סמסונג S6
-
ofird
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1047
אני מעוניין לרכוש אחד בחול (סינגפור)
האם קיימת בעייה מבחינת תדרים של 4G? אם כל המודלים זהים ויתמכו במלואם בארץ?
האם קיימת בעייה מבחינת תדרים של 4G? אם כל המודלים זהים ויתמכו במלואם בארץ?
-
ofird
-
- חבר ותיק

מישהוא יודע?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
@ofird
·תדרים - אין בעיה, אבל לאחרונה סמסונג התחילו לעשות נעילה אזורית. ז"א טלפון שנרכש באסיה לא בהכרח יעבוד באירופה, זה יראה כמו נעילת sim של פעם. לצורך הפתיחה צריך או לפנות לסמסונג ולבקש קוד, או לעשות שיחה של כ-10 דקות עם כרטיס sim מקומי. תבדוק, ברכישה, על הקופסאות יש מדבקה שמציינת, שמכשיר נעול.
היה לי דבר כזה לפני חודש, כאשר רכשתי s4 מאמזון איטליה. חודש חיכיתי לקוד מסמסונג איטליה, והם שלחו לי אותו יומיים אחרי שהחזרתי את המכשיר לאמזון...
·תדרים - אין בעיה, אבל לאחרונה סמסונג התחילו לעשות נעילה אזורית. ז"א טלפון שנרכש באסיה לא בהכרח יעבוד באירופה, זה יראה כמו נעילת sim של פעם. לצורך הפתיחה צריך או לפנות לסמסונג ולבקש קוד, או לעשות שיחה של כ-10 דקות עם כרטיס sim מקומי. תבדוק, ברכישה, על הקופסאות יש מדבקה שמציינת, שמכשיר נעול.
היה לי דבר כזה לפני חודש, כאשר רכשתי s4 מאמזון איטליה. חודש חיכיתי לקוד מסמסונג איטליה, והם שלחו לי אותו יומיים אחרי שהחזרתי את המכשיר לאמזון...
-
ofird
-
- חבר ותיק

תודה על המידע, אבדוק
- staticx
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
מציע לך לבדוק את המכשיר Jiayu s3 3gb... מפרט קרוב לגלקסי ברבע מחיר..ofird כתב:תודה על המידע, אבדוק...
- tomermax
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 47
·מפרט קרוב?!staticx כתב:מציע לך לבדוק את המכשיר Jiayu s3 3gb... מפרט קרוב לגלקסי ברבע מחיר...........
אתה רציני?!
אתה מכיר את המפרטים של 2 המכשירים?
- staticx
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
·תשמע לא רוצה לפתוח את הדיון הזה שוב, זה כבר עלה פה בפורום.tomermax כתב:·מפרט קרוב?!......
אתה רציני?!
אתה מכיר את המפרטים של 2 המכשירים?...
אם תוריד את סעיף ה"שופוני" שהוא בעיקר הסיבה שאנשים קונים מכשירים ב 3000 שח ומעלה (ראה ערך אייפון)
תמצא מכשירים שדיי דומים בסופו של דבר. אני יכול להבטיח לך שבסעיף הביצועיים לא תרגיש שום הבדל.
הבדלים כן יהיו באיכות הבניה, ובמצלמה. מעבר לזה לא תרגיש הבדל.
יותר מכך - הS3 יחזיק מעמד יותר זמן היות ויש לו סוללה גדולה יותר ושגם ניתנת להחלפה. תוסיף את האופציה להוסיך גם כרטיס SD וקיבלת חבילה מושלמת ב 800 שח בלבד...
כל פעם שזה עולה מישהו בשוק... אז תהיה בשוק.. ותקנה מכשיר ב 4000 שח זה ירגיע אותך.
תמיד גם אפשר לנסות, מקסימום מוכרים או נותנים למישהו משמשפחה... במקרה הכי גרוע הלכו 800 שח, במקרה הטוב והסביר יותר - חסכת אלפי שקלים
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
·אני ממש לא חושב שהיום יש סיבה להוציא 3500 ש"ח על טלפון. אולי בכיוון של שליש מכך. בעצמי עברתי החודש לנקסוס 5 משומש ב1000 אחרי 3.5 שנים עם גלקסי 2.staticx כתב:·תשמע לא רוצה לפתוח את הדיון הזה שוב, זה כבר עלה פה בפורום.......
אם תוריד את סעיף ה"שופוני" שהוא בעיקר הסיבה שאנשים קונים מכשירים ב 3000 שח ומעלה (ראה ערך אייפון)
תמצא מכשירים שדיי דומים בסופו של דבר. אני יכול להבטיח לך שבסעיף הביצועיים לא תרגיש שום הבדל.
הבדלים כן יהיו באיכות הבניה, ובמצלמה. מעבר לזה לא תרגיש הבדל.
יותר מכך - הS3 יחזיק מעמד יותר זמן היות ויש לו סוללה גדולה יותר ושגם ניתנת להחלפה. תוסיף את האופציה להוסיך גם כרטיס SD וקיבלת חבילה מושלמת ב 800 שח בלבד...
כל פעם שזה עולה מישהו בשוק... אז תהיה בשוק.. ותקנה מכשיר ב 4000 שח זה ירגיע אותך.
תמיד גם אפשר לנסות, מקסימום מוכרים או נותנים למישהו משמשפחה... במקרה הכי גרוע הלכו 800 שח, במקרה הטוב והסביר יותר - חסכת אלפי שקלים...
אבל למי שיש כסף וזה מה שמעניין אותו, הגלקסי S6 מספק את הסחורה בגדול, במיוחד המצלמה המטורפת שלו, שיצא לי לשחק איתה וזה באמת רמה חדשה בטלפונים.
יש אמרה ידועה - 'אין לי כסף לקנות בזול' וזה מאוד נכון על טלפונים סינים עלומי שם. נגיד ויש קלקול אז אין אחריות/אמא ואבא וגם אם תלך למעבדה לא סביר שיהיה להם חלקים או ניסיון בתיקון מכשיר כזה. ואז סתם הלכו 800 שקל באמת.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

