רכישת תנור אפייה
אני רוצה לרכוש תנור אפיה build in לבית.
התקציב שקבעתי הוא סביב ה 5000 והדגש בתנור שיהיה איכותי, פחות חשוב לי הפיצ'רים.
אני מתלבט בין Bosch ו Miele.
אני קורא על הדגמים של כל אחת מהחברות אבל אני לא מוצא מישהו שיסביר לי מה ההבדל באמת בין הדגמים והפירמות. המוכרים בחנויות בד"כ לא מבינים הרבה ובכלל האינטרס שלהם זה למכור את המוצר הריווחי מבחינתם. אפילו הייתי ב Miele Galery אבל המוכרת שם לא באמת מסבירה מה ההבדלים בין המוצרים.
עם מי אפשר לדבר והיכן אפשר לקרוא על המוצרים על מנת שאוכל לקבל החלטה איזה מוצר לרכוש?
תודה
התקציב שקבעתי הוא סביב ה 5000 והדגש בתנור שיהיה איכותי, פחות חשוב לי הפיצ'רים.
אני מתלבט בין Bosch ו Miele.
אני קורא על הדגמים של כל אחת מהחברות אבל אני לא מוצא מישהו שיסביר לי מה ההבדל באמת בין הדגמים והפירמות. המוכרים בחנויות בד"כ לא מבינים הרבה ובכלל האינטרס שלהם זה למכור את המוצר הריווחי מבחינתם. אפילו הייתי ב Miele Galery אבל המוכרת שם לא באמת מסבירה מה ההבדלים בין המוצרים.
עם מי אפשר לדבר והיכן אפשר לקרוא על המוצרים על מנת שאוכל לקבל החלטה איזה מוצר לרכוש?
תודה
חברת Miele זו החברה הכי טובה מבחינת מוצרי חשמל ,המוצרים שלה מחזיקים לפחות 20 שנה.. החלקים שלהם כמעט ולא מתקלקלים ואם כן אז העלות היא גבוה מצד שני אתה תקוע עם אותו תנור במשך הרבה זמן.. שהחידושים הטכנולוגים כל הזמן מתחדשים. יש היום תנורים שאתה מתחבר איתם לאינטרנט ואז שולח להם את המתכון והם יודעים בדיוק להפעיל אותו על המתכון שצריך.. והאוכל לא יכול להישרף כי הוא מכבה את עצמו כשהאוכל מוכן.אני מכיר את זה בחברת בוש.
אני רכשתי תנור אפיה של סימנס דווקא אבל יש תופעה מעצבנת כל 30-50 שניות יש רעש של תקתוקים כאלה ריילים של התרמוסטט וזה מאוד מפריע.
אז לפני שאתה קונה תבקש לשמוע אותו ולראות אותו. אחרת תתיקע עם תנור מרעיש .. עם בעיה רצינית.
אני רכשתי תנור אפיה של סימנס דווקא אבל יש תופעה מעצבנת כל 30-50 שניות יש רעש של תקתוקים כאלה ריילים של התרמוסטט וזה מאוד מפריע.
אז לפני שאתה קונה תבקש לשמוע אותו ולראות אותו. אחרת תתיקע עם תנור מרעיש .. עם בעיה רצינית.
תנור meile
קניתי לפני שנתיים תנור miele וגיליתי שיש לתנור בעיה עם דיוק של טמפרטורה.
היבואן שלחו טכנאי שפירק את כל התנור כדי להחליף תרמוסטט אך לא עזר.
שלחו לי טכנאי "בכיר" נוסף לבית שאפה בתנור עוגת פילסברי שהוכן מאבקה ( שיוצא בכל תנור מדהים) וטען שהתנור בסדר.
יצרתי קשר שם meile גרמניה והם הפנו אותי בחזרה ליבואן בארץ.
הִתְיָיאַשְׁתִּי מהשירות הם פשוט התישו אותי וויתרתי.
אני קניתי מכשיר ממותג מדהים אבל אכלתי מרורים מהיבואן.
יש לנו מכונת כניסה של miele ואכן מדובר במכשיר מדהים ומעולה אבל אני לא אקנה לעולם שוב שום מוצר נוסף מהיבואן הנ"ל.
נ.ב יש לשני מכרים שלי תנורים זהים לשלי והם מעולים. שלי לצערי לא.
לשיקולך.
היבואן שלחו טכנאי שפירק את כל התנור כדי להחליף תרמוסטט אך לא עזר.
שלחו לי טכנאי "בכיר" נוסף לבית שאפה בתנור עוגת פילסברי שהוכן מאבקה ( שיוצא בכל תנור מדהים) וטען שהתנור בסדר.
יצרתי קשר שם meile גרמניה והם הפנו אותי בחזרה ליבואן בארץ.
הִתְיָיאַשְׁתִּי מהשירות הם פשוט התישו אותי וויתרתי.
