Assassin’s Creed Syndicate הוכרז

דיונים על המשחקים עצמם, משחקי אונליין וכו'
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73359
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

ימוקם בתאריך 1882 באנגליה הויקטוראנית. חידושים כגון כרכרות, חבל ממונע שאיתו תוכלי לטפס במהירות ולקפוץ ממקום למקום להתמש בסביבה על מנת לחסל אויבים ועוד. בפעם הראשונה נוכל לשחק כדמות נשית שתקרא Evie Frye במשחק המלאה (שלא כ DLC או משחק ספינאוף). מגיע ל Xbox One, PS4, and PC ב 23/10/15.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #2 

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

Assassin's Creed Syndicate - Tower of London GAMEPLAY

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #4 

כל כך נמאס לי כבר מה- IP הזה.. אבל מה זה נמאס. וממזמן.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

את האמת, גם לי. את המשחק האחרון התחלתי וזנחתי די מהר. ד"א, שמעת שהם מתכנים סרט ופארק שעשועים?!

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #6 

זה אחד מהחולי של תעשיית המשחקים כיום. מעט מאוד חברות גדולות מפחדות ליצור משחקי AAA חדשים ומקוריים ומעדיפות ליצור עוד המשכונים באותו IP. אבל כל עוד אנשים קונים אותם, אי אפשר לבוא אל החברות בטענות.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

מסכים לחלוטין, בעיה ידועה, שרק מחריפה ב IP כגון זה שיוצא כמעט כל שנה ומשאיר למפתחות מעט מאוד זמן לחדש, לרענן או אפילו להוציא משחק עשוי היטב (ע"ע האסון של המשחק הקודם בסידרה). חזרה למשחקים ב IP איכותי שעשוי היטב (ע"ע GTA הנפלאה או The Witcher) ושרק משתבח מגירסה לגירסה זה לאו דווקא דבר רע, הבעיה מתחילה שהדבר היחיד שיש למפיצות בראש זה סחיטה של המותג עד תום ללא השקעה אמיתית במשחק עצמו, שוב - ע"ע המשחק הזה כדוגמא מושלמת.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #8 

הזכרת לי עוד רעה חולה בתעשייה כיום. ה DLC. פשוט סחיטה של כסף מגיימרים לאור היום. לא מספיק שמשלמים 60 דולר למשחק (למי שלא יודע שיש אפשרויות אחרות לרכישה מוזלת), החברות מוציאות עוד הרחבות שבירור היו יכולות להיות כלולות במשחק. פשוט עצוב.
CD PROJEKT RED (מפתחת THE WITCHER) הייתה די נדירה בנוף הזה לאחרונה עם הרחבות החינם שהיא נותנת למעריצי הסדרה.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #9 

הבעיה מתחילה שהדבר היחיד שיש למפיצות בראש זה סחיטה של המותג עד תום ללא השקעה אמיתית במשחק עצמו
...
ה DLC. פשוט סחיטה של כסף מגיימרים לאור היום. לא מספיק שמשלמים 60 דולר למשחק (למי שלא יודע שיש אפשרויות אחרות לרכישה מוזלת), החברות מוציאות עוד הרחבות שבירור היו יכולות להיות כלולות במשחק. פשוט עצוב.
...
(Y)

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #10 

מסכים עם כל התגובות האחרונות. וכן שמעתי גם על הפארק שעשועים שיוביסופט מקימה.. (Y)
אבל בתכל'ס, אין לי מה להגיד להם - אני הייתי כנראה עושה אותו הדבר. כל עוד יש ביקוש וגיימרים קונים ומעוניינים בעוד כותרים מאותו ה IP עוד פעם ועוד פעם, גם כאשר הם מקבלים מוצרים שבורים/משעממים וחוזרים על עצמם - אז למה לא?
מה התמריץ להפסיק לפעול באותה מתכונת? מיקסום רווחים במיטבו וזו אחרי הכל תעשייה בל נשכח. תפקידנו כלקוחות לא מרוצים הוא פשוט להצביע עם הארנק ולא לפרגן ברכישה. אפשר מקסימום להשאיל מחבר או לקנות מיד שניה אחרי איזו שנה..
את בלאק פלאג השאלתי מחבר ולמעט המקטעים עם אניית הפיראטים שהיו נחמדים בסה"כ פיהקתי כל הדרך לסיום המשחק ואני אפילו לא זוכר מה היתה הפואנטה שלו..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 507
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 76 פעמים

שליחה #11 

דווקא זו אחת הסדרות החביבות עלי יותר. הסיפור די חוזר על עצמו, אבל הערים שהם מעירים לחיים תמיד מאוד מרשימות. מבחינתי זה הכיף במשחק, סתם לרוץ ולהסתובב בעיר. יונטי היה סיפור נדוש ובהתחלה עם המון באגים, אבל פריז הייתה כייפית ויפה. גם את פירנצה/ונציה בזמנו הם עשו מאוד יפה. מסקרן יהיה לראות את לונדון, ולא הייתי מתנגד לרימייק לראשון עם ירושלים במנוע מודרני יותר.

לגבי ה dlc, זו אכן רעה חולה אבל צריך לזכור שני דברים - א. אנשים קונים את זה, אם אנשים לא היו רוכשים dlc זה לא היה ממשיך. דבר שני, עוד לא גיבשתי את דעתי על זה, אבל שמעתי כמה וכמה פעמים שה dlc זה הפתרון שהם מצאו כדי למנוע עליית מחיר כללית. משחקים תקועים על 59 דולר כבר המון שנים, ועלות הפיתוח/דרישות הקהל רק עולות. אז במקום להעלות את המחיר בסיס ל 79 דולר עשו 59+20 למי שרוצה עוד.

אבל ת'כלס, להוציא משחק-שניים שממש רוצים, תמיד שווה לחכות חצי שנה. המחירים יורדים משמעותית ולרוב גם תצא גרסה שכוללת את הכל.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #12 

אם המשחק לא ממש טוב, אני תמיד מחכה ל GOTY edition. גם ככה אין לי הרבה זמן פנוי לשחק, וב GOTY מקבלים הכל כולל הכל במחיר מופחת משמעותית. יש מעט מאוד משחקים שאני "לחוץ" לשחק מייד כשהם יוצאים וככה אני מקבל מה שהייתי צריך לקבל לדעתי מלכתחילה, את כל המשחק וכל התוספות במחיר הוגן.

http://www.giantbomb.com/game-of-the-ye ... 3015-3825/

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #13 

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש