The Beast
אמנם לא מצויד ב VU METER ולא מחופה אלומיניום כסוף ברוח התקופה אבל בכ"ז סוג של וינטאג', דינוזאור אם תרצו.
יוצר לראשונה בסוף שנות ה 70 והיווה את כרטיס כניסה של ימאהה לתחום ההגברה המקצועי.
הם רצו להיכנס בגדול ולא חסכו בכלום.
כמה נתונים יבשים:
200 וואט לערוץ ב 8 אוהם עם 0.01% עיוות כששני הערוצים מועמסים
עולה לאזור ה 350 וואט ב 4 אוהם.
דמפינ פקטור מעל 350
צריכה עצמית של 1.3KW
סוג הגברה טרנזיסטורית BPOLAR
כניסות BALANCE ו UNBALANCE.
הגנות חום קצר על הטרמינלים של הרמקולים
קצת מעבר:
דגם זהה לחלוטין ל P2000 כשההבדל היחיד בניהם הוא החוסר ב VU METER.
כשנמכר עלה פי3 ממגברים ביתיים של ימאהה בעלי אותו הספק, משום מה היום לא מוערך מספיק ולכן אקסמפלרים נמכרים בפרוטות.
איכות בניה שלא מוכרת מעולם הציוד הביתי, קבלי NICHICON של 110 מעלות, נגדים, טרנזיסטורים וכבלי טפלון עבים
באמצעות פתיחה של כמה ברגים ניתן להרים כל ערוץ ולסובב אותו הכוונה היא לתת גישה קלה לתיקונים (אפילו כאלה שיבוצעו בשטח), אפילו הטרנזיסטורים של ההספק נשלפים (ללא הלחמה אחרי פתיחה של שני ברגים).
מדובר במכשיר איכותי שתוכנן לתת עבודה ולא להפסיק.
למה הוא אצלי?, שילוב מעניין של מכשיר ישן בניה איכותית ומחיר מתנה..
אני בטוח שלא יתקשה להזיז את ה kef 105 שלי ואני אוהב את המראה המסיבי התעשייתי.
איך נשמע:
לא ממש יודע, אין למכשיר כניסות RCA ואין לי את הפלאגים המתאימים, האמת היא שגם קדם מגבר וצריך לקנות אבל זה כבר נושא למייל אחר.
בחול הרבה משתמשים בו בבית ולגרסה עם ה VU METES יש ביקורות טוב, מקווה לטוב.
עדכונים בהמשך , מי שיכול לתת מידע נוסף או שהתנסה עם הדגם הזה מוזמן להעלות רשמים.
יוצר לראשונה בסוף שנות ה 70 והיווה את כרטיס כניסה של ימאהה לתחום ההגברה המקצועי.
הם רצו להיכנס בגדול ולא חסכו בכלום.
כמה נתונים יבשים:
200 וואט לערוץ ב 8 אוהם עם 0.01% עיוות כששני הערוצים מועמסים
עולה לאזור ה 350 וואט ב 4 אוהם.
דמפינ פקטור מעל 350
צריכה עצמית של 1.3KW
סוג הגברה טרנזיסטורית BPOLAR
כניסות BALANCE ו UNBALANCE.
הגנות חום קצר על הטרמינלים של הרמקולים
קצת מעבר:
דגם זהה לחלוטין ל P2000 כשההבדל היחיד בניהם הוא החוסר ב VU METER.
כשנמכר עלה פי3 ממגברים ביתיים של ימאהה בעלי אותו הספק, משום מה היום לא מוערך מספיק ולכן אקסמפלרים נמכרים בפרוטות.
איכות בניה שלא מוכרת מעולם הציוד הביתי, קבלי NICHICON של 110 מעלות, נגדים, טרנזיסטורים וכבלי טפלון עבים
באמצעות פתיחה של כמה ברגים ניתן להרים כל ערוץ ולסובב אותו הכוונה היא לתת גישה קלה לתיקונים (אפילו כאלה שיבוצעו בשטח), אפילו הטרנזיסטורים של ההספק נשלפים (ללא הלחמה אחרי פתיחה של שני ברגים).
מדובר במכשיר איכותי שתוכנן לתת עבודה ולא להפסיק.
למה הוא אצלי?, שילוב מעניין של מכשיר ישן בניה איכותית ומחיר מתנה..
אני בטוח שלא יתקשה להזיז את ה kef 105 שלי ואני אוהב את המראה המסיבי התעשייתי.