אני קניתי מכשיר ממותג מדהים אבל אכלתי מרורים מהיבואן.
יש לנו מכונת כניסה של miele ואכן מדובר במכשיר מדהים ומעולה אבל אני לא אקנה לעולם שוב שום מוצר נוסף מהיבואן הנ"ל.
נ.ב יש לשני מכרים שלי תנורים זהים לשלי והם מעולים. שלי לצערי לא.
לשיקולך.
רציתי לשתף אותכם בחווית הקניה.
קניתי תנור Bosch 8HBG634BSI
כריים Bosch 6PCQ715B90Y
וקולט אדים Siemens
את כל המוצרים קניתי מחנות BigBox קרית שמונה (אחלה חנות)
התקשרתי לשירות BSH ואמרו לי שהתקנת התנור והכריים היא בחינם, עלות התקנת הקולט 400 ש"ח.
הגיע טכנאי (מאוד לא ידידותי) התקין תנור וכריים. בגמר העבודה ניסה לשכנע אותי (בהפחדות) לרכוש את חבילת האחריות. אני סירבתי בנימוס. קשה היה לפספס את חוסר שביעות הרצון של הטכנאי, הוא השאיר לי חוברת הפעלה, אמר שהאחריות תגיע בדואר והסתלק.
בהמשך גיליתי שגם הכריים וגם התנור הותקנו עקום ואינם ישרים פלס, חוברת ההוראות בפולנית (??@$!@!) ותעודות האחריות לא הגיעו בדואר.
את הקולט התקין לי הנגר אך להפתעתנו גילינו שהחור מהקולט הוא 4.5" ואין צינור בקוטר הזה שיכול להוליך את העשן מחוץ לקיר.
התשובות והתגובות שקיבלי מהשירות לקוחות היו תמוהות במקרה הטוב ומזלזלות בשאר הזמן.
בקיצור: אחלה חנות, אחלה מוצרים, שירות גרוע של BSH
עדכון: יצרו איתי קשר מ BSH, שלחו טכנאי אלי הבייתה, הגיע טכנאי אדיב ונחמד, הסביר לי על כל הבעיות ונתן לי פתרונות, הביא לי תעודות אחריות וחוברות הסבר. בקיצור - חוויה מתקנת
תודה ל BSH על השירות והאיכפתיות.
קניתי תנור Bosch 8HBG634BSI
כריים Bosch 6PCQ715B90Y
וקולט אדים Siemens
את כל המוצרים קניתי מחנות BigBox קרית שמונה (אחלה חנות)
התקשרתי לשירות BSH ואמרו לי שהתקנת התנור והכריים היא בחינם, עלות התקנת הקולט 400 ש"ח.
הגיע טכנאי (מאוד לא ידידותי) התקין תנור וכריים. בגמר העבודה ניסה לשכנע אותי (בהפחדות) לרכוש את חבילת האחריות. אני סירבתי בנימוס. קשה היה לפספס את חוסר שביעות הרצון של הטכנאי, הוא השאיר לי חוברת הפעלה, אמר שהאחריות תגיע בדואר והסתלק.
בהמשך גיליתי שגם הכריים וגם התנור הותקנו עקום ואינם ישרים פלס, חוברת ההוראות בפולנית (??@$!@!) ותעודות האחריות לא הגיעו בדואר.
את הקולט התקין לי הנגר אך להפתעתנו גילינו שהחור מהקולט הוא 4.5" ואין צינור בקוטר הזה שיכול להוליך את העשן מחוץ לקיר.
התשובות והתגובות שקיבלי מהשירות לקוחות היו תמוהות במקרה הטוב ומזלזלות בשאר הזמן.
בקיצור: אחלה חנות, אחלה מוצרים, שירות גרוע של BSH
עדכון: יצרו איתי קשר מ BSH, שלחו טכנאי אלי הבייתה, הגיע טכנאי אדיב ונחמד, הסביר לי על כל הבעיות ונתן לי פתרונות, הביא לי תעודות אחריות וחוברות הסבר. בקיצור - חוויה מתקנת
תודה ל BSH על השירות והאיכפתיות.
נערך לאחרונה על ידי maxwell10 ב 01/09/2015 11:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
קח בחשבון שב-5000 אתה תקבל דגם מתקדם של בוש, אבל דגם בסיס של מילה.
אגב, אם אתה מתלבט עם המילה, למה שלא תלך על משהו באמצע ולך על סימנס?
המותגים של קונצרן BSH לפי איכות הולכים בערך:
קונסטרוקטה < בוש < סימנס < סימנס יוקרה < גגנאו.
אגב, אם אתה מתלבט עם המילה, למה שלא תלך על משהו באמצע ולך על סימנס?
המותגים של קונצרן BSH לפי איכות הולכים בערך:
קונסטרוקטה < בוש < סימנס < סימנס יוקרה < גגנאו.