PS4 נחסם פרופיל.

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
ElviraNazarov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום אני יש לי קונסולה של PS4 ואתמול אני עם בלעי ניסינוי לקנות מחשק חש וכנראה לא יהיה מספיק מסגרת לא עבר ניסוי כרטיס אחר והפרופיל נחם לקניות ודברים הקשורים לPS STORE+NETWORK לפנייך עשינו קניות בPSSTORE והכל יהיה תקין רק בכלל ריבוי כרטיסי ועקב מסגרת ל מספיקה נחסם למי עלי לפנות כדי לפתור את הבעיה הזאת ?!

אשמח מאוד עם תעזור פליזזזזזזזז.... פעם ראשונה שאני מנה לבקש עזרה בפורום חח :-).

alcd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3685
נתן תודות: 284 פעמים
קיבל תודות: 161 פעמים

שליחה #2 

גם BOLD גם UNDERLINE גם ITALIC וגם במשפט אחד?

SONY לא חוסמים סתם, אם אין BALANCE הרכישה פשוט לא תתבצע, ראיתי חסימות בגלל כמה דברים.
1) שימוש בכרטיס אשראי לא שלך , כשאר דווח לחברת אשראי על שימוש ללא אישור
2) ביטול מרובה של עסקאות באשראי (קונה - מוריד -מבטל)
3) שימוש במשחק שהורד בשיטת פיצול פרופילים.

ElviraNazarov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שימוש בשני פרופילים...האפשרות ה3.

שליחה #3 

שלום ותודה רבה על התובה ועל המידעה השימושי ...!!

אז מה עושים עם זה כיוון שזה מאוד חשוב לנו ואננו יש לנו שני פרופילים ושני קונסולות זה יכול להשפיע איך שהוא? שיוון שהפעם הזאת קנינו מחשק אחד בלדשה שקנינו ואחר כך ניסיון לקנות משחק נוסף ומפה התחליה הבעיה זה יהיה כרטיס אחר כרטיס של אחד מבני המשפחה וכרטיס של אמיריקן אקספרס זה יכולה להיות הבעיה כי הוא אפילו לא נתן לי להדיר אותו ...וכרגע לא נותן להדיר שום כרטיס אפילו את הכרטיס הראשמי שיהיה. בעלי אחרי הקניה של המשחק ה 1 מחק ישר את פרטי הכרטיס כיון שהוא של אחד מבני המשפחה ואחר כך הוא נתן לו כרטיס נוסף של של פועלים שיקנה בו משחק נוסף ומפה התחלילה הבעיה הוא לא נתן להכניס את הפרטים של הכרטיס אפילו לא ניסיון לקנות בו. לאחר ניסה להכניס את הפרטי של הכרטיס ההוא שעבר ולא גם כן לא נתן ועכשיו כל כרטיס ככה
למי עלי לפנות כדי לסדר את זה ...??!!
8O(Y)

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6305
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #4 

היי
אתם יכולים וצריכים לפנות לנציגות סוני בישראל.
להלן הפרטים:
השירות הלקוחות הטלפוני 09-9711700 בימים א'-ה' בשעות 08:00-17:00 ובימי ו' בשעות 08:00-12:00

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”