איזה אוחוזים אתם משתמשים ב-Darbee?
התחדשתי ב-Darbee 5000, קצת באיחור אבל אני מרוצה מה מכשיר החדש
מעניין אותי לדעת איזה אחוזים אתם שמים והאם אתם משאירים אותו על אותו ערך כל הזמן או משנים לפי מקור הוידאו?
גם אני לא מבין מה אמור להיות ההבדל בין שלושת המצבים (HiDef, Gaming, Full pop) כאשר האחוזים שווים.
מעניין אותי לדעת איזה אחוזים אתם שמים והאם אתם משאירים אותו על אותו ערך כל הזמן או משנים לפי מקור הוידאו?
גם אני לא מבין מה אמור להיות ההבדל בין שלושת המצבים (HiDef, Gaming, Full pop) כאשר האחוזים שווים.
רק לסבר את האוזן , המכשיר, ישר מהקופסה בא מקונפג על 115%
אין לי מקרן, אני משתמש בו על טלויזיה LCD בגודל 42", וכמו שאמרתי על 100% אני די מבסוט מהתוצאה.
אני משחק עם כפתור ה-DEMO כל הזמן כדי לבדוק את השיפור בתמונה.
אין לי מקרן, אני משתמש בו על טלויזיה LCD בגודל 42", וכמו שאמרתי על 100% אני די מבסוט מהתוצאה.
אני משחק עם כפתור ה-DEMO כל הזמן כדי לבדוק את השיפור בתמונה.
האם בעידן של היום כאשר הטלויזיות החדשות באות עם מעבדי תמונה טובים יחסית יש עדיין מקום למעבד תמונה מסוג זה?
ובכלל, בכל המלצה לכיול שישנה תמיד ממליצים לכבות את עיבודי התמונה השונים בטלויזיה, אני עומד לקנות טלוויזיית oled ומתחבט בשאלה אם לקנות דארבי
ובכלל, בכל המלצה לכיול שישנה תמיד ממליצים לכבות את עיבודי התמונה השונים בטלויזיה, אני עומד לקנות טלוויזיית oled ומתחבט בשאלה אם לקנות דארבי
אני לא יודע לגבי הטלויזיות החדשות, כי שלי לא כל כך חדשה, אבל ה-DARBEE עובר אצלי את מבחן השטח ואני רואה שיפור בפרטים הקטנים אפילו במקורות שהם 720P. עוד יותר בסרטים שהם 1080P.
אני ממליץ בחום.
אני ממליץ בחום.