שרשור תגובות: OPPO HA-2 + PM-3: לאודיופיל הנייד
תודה על הסקירה פשוט תענוג לקרוא אותה
פשוט אוזניות מדליקות והמחיר פחות מדליק וגם הוצאות המשלוח גם
ד.א האם הם יגיעו לארץ באיזה שלב?
פשוט אוזניות מדליקות והמחיר פחות מדליק וגם הוצאות המשלוח גם
ד.א האם הם יגיעו לארץ באיזה שלב?
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
יצא לך לשמוע את ה- OPPO HA-2 עם אוזניות in-ear דוגמת ה- Shure 846 או דגם מתקדם אחר? בדיונים ב- head-fi יש טענות רבות בנוגע ל- Hiss בלתי מבוטל (ושזכה להתייחסות גם של Oppo עצמה) שעולה וצץ בעיקר כששומעים עם אוזניות רגישות, אבל לא רק. היו כאלה ששמעו את רעשי הרקע גם עם אוזניות Over Ear כאלה ואחרות. מכיוון שלא ראיתי כל התייחסות שלך לנושא, היה מעניין לשמוע אם יצא לך להתקל בבעיה במבחנים שערכת.
לא נתקלתי בבעיה של Hiss.מכיוון שלא ראיתי כל התייחסות שלך לנושא, היה מעניין לשמוע אם יצא לך להתקל בבעיה במבחנים שערכת....
איתי יופי של כתבה !
אוזניות מאוד מסקרנות ולבטח מהמובילות בתחום האוזניות הניידות שגם סגורות לשימושי outdoor ובחיבור לניידים, בפורומים בחו"ל ישנה ציפיה להשוואה מעניינת בין ה PM-3 של אופו לסנהייזר מומנטום דור 2 over ear.
ראוי לציין כמו כן שלאופו יש בנוסף לשחור את הדגם בצבע לבן יפהפה.
אוזניות מאוד מסקרנות ולבטח מהמובילות בתחום האוזניות הניידות שגם סגורות לשימושי outdoor ובחיבור לניידים, בפורומים בחו"ל ישנה ציפיה להשוואה מעניינת בין ה PM-3 של אופו לסנהייזר מומנטום דור 2 over ear.
ראוי לציין כמו כן שלאופו יש בנוסף לשחור את הדגם בצבע לבן יפהפה.
איזה הנחתה, ח"ח לHzoom על הביקורת העניינית כמו תמיד, וצוות האתר על היוזמה להביא לסקירה ציוד כזה אקזוטי שאפילו לא ניתן לייבא ארצה בלי "עזרה". 
לפני הסאונד, חייב לציין שOppo עושים את האוזניות הכי "נחשקות", on par עם אודיו-טכניקה מהבחינה הזו. וזה אומר הרבה על חברה שרק לפני שנתיים נכנסה לתחום.
מבחינת סאונד, איתי אתה שותף לאבחנה של Tyll שכתב ממש לפני יומיים בביקורת, בניסיון לתאר מה חסר לו בדיוק בסאונד, משהו בסגנון: "להאזין דרך הPM3 זה כמו ללכת למסיבה עם (איזשהו מושג אמריקאי שאני מניח שנרדף למה שנקרא "חנון" בארץ)"? אני חושב שהוא התכוון לסאונד מעט סטרילי, קצת עצור בהשוואה לNAD HP50 למשל.
אגב, אאל"ט פעם ראשונה שאתה מציג מדידות של אוזניות?
לפני הסאונד, חייב לציין שOppo עושים את האוזניות הכי "נחשקות", on par עם אודיו-טכניקה מהבחינה הזו. וזה אומר הרבה על חברה שרק לפני שנתיים נכנסה לתחום.
מבחינת סאונד, איתי אתה שותף לאבחנה של Tyll שכתב ממש לפני יומיים בביקורת, בניסיון לתאר מה חסר לו בדיוק בסאונד, משהו בסגנון: "להאזין דרך הPM3 זה כמו ללכת למסיבה עם (איזשהו מושג אמריקאי שאני מניח שנרדף למה שנקרא "חנון" בארץ)"? אני חושב שהוא התכוון לסאונד מעט סטרילי, קצת עצור בהשוואה לNAD HP50 למשל.
אגב, אאל"ט פעם ראשונה שאתה מציג מדידות של אוזניות?
ממש לא. יש מדידות בכל המאמרים שכתבתי על אוזניות החל מה LCD-2.אגב, אאל"ט פעם ראשונה שאתה מציג מדידות של אוזניות?...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
Ilyan,
אין גם סיבה אמיתית שהמידע הנ"ל יירשם אם לא התבקש וגם אם כן, זה לא ממש חובה.
כתבה תענוג, המלל לעניין בלי מכבסת סופרלטיבים והתמונות יותר טובות ממה שיש ליצרן בעמודי המוצר
אין גם סיבה אמיתית שהמידע הנ"ל יירשם אם לא התבקש וגם אם כן, זה לא ממש חובה.
