנטיבית ל TVIX?
בכל מקרה צריך להוסיף גם הרדיסק, ואין תמיכה ב X264 (גם ה TVIX לא תומך)
מה יש לו להסתיר? אם הביקורת תהייה טובה זה רק לטובתו...
האם המכשיר מהווה אופציה אלטרנטיבית ל TVIX?
בכל מקרה צריך להוסיף גם הרדיסק, ואין תמיכה ב X264 (גם ה TVIX לא תומך)
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
יוני, אתה כנראה עייף
vibractor בצחילת הפוסט התייחס לסטרימר. sam ו guy טענו שאין פיתרון ל H264 וגם לא נראה שיש אחד באופק. אני עודדתי אותם במידע על ה PS3. בהמשך לא כל כל ברור לאיזה מכשיר התכוון vibractor
vibractor בצחילת הפוסט התייחס לסטרימר. sam ו guy טענו שאין פיתרון ל H264 וגם לא נראה שיש אחד באופק. אני עודדתי אותם במידע על ה PS3. בהמשך לא כל כל ברור לאיזה מכשיר התכוון vibractor
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הבעיה היא שכדי לשלוט ב PS3 צריך להשתמש בקונטרולר שלו או לרכוש את השלט הייעודי של סוני כי ה PS3 תומך רק ב Bluetooth ולא באינפרה אדום או RF ולכן אי אפשר להשתמש בשלטים חכמים קיימים. עבורי לפחות זה כבר שם את ה PS3 באגף הבעיות ולא באגף הפתרונות של המשוואה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- sami_mayer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מה עם
codexnovus
מישהו ניסה ?
codexnovus
מישהו ניסה ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
CodexNovus גם לא תומך ב H264.
זה מוצר מליגה אחרת לגמרי, עם תג מחיר של 3500$ לדגם הכי זול.
זה מוצר מליגה אחרת לגמרי, עם תג מחיר של 3500$ לדגם הכי זול.