איך נשמע:
לא ממש יודע, אין למכשיר כניסות RCA ואין לי את הפלאגים המתאימים, האמת היא שגם קדם מגבר וצריך לקנות אבל זה כבר נושא למייל אחר.
בחול הרבה משתמשים בו בבית ולגרסה עם ה VU METES יש ביקורות טוב, מקווה לטוב.
עדכונים בהמשך , מי שיכול לתת מידע נוסף או שהתנסה עם הדגם הזה מוזמן להעלות רשמים.
נערך לאחרונה על ידי shoko555 ב 16/05/2015 7:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
קודם כל תתחדש זה מגבר מפלצתי ממש
עכשיו כניראה שיש פה עוד בחור שיש לו מכשיר דומה של ימאהה
ממש עם אותם פלגים שקוראים להם XLR ומה שזכור לי שבחור
שיש לו מכשיר דומה הוא חובב רמקולים של קליפש וקנה כבר כמה
זוגות
עכשיו כניראה שיש פה עוד בחור שיש לו מכשיר דומה של ימאהה
ממש עם אותם פלגים שקוראים להם XLR ומה שזכור לי שבחור
שיש לו מכשיר דומה הוא חובב רמקולים של קליפש וקנה כבר כמה
זוגות
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
·לא כל כך בטוח בזה.grafitis כתב:אתה מתעסק בהגברה ליגה ג' עבור רמקולים מהפריימר ליג....
אני מהנדס אלק ושכזה מעריך דברים על בסיס מה שהם, איך מתפקדים ופחות על בסיס השם בחזית.
אני לא אומר שאם היה לי את הכסף לא הייתי הולך על איזה שם אודיופילי מפוצץ במחיר כפול ומשולש (רוטל RB991 שהופיע בלוחות נמכר בסופו של דבר במחיר כמעט כפול)
יש לי בבית מרנץ 2270 ולדעתי הוא מגבר בינוני למדי באיכות הסאונד שלו למרות שיש לו קהל מעריצים אדוק.
לא תמיד מה שיקר הוא טוב ולא תמיד מה שזול רע.
אי אפשר להתעלם מהאיכות של המוצר, אני מעריך שמגבר מודרני באיכות בניה כזו ימכר בלא מעט כסף.
בכאפ מה שקובע בסוף זה איך הוא נשמע, לפני חצי שנה גם אם הוא היה גרוע לא הייתי שם לב, עכשיו אחרי שעברתי כבר סטאפים שונים ושודרגתי ל KEF אני יכול לאומר מתי מערכת נשמעת טוב ומתי היא נשמעת ככה ככה.
נבדוק אותו... נחליף אלקטרוליטים, נגרז ונכוון.. מקסימום נמכור.
סרטו חמוד ביוטיוב על בחור שתיקן ועשה לו בדיקות מאמץ
[url=]
נערך לאחרונה על ידי shoko555 ב 16/05/2015 11:16, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
grafitis הי
אני לא מסכים מצטער...
זה מגבר Old School ודגם שיועד לאולפנים / לשימושים סמי-מקצועיים, על בסיס מכשיר ביתי די יוקרתי מסדרת Natual sound של ימאהה.
לכל היותר הוא יזדקק לחידוש קבלים מתי שהוא, ונתוני הפתיחה שלו סבירים לחלוטין !
וכן כפי שנאמר - חבילה סבירה מאוד ביחס להשקעה..
כל עוד הוא המצב סביר ותקין הוא יתן ביצועים ברמה של כל מגבר הספק טוב בן גילו - מרנץ פיונייר, HK, רוטל סאנסואי ואחרים.
הדבר היחיד שהייתי בודק הוא אם יש לו הגנת DC ביציאת הרמקולים כדי שלא יפגיז את ה 105 ב"יום סגריר" ב~ 100V DC!!
אם אין לו כזו אפשר לקנות מעגלון כזה בארץ ובחו"ל בפרוטות ולהתקין בתוך המכשיר (או בזיווד נפרד) מאוד משתלם = בטח יותר מלתקן את ה B300 ב 105...
מעבר לכך אם המכשיר לא עבד זמן רב היתי נותן לו לרוץ 20-50 שעות עם זוג רמקולים פשוט כעומס,
ובודק DC בהדקי הרמקולים מידי פעם.
כן חשוב לבדוק BIAS ו- DC OFFSET של המכשיר כדי להביא אותו לנקודת העבודה המיטבית (ולמינימום עיוותים).