ואם קורה משהו לטלפון של מותג ידועה, אשר נרכש בארץ, תצטרך עוד להוכיח כי התקלה באמת באחריות, וזה לא קורוזיה אשמה. ואם לא תצליח להוכיח, אז תיקון בקלות יגיע ל-800 ש"ח.
- wallalon
-
- חבר ותיק

·או שיש לי אחריות נדיבה בדיל של העבודה. מסך שבור 40 ש"חdima_vy כתב:ואם קורה משהו לטלפון של מותג ידועה, אשר נרכש בארץ, תצטרך עוד להוכיח כי התקלה באמת באחריות, וזה לא קורוזיה אשמה. ואם לא תצליח להוכיח, אז תיקון בקלות יגיע ל-800 ש"ח....
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

·הביטוח הזה מכסה כל טלפון שאתה מביא? או שרק מכשיר שנרכש באותו דיל?wallalon כתב:·או שיש לי אחריות נדיבה בדיל של העבודה. מסך שבור 40 ש"ח.........
- wallalon
-
- חבר ותיק

·מכסה כל מכשיר שאני מביא בעצמי, בתנאי שמדובר במכשיר מדגם שאותה חברה סלולרית מוכרת/מכרה בעצמה (כלומר, הטכנאים שלה מכירים את המכשיר ויש חלפים)dima_vy כתב:·הביטוח הזה מכסה כל טלפון שאתה מביא? או שרק מכשיר שנרכש באותו דיל?.........
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

·אחלה דילwallalon כתב:·מכסה כל מכשיר שאני מביא בעצמי, בתנאי שמדובר במכשיר מדגם שאותה חברה סלולרית מוכרת/מכרה בעצמה (כלומר, הטכנאים שלה מכירים את המכשיר ויש חלפים).........
-
ofird
-
- חבר ותיק

המדבקה מצינת שהסים נעול?dima_vy כתב:@ofird
היה לי דבר כזה לפני חודש, כאשר רכשתי s4 מאמזון איטליה. חודש חיכיתי לקוד מסמסונג איטליה, והם שלחו לי אותו יומיים אחרי שהחזרתי את המכשיר לאמזון......
יש אינדיקציה אחרת?
אולי עדיף לבדוק עם SIM ישראלי ולא מקומי כי אני קונה את זה שם וברור שמקומי יעבוד
·
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

·המדבקה אומרת שמכשיר נעול לאירופה. כדי לפתוח אותו יש לבצע שיחה של 5 או 10 דקות (אני לא זוכר בדיוק) עם הסים האירופאי, לאחר מכן מכשיר יעבוד עם כל סים. במידה ותכניס סים ישראלי לפני פתיחת הנעילה תתבקש להזין קוד. זה הכל.ofird כתב:המדבקה מצינת שהסים נעול?......
יש אינדיקציה אחרת?
אולי עדיף לבדוק עם SIM ישראלי ולא מקומי כי אני קונה את זה שם וברור שמקומי יעבוד
·...
-
ofird
-
- חבר ותיק

תודה רכשתי היום
מחיר מצוין - 2300 שח
שירות מעולה הכל נבדק ועובד
מחיר מצוין - 2300 שח