בוקר טוב חברים.
לאחרונה רכשתי דרך האינטרנט גלקסי S5 מארה"ב.
עד עכשיו הייתי משתמש אייפון לכן אין לי חצי מושג על האנדרואיד.
יש לי בעיה עם הסוללה שממש נפרקת לפעמים.
אני יכול לנתק אותה מהמטען בשתיים לפנות בוקר ובשבע בבוקר היא תהיה על 45% זה לא נראה לי נורמלי לכן או שהבעיה היא בסוללה או שיש משהו ששותה לי את הסוללה ואני לא מודע אליו בכלל,בבדיקת שימוש בסוללה הואטס אפ הוא צרכן הסוללה הגדול אך לא נראה לי שזה מהותי עד כדי כך.
האם יש משהו שמעדכן את המכשיר ללא הפסקה וששותה את הסוללה שאני צריך לבטל/לסגור?איך אני יודע אם הבעיה בסוללה?אולי במטען?יש לציין גם שלפעמים המכשיר זורק אותי מאפליקציות,אני לא ממש יודע אם זה קשור (אולי משהו משתמש בזכרון של המכשיר בצורה מתמדת?אולי סינכרונים כאלו ואחרים שהפעלנו בטעות?אני ממש לא מבין)
אודה לכל עזרה אפשרית.
סוללה בS5
-
shlomiaz07
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 276
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
לדעתי הבעיה שאתה מתאר היא כשל שכיח בסוללות של סמסונג. לי היה s2 שהייתי מטעין בערב והיה מעיר אותי בבוקר עם צפצוף המתריע על סוללה ריקה. לעתים הוא גם היה נתקע ולאחר שהודלק מחדש הסוללה הייתה צונחת בעשרות אחוזי טעינה. אני שמעתי על אותה בעיה מבעלי s2 ו s4 נוספים, וזאת עוד מבלי להרחיב את הדיבור על פרשיית הסוללות ב s4 שלדעתי הייתה צריכה לטלטל את החברה והלקוחות הרבה יותר מכפי שקרה בפועל. מאז שרכשתי מכשיר מחברה אחרת למדתי שזה יכול להיות אחרת. תמוה בעיני כיצד זה טרם טופל במכשירים החדשים יותר.