אחלה מציאה - אין הרבה מפלצות כאלה בארץ!! בהצלחה ספר איך נשמע
לגבי כניסות ה XLR (באלאנס,ד - 3 פינים)
מטרת השימוש המקורית היא להוריד רעשי רקע במקרה של כבילה ארוכה / שימושים אולפניים בהם ה "אמפ" רחוק מה"קונסולה" וכיו,ב.
התקן "זלג" גם למכשירים ביתיים ולכאלה שנקראים (בצדק או שלא) hi End.
לא להתרגש - בכל חנות שמוכרת כבלים ואדפטרים תוכל למצוא שני מתאמים מ BALANCED ל RCA ביתי רגיל..
ומכאן
הדרך סלולה לחבר PRE AMP, או ישירות לכל מקור (SOURCE). - יש לך כפתורי ווליום במכשיר - תוכל לחבר ישירות מחשב / CD / DVD TUNR וכיוב.
בהצלחה!! ספר איך הוא נשמע..
אני לא מסכים מצטער...
זה מגבר Old School ודגם שיועד לאולפנים / לשימושים סמי-מקצועיים, על בסיס מכשיר ביתי די יוקרתי מסדרת Natual sound של ימאהה.
לכל היותר הוא יזדקק לחידוש קבלים מתי שהוא, ונתוני הפתיחה שלו סבירים לחלוטין !
וכן כפי שנאמר - חבילה סבירה מאוד ביחס להשקעה..
כל עוד הוא המצב סביר ותקין הוא יתן ביצועים ברמה של כל מגבר הספק טוב בן גילו - מרנץ פיונייר, HK, רוטל סאנסואי ואחרים.
הדבר היחיד שהייתי בודק הוא אם יש לו הגנת DC ביציאת הרמקולים כדי שלא יפגיז את ה 105 ב"יום סגריר" ב~ 100V DC!!
אם אין לו כזו אפשר לקנות מעגלון כזה בארץ ובחו"ל בפרוטות ולהתקין בתוך המכשיר (או בזיווד נפרד) מאוד משתלם = בטח יותר מלתקן את ה B300 ב 105...
מעבר לכך אם המכשיר לא עבד זמן רב היתי נותן לו לרוץ 20-50 שעות עם זוג רמקולים פשוט כעומס,
ובודק DC בהדקי הרמקולים מידי פעם.
כן חשוב לבדוק BIAS ו- DC OFFSET של המכשיר כדי להביא אותו לנקודת העבודה המיטבית (ולמינימום עיוותים).
אחלה מציאה - אין הרבה מפלצות כאלה בארץ!! בהצלחה ספר איך נשמע
לגבי כניסות ה XLR (באלאנס,ד - 3 פינים)
מטרת השימוש המקורית היא להוריד רעשי רקע במקרה של כבילה ארוכה / שימושים אולפניים בהם ה "אמפ" רחוק מה"קונסולה" וכיו,ב.
התקן "זלג" גם למכשירים ביתיים ולכאלה שנקראים (בצדק או שלא) hi End.
לא להתרגש - בכל חנות שמוכרת כבלים ואדפטרים תוכל למצוא שני מתאמים מ BALANCED ל RCA ביתי רגיל..
ומכאן
הדרך סלולה לחבר PRE AMP, או ישירות לכל מקור (SOURCE). - יש לך כפתורי ווליום במכשיר - תוכל לחבר ישירות מחשב / CD / DVD TUNR וכיוב.
בהצלחה!! ספר איך הוא נשמע..
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
- grafitis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
- נתן תודות: 61 פעמים
- קיבל תודות: 235 פעמים
שוקו, הראל,
לא ירדתם לסוף דעתי,
כל מגבר תקין יוציא סאונד מרמקולים.
את מה שכתבתי, כתבתי בהקשר של איכות הסאונד.
השמות של מגברים שכתבתם לא כל כך עומדים בסטנדרט של הרמקולים האלו, או בסטנדרט אודיופילי בסיסי.
בכל אופן, לא הציוד הסטנדרטי של חברות אלו. שגם שנמכר כחדש לא התיימר לגדולות.
אני חושב שצריך לכוון גבוה יותר אם רוצים להנות מסאונד איכותי.
בתקופה זו, במדינה זו, אפשר למצוא ציוד איכותי במחירים סבירים.
לא ירדתם לסוף דעתי,
כל מגבר תקין יוציא סאונד מרמקולים.
את מה שכתבתי, כתבתי בהקשר של איכות הסאונד.
