סמסונג S6

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
ofird פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1047

שליחה

אני מעוניין לרכוש אחד בחול (סינגפור)

האם קיימת בעייה מבחינת תדרים של 4G? אם כל המודלים זהים ויתמכו במלואם בארץ?

ofird פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מישהוא יודע?

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5920

שליחה

@ofird
·תדרים - אין בעיה, אבל לאחרונה סמסונג התחילו לעשות נעילה אזורית. ז"א טלפון שנרכש באסיה לא בהכרח יעבוד באירופה, זה יראה כמו נעילת sim של פעם. לצורך הפתיחה צריך או לפנות לסמסונג ולבקש קוד, או לעשות שיחה של כ-10 דקות עם כרטיס sim מקומי. תבדוק, ברכישה, על הקופסאות יש מדבקה שמציינת, שמכשיר נעול.

היה לי דבר כזה לפני חודש, כאשר רכשתי s4 מאמזון איטליה. חודש חיכיתי לקוד מסמסונג איטליה, והם שלחו לי אותו יומיים אחרי שהחזרתי את המכשיר לאמזון...

ofird פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

תודה על המידע, אבדוק

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697

שליחה

ofird כתב:תודה על המידע, אבדוק
...
מציע לך לבדוק את המכשיר Jiayu s3 3gb... מפרט קרוב לגלקסי ברבע מחיר..

tomermax
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47

שליחה

staticx כתב:
...
...
מציע לך לבדוק את המכשיר Jiayu s3 3gb... מפרט קרוב לגלקסי ברבע מחיר..
...
·מפרט קרוב?!
אתה רציני?!

אתה מכיר את המפרטים של 2 המכשירים?

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697

שליחה

tomermax כתב:
...
...
·מפרט קרוב?!
אתה רציני?!

אתה מכיר את המפרטים של 2 המכשירים?
...
·תשמע לא רוצה לפתוח את הדיון הזה שוב, זה כבר עלה פה בפורום.
אם תוריד את סעיף ה"שופוני" שהוא בעיקר הסיבה שאנשים קונים מכשירים ב 3000 שח ומעלה (ראה ערך אייפון)
תמצא מכשירים שדיי דומים בסופו של דבר. אני יכול להבטיח לך שבסעיף הביצועיים לא תרגיש שום הבדל.
הבדלים כן יהיו באיכות הבניה, ובמצלמה. מעבר לזה לא תרגיש הבדל.
יותר מכך - הS3 יחזיק מעמד יותר זמן היות ויש לו סוללה גדולה יותר ושגם ניתנת להחלפה. תוסיף את האופציה להוסיך גם כרטיס SD וקיבלת חבילה מושלמת ב 800 שח בלבד...
כל פעם שזה עולה מישהו בשוק... אז תהיה בשוק.. ותקנה מכשיר ב 4000 שח זה ירגיע אותך.

תמיד גם אפשר לנסות, מקסימום מוכרים או נותנים למישהו משמשפחה... במקרה הכי גרוע הלכו 800 שח, במקרה הטוב והסביר יותר - חסכת אלפי שקלים

wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1925

שליחה

staticx כתב:
...
...
·תשמע לא רוצה לפתוח את הדיון הזה שוב, זה כבר עלה פה בפורום.
אם תוריד את סעיף ה"שופוני" שהוא בעיקר הסיבה שאנשים קונים מכשירים ב 3000 שח ומעלה (ראה ערך אייפון)
תמצא מכשירים שדיי דומים בסופו של דבר. אני יכול להבטיח לך שבסעיף הביצועיים לא תרגיש שום הבדל.
הבדלים כן יהיו באיכות הבניה, ובמצלמה. מעבר לזה לא תרגיש הבדל.
יותר מכך - הS3 יחזיק מעמד יותר זמן היות ויש לו סוללה גדולה יותר ושגם ניתנת להחלפה. תוסיף את האופציה להוסיך גם כרטיס SD וקיבלת חבילה מושלמת ב 800 שח בלבד...
כל פעם שזה עולה מישהו בשוק... אז תהיה בשוק.. ותקנה מכשיר ב 4000 שח זה ירגיע אותך.

תמיד גם אפשר לנסות, מקסימום מוכרים או נותנים למישהו משמשפחה... במקרה הכי גרוע הלכו 800 שח, במקרה הטוב והסביר יותר - חסכת אלפי שקלים
...
·אני ממש לא חושב שהיום יש סיבה להוציא 3500 ש"ח על טלפון. אולי בכיוון של שליש מכך. בעצמי עברתי החודש לנקסוס 5 משומש ב1000 אחרי 3.5 שנים עם גלקסי 2.

