קניית סרטים
@MosheLevi
היות ו-2 ההודעות היחידות שלך מאז נרשמת לאתר, עוסקות בקידום האתר "לייזר סנטר", אין מנוס מלהבין שמדובר בהודעות שיווקיות/פרסומיות, במסווה לא ממש מתוחכם ("...אבל אני נתקלתי באתר לייזר סנטר". כן, בטוח
) של הודעות תמימות.
בכל אופן, עקב המחירים הלא ממש אטרקטיביים לרוב הסרטים, אני מניח שהרבה חברים וביניהם אני, יעדיפו להמשיך ולרכוש במקומות זולים יותר, כמו AMAZON.CO.UK או מחירי מבצע ב-DVDYASHIR.
היות ו-2 ההודעות היחידות שלך מאז נרשמת לאתר, עוסקות בקידום האתר "לייזר סנטר", אין מנוס מלהבין שמדובר בהודעות שיווקיות/פרסומיות, במסווה לא ממש מתוחכם ("...אבל אני נתקלתי באתר לייזר סנטר". כן, בטוח
בכל אופן, עקב המחירים הלא ממש אטרקטיביים לרוב הסרטים, אני מניח שהרבה חברים וביניהם אני, יעדיפו להמשיך ולרכוש במקומות זולים יותר, כמו AMAZON.CO.UK או מחירי מבצע ב-DVDYASHIR.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
היות ו-2 ההודעות היחידות שלך מאז נרשמת לאתר, עוסקות בקידום האתר "לייזר סנטר", אין מנוס מלהבין שמדובר בהודעות שיווקיות/פרסומיות, במסווה לא ממש מתוחכם ("...אבל אני נתקלתי באתר לייזר סנטר". כן, בטוח צוחק בקול) של הודעות תמימות.
בכל אופן, עקב המחירים הלא ממש אטרקטיביים לרוב הסרטים, אני מניח שהרבה חברים וביניהם אני, יעדיפו להמשיך ולרכוש במקומות זולים יותר, כמו AMAZON.CO.UK או מחירי מבצע ב-DVDYASHIR...
בגדול אתה צודק, ולכן אני נוהג לרכוש רק סרטים "מובחרים" מבחינתי (כמה עשרות עד כה).clubnet כתב:תאמת אני אישית לא רואה הצדקה לרכוש סרטי DVD/בלו-ריי
יש הכל ברשת האינטרנט, בלו-ריי מלא או רק הסרט בלי התוספות.. וכדומה..
רק לבחור ולהוריד...
כמו-כן, תמיד קיים החשש שעוד איזה הארד דיסק ילך לעולמו, וקצת קשה למצוא פתרון גיבוי הולם כשיש מספר טרות לא מבוטל של סרטים (לא רק בלוריי מלאים) בייחוד לאור העובדה שהמקורות לאותם סרטים לא נשארים זמינים לאורך זמן. כך לפחות חלק מהאוסף יהיה על מדיות פיזיות מקוריות...