Assassin’s Creed Syndicate הוכרז
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
ימוקם בתאריך 1882 באנגליה הויקטוראנית. חידושים כגון כרכרות, חבל ממונע שאיתו תוכלי לטפס במהירות ולקפוץ ממקום למקום להתמש בסביבה על מנת לחסל אויבים ועוד. בפעם הראשונה נוכל לשחק כדמות נשית שתקרא Evie Frye במשחק המלאה (שלא כ DLC או משחק ספינאוף). מגיע ל Xbox One, PS4, and PC ב 23/10/15.
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

Assassin's Creed Syndicate - Tower of London GAMEPLAY
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כל כך נמאס לי כבר מה- IP הזה.. אבל מה זה נמאס. וממזמן.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Huber
- חבר במועדון HT

את האמת, גם לי. את המשחק האחרון התחלתי וזנחתי די מהר. ד"א, שמעת שהם מתכנים סרט ופארק שעשועים?!
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
זה אחד מהחולי של תעשיית המשחקים כיום. מעט מאוד חברות גדולות מפחדות ליצור משחקי AAA חדשים ומקוריים ומעדיפות ליצור עוד המשכונים באותו IP. אבל כל עוד אנשים קונים אותם, אי אפשר לבוא אל החברות בטענות.
-
Huber
- חבר במועדון HT

מסכים לחלוטין, בעיה ידועה, שרק מחריפה ב IP כגון זה שיוצא כמעט כל שנה ומשאיר למפתחות מעט מאוד זמן לחדש, לרענן או אפילו להוציא משחק עשוי היטב (ע"ע האסון של המשחק הקודם בסידרה). חזרה למשחקים ב IP איכותי שעשוי היטב (ע"ע GTA הנפלאה או The Witcher) ושרק משתבח מגירסה לגירסה זה לאו דווקא דבר רע, הבעיה מתחילה שהדבר היחיד שיש למפיצות בראש זה סחיטה של המותג עד תום ללא השקעה אמיתית במשחק עצמו, שוב - ע"ע המשחק הזה כדוגמא מושלמת.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
הזכרת לי עוד רעה חולה בתעשייה כיום. ה DLC. פשוט סחיטה של כסף מגיימרים לאור היום. לא מספיק שמשלמים 60 דולר למשחק (למי שלא יודע שיש אפשרויות אחרות לרכישה מוזלת), החברות מוציאות עוד הרחבות שבירור היו יכולות להיות כלולות במשחק. פשוט עצוב.
CD PROJEKT RED (מפתחת THE WITCHER) הייתה די נדירה בנוף הזה לאחרונה עם הרחבות החינם שהיא נותנת למעריצי הסדרה.
CD PROJEKT RED (מפתחת THE WITCHER) הייתה די נדירה בנוף הזה לאחרונה עם הרחבות החינם שהיא נותנת למעריצי הסדרה.
הבעיה מתחילה שהדבר היחיד שיש למפיצות בראש זה סחיטה של המותג עד תום ללא השקעה אמיתית במשחק עצמו...
ה DLC. פשוט סחיטה של כסף מגיימרים לאור היום. לא מספיק שמשלמים 60 דולר למשחק (למי שלא יודע שיש אפשרויות אחרות לרכישה מוזלת), החברות מוציאות עוד הרחבות שבירור היו יכולות להיות כלולות במשחק. פשוט עצוב....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מסכים עם כל התגובות האחרונות. וכן שמעתי גם על הפארק שעשועים שיוביסופט מקימה..
אבל בתכל'ס, אין לי מה להגיד להם - אני הייתי כנראה עושה אותו הדבר. כל עוד יש ביקוש וגיימרים קונים ומעוניינים בעוד כותרים מאותו ה IP עוד פעם ועוד פעם, גם כאשר הם מקבלים מוצרים שבורים/משעממים וחוזרים על עצמם - אז למה לא?
מה התמריץ להפסיק לפעול באותה מתכונת? מיקסום רווחים במיטבו וזו אחרי הכל תעשייה בל נשכח. תפקידנו כלקוחות לא מרוצים הוא פשוט להצביע עם הארנק ולא לפרגן ברכישה. אפשר מקסימום להשאיל מחבר או לקנות מיד שניה אחרי איזו שנה..
את בלאק פלאג השאלתי מחבר ולמעט המקטעים עם אניית הפיראטים שהיו נחמדים בסה"כ פיהקתי כל הדרך לסיום המשחק ואני אפילו לא זוכר מה היתה הפואנטה שלו..
אבל בתכל'ס, אין לי מה להגיד להם - אני הייתי כנראה עושה אותו הדבר. כל עוד יש ביקוש וגיימרים קונים ומעוניינים בעוד כותרים מאותו ה IP עוד פעם ועוד פעם, גם כאשר הם מקבלים מוצרים שבורים/משעממים וחוזרים על עצמם - אז למה לא?
מה התמריץ להפסיק לפעול באותה מתכונת? מיקסום רווחים במיטבו וזו אחרי הכל תעשייה בל נשכח. תפקידנו כלקוחות לא מרוצים הוא פשוט להצביע עם הארנק ולא לפרגן ברכישה. אפשר מקסימום להשאיל מחבר או לקנות מיד שניה אחרי איזו שנה..
את בלאק פלאג השאלתי מחבר ולמעט המקטעים עם אניית הפיראטים שהיו נחמדים בסה"כ פיהקתי כל הדרך לסיום המשחק ואני אפילו לא זוכר מה היתה הפואנטה שלו..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
דווקא זו אחת הסדרות החביבות עלי יותר. הסיפור די חוזר על עצמו, אבל הערים שהם מעירים לחיים תמיד מאוד מרשימות. מבחינתי זה הכיף במשחק, סתם לרוץ ולהסתובב בעיר. יונטי היה סיפור נדוש ובהתחלה עם המון באגים, אבל פריז הייתה כייפית ויפה. גם את פירנצה/ונציה בזמנו הם עשו מאוד יפה. מסקרן יהיה לראות את לונדון, ולא הייתי מתנגד לרימייק לראשון עם ירושלים במנוע מודרני יותר.
לגבי ה dlc, זו אכן רעה חולה אבל צריך לזכור שני דברים - א. אנשים קונים את זה, אם אנשים לא היו רוכשים dlc זה לא היה ממשיך. דבר שני, עוד לא גיבשתי את דעתי על זה, אבל שמעתי כמה וכמה פעמים שה dlc זה הפתרון שהם מצאו כדי למנוע עליית מחיר כללית. משחקים תקועים על 59 דולר כבר המון שנים, ועלות הפיתוח/דרישות הקהל רק עולות. אז במקום להעלות את המחיר בסיס ל 79 דולר עשו 59+20 למי שרוצה עוד.
אבל ת'כלס, להוציא משחק-שניים שממש רוצים, תמיד שווה לחכות חצי שנה. המחירים יורדים משמעותית ולרוב גם תצא גרסה שכוללת את הכל.
לגבי ה dlc, זו אכן רעה חולה אבל צריך לזכור שני דברים - א. אנשים קונים את זה, אם אנשים לא היו רוכשים dlc זה לא היה ממשיך. דבר שני, עוד לא גיבשתי את דעתי על זה, אבל שמעתי כמה וכמה פעמים שה dlc זה הפתרון שהם מצאו כדי למנוע עליית מחיר כללית. משחקים תקועים על 59 דולר כבר המון שנים, ועלות הפיתוח/דרישות הקהל רק עולות. אז במקום להעלות את המחיר בסיס ל 79 דולר עשו 59+20 למי שרוצה עוד.
אבל ת'כלס, להוציא משחק-שניים שממש רוצים, תמיד שווה לחכות חצי שנה. המחירים יורדים משמעותית ולרוב גם תצא גרסה שכוללת את הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אם המשחק לא ממש טוב, אני תמיד מחכה ל GOTY edition. גם ככה אין לי הרבה זמן פנוי לשחק, וב GOTY מקבלים הכל כולל הכל במחיר מופחת משמעותית. יש מעט מאוד משחקים שאני "לחוץ" לשחק מייד כשהם יוצאים וככה אני מקבל מה שהייתי צריך לקבל לדעתי מלכתחילה, את כל המשחק וכל התוספות במחיר הוגן.
http://www.giantbomb.com/game-of-the-ye ... 3015-3825/
http://www.giantbomb.com/game-of-the-ye ... 3015-3825/
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT