איך מקבלים AC3 ביציאת אופטיקל?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הסרטים כוללים פסקול AC3/DD?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
למה אתה ממליץ? עד כמה שאני יודע, ה AC3filter מיועד בראש וראשונה כשרוצים לבצע פענוח של DD או DTS במחשב ומהווה פתרון לאלו שאין להם מפענח בחומרה או שלא הצליחו להתקין את ה codecs המתאימים לפענוח במחשב. האם השתנה משהו מאז שניסיתי אותו לפני שנתיים?
בשביל להוציא AC3 לא צריך שום פילטרים כי זה pass through והרסיבר אמור לבצע את הפענוח.
לדעתי הבעיה היא שהמצאות יציאה SPDIF אופטית או קואקסיאלית לא מבטיחה שהאודיו יוזרם דרכה החוצה. את זה צריך להגדיר בנגן המדיה אחרי שמוודאים שהדרייברים ללוח האם הותקנו כשורה. וגם אז אין פה קסמים, אם לסרט אין פסקול DD/DTS האות היחיד שיועבר דרך ה SPDIF יהיה PCM דו ערוצי רגיל, אלא אם יש לך לוח אם ישן של NVIDIA תומך SOUNDSTORM או Intel High Fidelity Audio
בשביל להוציא AC3 לא צריך שום פילטרים כי זה pass through והרסיבר אמור לבצע את הפענוח.
לדעתי הבעיה היא שהמצאות יציאה SPDIF אופטית או קואקסיאלית לא מבטיחה שהאודיו יוזרם דרכה החוצה. את זה צריך להגדיר בנגן המדיה אחרי שמוודאים שהדרייברים ללוח האם הותקנו כשורה. וגם אז אין פה קסמים, אם לסרט אין פסקול DD/DTS האות היחיד שיועבר דרך ה SPDIF יהיה PCM דו ערוצי רגיל, אלא אם יש לך לוח אם ישן של NVIDIA תומך SOUNDSTORM או Intel High Fidelity Audio
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
שמע, אני לא יודע תיאוריה, רק מנסיון.
כל דבר שמקודד אצלי האודיו של ה-purevideo, מוציא AC3 אם נכנס לו AC3.
בכל שאר הפורמטים שאינם mpeg2, הצורה היחידה שהרסיבר שלי מזהה כאות AC3 היא AC3FILTER, כמובן בתנאי שהאות שמגיע הוא AC3.
וניסיתי את כל מה שקיים בערך.
כל דבר שמקודד אצלי האודיו של ה-purevideo, מוציא AC3 אם נכנס לו AC3.
בכל שאר הפורמטים שאינם mpeg2, הצורה היחידה שהרסיבר שלי מזהה כאות AC3 היא AC3FILTER, כמובן בתנאי שהאות שמגיע הוא AC3.
וניסיתי את כל מה שקיים בערך.