השמות של מגברים שכתבתם לא כל כך עומדים בסטנדרט של הרמקולים האלו, או בסטנדרט אודיופילי בסיסי.
בכל אופן, לא הציוד הסטנדרטי של חברות אלו. שגם שנמכר כחדש לא התיימר לגדולות.
אני חושב שצריך לכוון גבוה יותר אם רוצים להנות מסאונד איכותי.
בתקופה זו, במדינה זו, אפשר למצוא ציוד איכותי במחירים סבירים.
- grafitis
-
- חבר ותיק

דרך אגב,
שאני קניתי את הקף 105 שלי, הוא היה מחובר אצל הקונה לפאוור של אדקום,
לא זוכר איזה פרה היה שם אבל זה נשמע טוב.
שמעתי לפני כן כמה פעמים אדקום, כולל אחד שהבאתי על עיוור מארהב וזה לא היה זה.
אח"כ הבנתי שהיה להם דגם או שניים שהיה יותר מוצלח מהשאר (אני חושב קלאס איי), והוא לא כל כך יקר.
אני כותב זאת מכיוון שמופיעים מידי פעם פאוורים של אדקום בלוחות, אולי תיפול עליו...
בנוסף,
ראיתי לא מזמן פאוור אנגלי חזק של LECSON למכירה במחיר שפוי, הנחשב למגבר מוצלח.
אבל הוא אמור להיות רגיש לפרה. וכמו רוב האנגלים בחיבור לפרה בעל רגישות נמוכה, התוצאה לא מספקת.
שאני קניתי את הקף 105 שלי, הוא היה מחובר אצל הקונה לפאוור של אדקום,
לא זוכר איזה פרה היה שם אבל זה נשמע טוב.
שמעתי לפני כן כמה פעמים אדקום, כולל אחד שהבאתי על עיוור מארהב וזה לא היה זה.
אח"כ הבנתי שהיה להם דגם או שניים שהיה יותר מוצלח מהשאר (אני חושב קלאס איי), והוא לא כל כך יקר.
אני כותב זאת מכיוון שמופיעים מידי פעם פאוורים של אדקום בלוחות, אולי תיפול עליו...
בנוסף,
ראיתי לא מזמן פאוור אנגלי חזק של LECSON למכירה במחיר שפוי, הנחשב למגבר מוצלח.
אבל הוא אמור להיות רגיש לפרה. וכמו רוב האנגלים בחיבור לפרה בעל רגישות נמוכה, התוצאה לא מספקת.
נערך לאחרונה על ידי grafitis ב 16/05/2015 14:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
המגברים האלו בסה"כ בנויים לא רע, עם הרבה השקעה בחומרים ורכיבים איכותיים, כזו שרואים היום רק במגברים אולטרא-יקרים.
מנגד, יש איתם שתי בעיות עיקריות:
1. טיפול / רענון / שיפוץ של המגברים האלו כרוך בהשקעה כספית לא מבוטלת ולא תמיד מצדיק את העלות.
2. מסלול הסיגנל במגברים האלו הוא כמעט אינסופי ונוטה לסיבוכיות יתרה, בד"כ שלא לצורך. וכך אמנם קיבלנו מפלצת, אבל בהיבט של סאונד-נטו, תמיד יהיה חסר שם משהו, לפחות לטעמי האישי.
מנגד, יש איתם שתי בעיות עיקריות:
1. טיפול / רענון / שיפוץ של המגברים האלו כרוך בהשקעה כספית לא מבוטלת ולא תמיד מצדיק את העלות.
2. מסלול הסיגנל במגברים האלו הוא כמעט אינסופי ונוטה לסיבוכיות יתרה, בד"כ שלא לצורך. וכך אמנם קיבלנו מפלצת, אבל בהיבט של סאונד-נטו, תמיד יהיה חסר שם משהו, לפחות לטעמי האישי.
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
הי
yairf - אני מסכים!
זו לא ארכיטקטורה "אולטרא מודרנית", לא CLASS A ולא SE (סינגל אנדד),
אבל שוב, בחיינוי המודרניים, ה ROI נמדד גם כאן...מגבר כזה כשהוא תקין, יכול לתת פייט למגברים שעולים פי שלוש וכיו"ב..
grafitis לדעתי ה אדקום (ADCOM) ששמעת הוא מהמשפחה של 545II כפולת הספקים. לא הכי חזק שלהם, כ~100 וואט לערוץ, אבל כמו ש yairf צין - בעל ארכיטקטורה פשוטה ו "straight forward" דרגה סופית משושת (-6-) טרנזיסטורים, בשילוב לא מעט רזרבת כוח מהספקים שלו - נותנים תוצאה טובה.