אבל למי שיש כסף וזה מה שמעניין אותו, הגלקסי S6 מספק את הסחורה בגדול, במיוחד המצלמה המטורפת שלו, שיצא לי לשחק איתה וזה באמת רמה חדשה בטלפונים.

יש אמרה ידועה - 'אין לי כסף לקנות בזול' וזה מאוד נכון על טלפונים סינים עלומי שם. נגיד ויש קלקול אז אין אחריות/אמא ואבא וגם אם תלך למעבדה לא סביר שיהיה להם חלקים או ניסיון בתיקון מכשיר כזה. ואז סתם הלכו 800 שקל באמת.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ואם קורה משהו לטלפון של מותג ידועה, אשר נרכש בארץ, תצטרך עוד להוכיח כי התקלה באמת באחריות, וזה לא קורוזיה אשמה. ואם לא תצליח להוכיח, אז תיקון בקלות יגיע ל-800 ש"ח.

wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

dima_vy כתב:ואם קורה משהו לטלפון של מותג ידועה, אשר נרכש בארץ, תצטרך עוד להוכיח כי התקלה באמת באחריות, וזה לא קורוזיה אשמה. ואם לא תצליח להוכיח, אז תיקון בקלות יגיע ל-800 ש"ח.
...
·או שיש לי אחריות נדיבה בדיל של העבודה. מסך שבור 40 ש"ח 8)

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

wallalon כתב:
...
...
·או שיש לי אחריות נדיבה בדיל של העבודה. מסך שבור 40 ש"ח 8)
...
·הביטוח הזה מכסה כל טלפון שאתה מביא? או שרק מכשיר שנרכש באותו דיל?

wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

dima_vy כתב:
...
...
·הביטוח הזה מכסה כל טלפון שאתה מביא? או שרק מכשיר שנרכש באותו דיל?
...
·מכסה כל מכשיר שאני מביא בעצמי, בתנאי שמדובר במכשיר מדגם שאותה חברה סלולרית מוכרת/מכרה בעצמה (כלומר, הטכנאים שלה מכירים את המכשיר ויש חלפים)

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

wallalon כתב:
...
...
·מכסה כל מכשיר שאני מביא בעצמי, בתנאי שמדובר במכשיר מדגם שאותה חברה סלולרית מוכרת/מכרה בעצמה (כלומר, הטכנאים שלה מכירים את המכשיר ויש חלפים)
...
·אחלה דיל :)

ofird פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

dima_vy כתב:@ofird
·תדרים - אין בעיה, אבל לאחרונה סמסונג התחילו לעשות נעילה אזורית. ז"א טלפון שנרכש באסיה לא בהכרח יעבוד באירופה, זה יראה כמו נעילת sim של פעם. לצורך הפתיחה צריך או לפנות לסמסונג ולבקש קוד, או לעשות שיחה של כ-10 דקות עם כרטיס sim מקומי. תבדוק, ברכישה, על הקופסאות יש מדבקה שמציינת, שמכשיר נעול.

היה לי דבר כזה לפני חודש, כאשר רכשתי s4 מאמזון איטליה. חודש חיכיתי לקוד מסמסונג איטליה, והם שלחו לי אותו יומיים אחרי שהחזרתי את המכשיר לאמזון...
...
המדבקה מצינת שהסים נעול?
יש אינדיקציה אחרת?
אולי עדיף לבדוק עם SIM ישראלי ולא מקומי כי אני קונה את זה שם וברור שמקומי יעבוד
·

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ofird כתב:
...
...
המדבקה מצינת שהסים נעול?
יש אינדיקציה אחרת?
אולי עדיף לבדוק עם SIM ישראלי ולא מקומי כי אני קונה את זה שם וברור שמקומי יעבוד
·
...
·המדבקה אומרת שמכשיר נעול לאירופה. כדי לפתוח אותו יש לבצע שיחה של 5 או 10 דקות (אני לא זוכר בדיוק) עם הסים האירופאי, לאחר מכן מכשיר יעבוד עם כל סים. במידה ותכניס סים ישראלי לפני פתיחת הנעילה תתבקש להזין קוד. זה הכל.

ofird פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

תודה רכשתי היום
מחיר מצוין - 2300 שח
שירות מעולה הכל נבדק ועובד

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

שליחה

ofird כתב:תודה רכשתי היום
מחיר מצוין - 2300 שח
שירות מעולה הכל נבדק ועובד
...
רכשת בארץ?
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960

שליחה

פוסט ראשון מדבר על סינגפור.. במחיר כזה אולי S4 בארץ :)

חזור אל “Android - אנדרויד”