כתבה תענוג, המלל לעניין בלי מכבסת סופרלטיבים והתמונות יותר טובות ממה שיש ליצרן בעמודי המוצר
זיו, אמנם מעטים האתרים שמפרסמים ביקורות עם מדידות עצמאיות ומעטים עוד יותר אלה שמפרטים את נוהל המדידה- בגלל שכידוע לך אולי, מדידה של אוזניות זה תהליך די טריקי וגם להבנתי דורש מדידה בינאורלית כדי שהתוצאה תהיה מהימנה,לכן ביקשתי הבהברה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
למיטב ידיעתי, @HazooM מבצע מדידה בינאורלית כמקובל. הנה תמונות שצילם כחלק מהביקורת שלו על סנהייזר Urbanite ו-Urabanite XL:

זה ראש זכוכית שמשמש רק לצילומיםלמיטב ידיעתי, HazooM מבצע מדידה בינאורלית כמקובל. הנה תמונות שצילם כחלק מהביקורת שלו על סנהייזר Urbanite ו-Urabanite XL:...
שאלה לגיטימית. אני לא משתמש בראש מדידה כי זה פשוט עסק מאד מאד יקר. יש לי שיטה שבה שאני מודד את האוזניות נטו ללא צורך בגרף פיצוי מכיון שאין אפרכסת או תעלת אוזן שצריך להתחשב בהן. עשיתי השוואות למדידות שנעשו עם ראש מדידה והתוצאות בסה"כ די נאמנות. צריך לקחת בחשבון שמדידות שנעשות עם ראש מדידה גם מאד תלויות בגרף הפיצוי שהמודד בחר להשתמש בו ככה שיכולים להיות הבדלים גם בין מדידות שנעשו בשיטה Binaural. כמובן שלמטרות השוואה, אני ממליץ להשוות את המדידות שלי רק למדידות אחרות שעשיתי.זיו, אמנם מעטים האתרים שמפרסמים ביקורות עם מדידות עצמאיות ומעטים עוד יותר אלה שמפרטים את נוהל המדידה- בגלל שכידוע לך אולי, מדידה של אוזניות זה תהליך די טריקי וגם להבנתי דורש מדידה בינאורלית כדי שהתוצאה תהיה מהימנה,לכן ביקשתי הבהברה....
לדוגמא, הנה אחת המדידות של ה LCD-3 ב InnerFidelity ליד המדידה שלי. הייתי צריך לשנות את ה Scale של הגרף שלי כדי שיהיה דומה לזה של Tyll, וכמובן לא לשכוח שהוא מדד אוזניות שונות מאלו שאני מדדתי.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
Ilyan, התייחס לביקורת שהתפרסמה גם כן השבוע ל-PM-3 ב-Innerfidelity, שמשבחת את האוזניות ומסתכמת בצירופן ל-Wall of Fame של אחד מאתרי הביקורות הטובים בתחום!
http://www.innerfidelity.com/content/op ... -headphone[left]I don't think I've ever had a headphone come through the lab ticking so many boxes so confidently. Sound quality, styling, comfort, build quality, isolation, and accessorization are all very well executed for this price. The Oppo PM-3 may be the most well rounded headphone offering I've seen to date. [/left]...
עם כל הכבוד לPM3, אני לא רואה את עצמי מתנייד איתן בקלילות כמו עם הDT1350 בביצה המקומית של מישור החוף... אבל בהחלט עושה חשק להשוואה.
הHA-2 דווקא מאוד קורץ לי, במחיר שלו הוא נראה untouchable בהתחשב בכל הVFMים שהכניסו למעטפת הנאה-עד-מאוד שלו. כמעט גורם לי להצטער על הרכישה של הסוני nwz-a15 מלפני כמה ימים.
הHA-2 דווקא מאוד קורץ לי, במחיר שלו הוא נראה untouchable בהתחשב בכל הVFMים שהכניסו למעטפת הנאה-עד-מאוד שלו. כמעט גורם לי להצטער על הרכישה של הסוני nwz-a15 מלפני כמה ימים.
הגיוני, הן גם on ear וגם שוקלות בערך חצי.עם כל הכבוד לPM3, אני לא רואה את עצמי מתנייד איתן בקלילות כמו עם הDT1350...
למה? הסוני הוא נגן לכל דבר, ה HA-2 הוא רק מגבר/ממיר.כמעט גורם לי להצטער על הרכישה של הסוני nwz-a15 מלפני כמה ימים....
נכון, הDT1350 בקטגורייה קצת שונה, גם בתצורה וגם בייעוד, אני פשוט מתכוון שמבחינת זווית ראייה פרקטית נטו של התניידות בחוץ הDT1350 ביתרון מבחינתי. אם מדובר על שימוש משרדי/נסיעות אז כמובן התמונה שונה. בכל זאת, מבחינת איכויות טכניות צריכה להיות השוואה צמודה.
לגבי הA15 והHA-2, פשוט כי אני מעדיף מינימליזם בציוד, מבחינתי זה או נגן נטו או סמארטפון+dac/amp. הבעייה שהסוני כ"כ חלש שבמקרים מסויימים אולי מחייב הגברה אפילו עם הDT1350.
לגבי הA15 והHA-2, פשוט כי אני מעדיף מינימליזם בציוד, מבחינתי זה או נגן נטו או סמארטפון+dac/amp. הבעייה שהסוני כ"כ חלש שבמקרים מסויימים אולי מחייב הגברה אפילו עם הDT1350.