מבלי להכנס פה לערך (או לתרומה היחסית) של כל אחד מהרכיבים לסאונד הכללי של ה"סט אפ", חשוב תמיד שיהיה מקור (SOURCE) סביר וגם PRE טוב בכדי להבטיח איכות צליל סבירה. אם כל אלו מתקיימים ביחד עם POWER בינוני,=> כנראה תקבל תוצאה טובה יותר, מאשר במקרה של POWER מעולה עם מקור+פרה חלשים...
לגבי ה LECSON הוא משנות השבעים גם כן, ויחולו עליו אותם רציונאלים ביחס לגילו ולשדרוג שיצטרך לעבור.(כמו על הימאהה) .. גם כן לא ארכיטקטורה מדהימה ואני לא בטוח שה DESIGN שלו עדיף...ה AP3 סבל מבעיות קשות של התחממות של מאוורר בתחתית המיגדל (צילינדר אלומיניום שבתוכו היה בנוי) וכן הלאה, וכן גם מרגישות כניסה לא סטנדארטית (היה לי חלק מהסט כולל הפרה והטיונר...).. ראה את הSINAL PATH שלו...
ללקסון (LECSON) אגב, היה זוג רמקולים לא רע בכלל, עם שופר פנימי (חבוי בתוך "הקומה העליונה" של הארגז). לפי דעתי השתמשו שם בחיחידות של דקה לונדון ו EMI .. זה היה משהו די מגניב לדעתי...
עוד פרטים על ה LECSON -כאן
http://lecsonaudio.com/?page_id=62
עוד פרטים על ה 545 של אדקום - כאן
http://www.hifiengine.com/manual_librar ... -545.shtml
yairf - אני מסכים!
זו לא ארכיטקטורה "אולטרא מודרנית", לא CLASS A ולא SE (סינגל אנדד),
אבל שוב, בחיינוי המודרניים, ה ROI נמדד גם כאן...מגבר כזה כשהוא תקין, יכול לתת פייט למגברים שעולים פי שלוש וכיו"ב..
grafitis לדעתי ה אדקום (ADCOM) ששמעת הוא מהמשפחה של 545II כפולת הספקים. לא הכי חזק שלהם, כ~100 וואט לערוץ, אבל כמו ש yairf צין - בעל ארכיטקטורה פשוטה ו "straight forward" דרגה סופית משושת (-6-) טרנזיסטורים, בשילוב לא מעט רזרבת כוח מהספקים שלו - נותנים תוצאה טובה.
מבלי להכנס פה לערך (או לתרומה היחסית) של כל אחד מהרכיבים לסאונד הכללי של ה"סט אפ", חשוב תמיד שיהיה מקור (SOURCE) סביר וגם PRE טוב בכדי להבטיח איכות צליל סבירה. אם כל אלו מתקיימים ביחד עם POWER בינוני,=> כנראה תקבל תוצאה טובה יותר, מאשר במקרה של POWER מעולה עם מקור+פרה חלשים...
לגבי ה LECSON הוא משנות השבעים גם כן, ויחולו עליו אותם רציונאלים ביחס לגילו ולשדרוג שיצטרך לעבור.(כמו על הימאהה) .. גם כן לא ארכיטקטורה מדהימה ואני לא בטוח שה DESIGN שלו עדיף...ה AP3 סבל מבעיות קשות של התחממות של מאוורר בתחתית המיגדל (צילינדר אלומיניום שבתוכו היה בנוי) וכן הלאה, וכן גם מרגישות כניסה לא סטנדארטית (היה לי חלק מהסט כולל הפרה והטיונר...).. ראה את הSINAL PATH שלו...
ללקסון (LECSON) אגב, היה זוג רמקולים לא רע בכלל, עם שופר פנימי (חבוי בתוך "הקומה העליונה" של הארגז). לפי דעתי השתמשו שם בחיחידות של דקה לונדון ו EMI .. זה היה משהו די מגניב לדעתי...
עוד פרטים על ה LECSON -כאן
http://lecsonaudio.com/?page_id=62
עוד פרטים על ה 545 של אדקום - כאן
http://www.hifiengine.com/manual_librar ... -545.shtml
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
הזכרתי כבר שאלקטרוניקה תיקון ושיפוץ זה לא בעיה בשבילי.. אין לי בעיה לתת לו את הטיפול הראוי זה אפילו חלק מהכיף.
