Wharfedale
לכל המבינים הגדולים בסאונד, שאלה לי אליכם.
ייתכן שאוכל להשיג מחיר טוב על רמקולים מחברת Wharfedale. אחד מחבריי אמר לי שהוא שמע שהרמקולים האלה הם עממיים, והוא לא מוכן לגעת בהם. אני דווקא שמעתי שזו חברה איכותית מאוד, שהסאונד שלה יותר בריטי - מעודן עם פחות באסים.
כמובן שיש פה סתירה. איך הייתם משווים את החברה הזו לחברות גדולות כמו KEF, Bose, JBL? אני מדבר על רמקולים מדפיים. איזה דגמים מומלצים במחיר 1000 שקל לזוג?
ייתכן שאוכל להשיג מחיר טוב על רמקולים מחברת Wharfedale. אחד מחבריי אמר לי שהוא שמע שהרמקולים האלה הם עממיים, והוא לא מוכן לגעת בהם. אני דווקא שמעתי שזו חברה איכותית מאוד, שהסאונד שלה יותר בריטי - מעודן עם פחות באסים.
כמובן שיש פה סתירה. איך הייתם משווים את החברה הזו לחברות גדולות כמו KEF, Bose, JBL? אני מדבר על רמקולים מדפיים. איזה דגמים מומלצים במחיר 1000 שקל לזוג?
בתור אחד שיש לו WHARFEDALE אני יכול לומר לך שיש להם יותר מידי באסים
לי יש דגם VALDUS.
תשמע תמורת המחיר שאתה משקיע שהוא לא גבוה כ"כ אתה מקבל תומרה די טובה..
אין סוף להשקעה...אתה יכול לקנות רמקולים טובים יותר אבל המחיר יהיה בהתאם.
הכי טוב שאתה תשמע אותם ותחליט...
והם מיוצרים באנגליה , בדוק ולא במקומות מפוקפקים בעולם
לי יש דגם VALDUS.
תשמע תמורת המחיר שאתה משקיע שהוא לא גבוה כ"כ אתה מקבל תומרה די טובה..
אין סוף להשקעה...אתה יכול לקנות רמקולים טובים יותר אבל המחיר יהיה בהתאם.
הכי טוב שאתה תשמע אותם ותחליט...
והם מיוצרים באנגליה , בדוק ולא במקומות מפוקפקים בעולם
נערך לאחרונה על ידי SBN ב 02/01/2007 22:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמיד תקרא את האותיות הקטנות.
מי אמר ש KEF, Bose, JBL הם חברות גדולות בתחום?evilvenom כתב:לכל המבינים הגדולים בסאונד, שאלה לי אליכם.
כמובן שיש פה סתירה. איך הייתם משווים את החברה הזו לחברות גדולות כמו KEF, Bose, JBL? אני מדבר על רמקולים מדפיים. איזה דגמים מומלצים במחיר 1000 שקל לזוג?...
Wharfedale מיצרת רמקולים לא רעים בכלל לתקציב שלך.
אתה לא צריך לקנות מוצר זול (יחסית) של חברה שמיצרת רמקולים בעשרות אלפי דולרים (זה לא מה שקובע).
אני מקווה שאתה קונה רמקולים שנשמעים לך טוב ולא שהשם שלהם עושה לך טוב.
אם אתה רוצה לקבל תמורה טובה לכסף, אולי כדי לרכוש רמקולים יד שניה - האם זה מתאים לך?
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
וורפידל חברה טובה שמייצרת רמקולים טובים{יחסית למחירם}
אני אישית לא אהבתי כלל את הדגמים הנמוכים{וולדוס אטלנטיק וקסורוס}וזה מה שנראה לי שתוכל להשיג במחיר הזה...
הצעה שלי כמו שכרמי אמר תנסה ללכת לכיוון יד שניה ...
ואגב SBN הדגמים הנמוכים מיוצרים בסין,{אני חושב שכיום גם הדגמים ''הגבוהים'' שלהם מיוצרים שם}
אני אישית לא אהבתי כלל את הדגמים הנמוכים{וולדוס אטלנטיק וקסורוס}וזה מה שנראה לי שתוכל להשיג במחיר הזה...
הצעה שלי כמו שכרמי אמר תנסה ללכת לכיוון יד שניה ...
ואגב SBN הדגמים הנמוכים מיוצרים בסין,{אני חושב שכיום גם הדגמים ''הגבוהים'' שלהם מיוצרים שם}
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
עפ"י השמועה יש להם הרבה רמקולים רעים וגם כמה טובים.
באופן אישי שמעתי את ה EVO 30, רמקול שעולה כמדומני סביב 4,000 ש"ח, והוא רמקול מעולה !!!
אם זה בתחום המחירים שלך, ואתה קשור לוורפדייל במיוחד, אני ממליץ מאד. גם לעומת אלטרנטיבות מחברות אחרות יותר "מפורסמות" אני חושב שהוא בחירה יוצאת מהכלל.
תהנה.
באופן אישי שמעתי את ה EVO 30, רמקול שעולה כמדומני סביב 4,000 ש"ח, והוא רמקול מעולה !!!
אם זה בתחום המחירים שלך, ואתה קשור לוורפדייל במיוחד, אני ממליץ מאד. גם לעומת אלטרנטיבות מחברות אחרות יותר "מפורסמות" אני חושב שהוא בחירה יוצאת מהכלל.
תהנה.
נערך לאחרונה על ידי boazj ב 02/01/2007 18:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
DIAMOND זו ממש לא הסדרה הגבוהה של החברה. מעל הסדרה הנ"ל נמצאת סדרת ה-EVO ומעליה נמצאת סדרת ה-OPUS.SBN כתב:יש מספר דגמים ל WHARFEDALE שגולת הכתר היא מסוג DIMOND...
בגדול זו חברה עם מוצרים טובים מאד אשר לטעמי עולים על מוצרים מקבילים מבית JBL ו-BOSE.
בתקציב שציינת הייתי בודק את ה-KEF CRESTA ואת ה-ACOUSTIC ENERGY EVO 1 מיד שניה.
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
1. קודם כל אין פה סתירהevilvenom כתב:לכל המבינים הגדולים בסאונד, שאלה לי אליכם.
כמובן שיש פה סתירה. איך הייתם משווים את החברה הזו לחברות גדולות כמו KEF, Bose, JBL? אני מדבר על רמקולים מדפיים. איזה דגמים מומלצים במחיר 1000 שקל לזוג?...
2. תנסה להיות יותר ספיציפי ולתת שם דגם.
3. אל תשווה בין חברות רמקולים, תשווה בין דגמים.
4. איזה סוג מוסיקה אתה שומע ?
5. לאיזה חדר זה ?
6. מגבר ?
7. אני אוהב את Wharfedale
Mentally כתב:DIAMOND זו ממש לא הסדרה הגבוהה של החברה. מעל הסדרה הנ"ל נמצאת סדרת ה-EVO ומעליה נמצאת סדרת ה-OPUS.SBN כתב:יש מספר דגמים ל WHARFEDALE שגולת הכתר היא מסוג DIMOND...
בגדול זו חברה עם מוצרים טובים מאד אשר לטעמי עולים על מוצרים מקבילים מבית JBL ו-BOSE.
בתקציב שציינת הייתי בודק את ה-KEF CRESTA ואת ה-ACOUSTIC ENERGY EVO 1 מיד שניה....
תודה על התיקון ערכתי
תמיד תקרא את האותיות הקטנות.
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Wharfedale זאת חברה מוערכת, בדיוק כמו KEF, ובניגוד גמור ל- BOSE.
כן, BOSE זה לא טוב, ויש הרבה הוכחות לכך.
אני אישית לא אוהב את Wharfedale בגלל שחסרים להם גבוהים והם משתמשים באותו טוויטר בדיוק בכל הסדרות שלהם, מהגבוהה ביותר ועד הנמוכה ביותר. או שאולי זה "הסאונד הבריטי" ויש לי טעם גרוע?
ויש גם בעיות בקרת איכות בסדרות המיוצרות בסין.
כן, BOSE זה לא טוב, ויש הרבה הוכחות לכך.
אני אישית לא אוהב את Wharfedale בגלל שחסרים להם גבוהים והם משתמשים באותו טוויטר בדיוק בכל הסדרות שלהם, מהגבוהה ביותר ועד הנמוכה ביותר. או שאולי זה "הסאונד הבריטי" ויש לי טעם גרוע?
ויש גם בעיות בקרת איכות בסדרות המיוצרות בסין.
רמקול ורפדייל 9.1 רמקול מעולה למחיר !
שלום וברכה ,
יש לי רמקול מעולה NS-1000M ימהה .-הוא הרפרנס שלי ב-17 שנים אחרונות לכל רמקול ששמעתי כולל אלקטרוסטטים ELS-57 -
ההגברה היא מונו בלוקים 300W RMS לערוץ.
יש לי גם רמקול טנוי MX3 מחובר בבי ויר משני יציאות נפרדות של מגבר A לטויטר
B באס -מיד
כאשר 8A+B אום
וגם הכבלים קצת שונים זה מזה.
אני שוקל בימים אלו להחליפו בורפדייל 9.1 המעולה גם ממה שקראתי ,
בספרות זרה ןגם מהתרשמות של הרמקול בשמיעה בחנות היה מאד קשה אך עדין ניתן להבחין ב- צליל מאד איכותי למוסיקה ,
יש לי אפשרות לבדוק את הרמקול בימים הקרובים מחבר ,
אחבר אותם למונו בלוקים עם פרה ופטיפון טורנס 160
ןSACD ואז ניראה ?
לחבר יש מגבר NAD ישן ומשובח לא פחות 3020C מקורי וCD
גם NAD
צליל יפה יפה מוסיקאלי אפשר לחיות איתו למרות שהוא מונח על מדף פשוט בספריה עם כבל בשקל !!!
אני זמן רב מחזר אחרי 9.1
\בברכה
יש לי רמקול מעולה NS-1000M ימהה .-הוא הרפרנס שלי ב-17 שנים אחרונות לכל רמקול ששמעתי כולל אלקטרוסטטים ELS-57 -
ההגברה היא מונו בלוקים 300W RMS לערוץ.
יש לי גם רמקול טנוי MX3 מחובר בבי ויר משני יציאות נפרדות של מגבר A לטויטר
B באס -מיד
כאשר 8A+B אום
וגם הכבלים קצת שונים זה מזה.
אני שוקל בימים אלו להחליפו בורפדייל 9.1 המעולה גם ממה שקראתי ,
בספרות זרה ןגם מהתרשמות של הרמקול בשמיעה בחנות היה מאד קשה אך עדין ניתן להבחין ב- צליל מאד איכותי למוסיקה ,
יש לי אפשרות לבדוק את הרמקול בימים הקרובים מחבר ,
אחבר אותם למונו בלוקים עם פרה ופטיפון טורנס 160
ןSACD ואז ניראה ?
לחבר יש מגבר NAD ישן ומשובח לא פחות 3020C מקורי וCD
גם NAD
צליל יפה יפה מוסיקאלי אפשר לחיות איתו למרות שהוא מונח על מדף פשוט בספריה עם כבל בשקל !!!
אני זמן רב מחזר אחרי 9.1
\בברכה