הרכיבים יעלו גרושים (יש לי במקום העבודה הזמנות קבועות מ DIGIKEY ואני מצטרף אליהם בנוחות)
אני לא אוהב מערכות מורכבות... המליצו לי בזמנו על LUXMAN שעלה כמעט פי 3 נחרדתי מהסכימה שלו
בימאהה הזה המעגל יחסית פשוט.. 6 טרנזיסטורים לערוץ, מנחת נגדים איכותי ספק מפלצתי וזהוא...
המעגלים כרגע נקיים ומקוריים.. המכשיר לא עבר אף פעם תיקון.. עדות לאמינות.
הרכיבים יעלו גרושים (יש לי במקום העבודה הזמנות קבועות מ DIGIKEY ואני מצטרף אליהם בנוחות)
אני לא אוהב מערכות מורכבות... המליצו לי בזמנו על LUXMAN שעלה כמעט פי 3 נחרדתי מהסכימה שלו
בימאהה הזה המעגל יחסית פשוט.. 6 טרנזיסטורים לערוץ, מנחת נגדים איכותי ספק מפלצתי וזהוא...
המעגלים כרגע נקיים ומקוריים.. המכשיר לא עבר אף פעם תיקון.. עדות לאמינות.
- grafitis
-
- חבר ותיק

לגבי האדקום, אני לא זוכר דגם ואיזה פרה,
רק זוכר שזו הפעם היחידה ששמעתי אדקום טוב.
לגבי הלקסון, 0.5-0.75 זו רגישות סטנדרטית באנגליה.
בעיית התחממותו יכולה להתרחש בחיבור לרמקולים 4 אוהם.
זה לא תקף לגבי הקף 105 ולכן המלצתי לבדוק.
שוקו,
אם חלק מהכיף הוא לטפל / לשפץ מגבר,
חלק גדול יותר יהיה לעשות זאת עם הגברה איכותית שבה הרמקולים יבואו לידי ביטוי.
ובארץ כאמור, לא חסרות מציאות.
שוקו,
ובארץ כאמור, לא חסרות מציאות.
·grafitis כתב:לגבי האדקום, אני לא זוכר דגם ואיזה פרה,
שוקו,
ובארץ כאמור, לא חסרות מציאות....
שמעתי מערכות "איכותיות" ולא התרגשתי.. לדעתי קודם כל זה רמקולים מעולים.. המגבר צריך להיות טוב.
יכול להיות שהאדקום נשמע לך טוב בזמנו בגלל הרמקולים שאליהם היה מחובר??
אומרים על תסתכל בקנקן אלה מה שיש בתוכו.. כאן אני רואה איכות ועוצמה..
הוא שוקל 30 קילו.. רק האלומיניום והנחושת בשנאי שווים את המחיר ששילמתי עבורו
שמוליק שכחת להזכיר ממי קנית........ 
- grafitis
-
- חבר ותיק

1. לא, שמעתי עם רמקולים לא פחות טובים מהקף המדוברים.shoko555 כתב:·......
שמעתי מערכות "איכותיות" ולא התרגשתי.. לדעתי קודם כל זה רמקולים מעולים.. המגבר צריך להיות טוב.
יכול להיות שהאדקום נשמע לך טוב בזמנו בגלל הרמקולים שאליהם היה מחובר??
אומרים על תסתכל בקנקן אלה מה שיש בתוכו.. כאן אני רואה איכות ועוצמה..
הוא שוקל 30 קילו.. רק האלומיניום והנחושת בשנאי שווים את המחיר ששילמתי עבורו...
2. איכות באודיו שומעים, לא רואים או שוקלים...
תתגלח על נסיונם של אחרים, זה אחד היתרונות בפורומי אודיו.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
Sansui השתמשו ברכיבים שהספק שלהם זכה במכרז למאות אלפים. זו לא תעודת יושר. לכל הסופיים של Sanken הישנים יש חלופות של On-Semi מסדרת MJ שהן בשנות אור יותר מתקדמות ויציבות. טרנזיסטור סופי תואם Sanken של On עולה משהו כמו $2.5. אם יש לך גישה להזמנות ב-DK - זו הזדמנות טובה להיפטר מהישנים ולנפק אותם בחזרה ל-eBay במחירים לא שפויים. טרנזיסטור אחד מקורי יכול לממן את כל השמונה המודרניים.