איזו חברה הכי מומלצת לסלולר בארה"ב?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3734
שם מלא: חיים
נתן תודות: 863 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #1 

אני כרגע בגולן טלקום.בעתיד הקרוב אהיה מספר שבועות בארה"ב איזור פלורידה ,ניו יורק.
רציתי לדעת מנסיונכם למי שמנוי בגולן איך הקליטה שם מבחינת שיחות SMS וגלישה.בהנחה שאני משנה למסלול של 99ש"ח לחודש.
או שיש אפשרות לעבור לחברה אחרת.או שזה לא שייך לחברות פה בארץ ורק לחברות שמתקשרים איתם בחו"ל?
דעתכם.
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #2 

Up
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

OmriYa
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

כשאני הייתי בארצות הברית ב 2013 באזור המערבי קניתי סים ב 10 דולר של חברת tmobile. החבילה עצמה (סוג של טוקמן) עלתה 70 דולר וכללה שיחות והודעות ללא הגבלה (בתוך ארצות הברית)ו 2 ג'יגה גלישה.

היום אפשר לעשות שיחות קוליות דרך הוואטס אפ ואני מאמין שהמחיר כבר יותר זול. מאוד מומלץ.

קח בחשבון שהחבילה של גולן לא כוללת את ארצות הברית.

big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

העניין הוא שאני חייב להיות עם המספר שלי כמו בארץ לצורכי עבודה קבלת טלפונים והודעות.כך שדרך וואטצאפ לא בא בחשבון.
לאיזו חברת סלולר כדאי לי לעבור בשביל לקבל מחיר טוב לשיחות והודעות למשך חמישה שבועות.
בהניה שגולן לא פועלים בארה''ב.

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #5 

המס שלך לא אופציה, אם תעשה נדידה לשם דרך חברה ישראלית צפה לחשבון סלולר מנופח ארבע ספרתי לפחות
אם אתה שם סים מקומי לאינטרנט הWHATSAPP שלך יהיה עם המספר המקורי, תצטרך להגיד לאנשים ליצור איתך קשר דרכו

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #6 

אם אתה נשאר בגולן לא תהיה לך ברירה אלא לעשות מה שקודמי (יאן) כתב.

אם תתנייד ל-012 מובייל, יש להם חבילה של 139 ש"ח ל-1GB שתקפה ל-30 יום. אופציה לא מדהימה, אבל לדעתי זה הכי סביר אם אתה ממש חייב להישאר עם המספר הישראלי.

עוד אפשרות שאני יכול לחשוב עליה - תעביר את הסים של גולן טלקום לטלפון פשוט ללא גלישה (למשל, נוקיה ישן עם מתאם ממיקרו סים לסים), ובסמארטפון תשים סים מקומי. כך לא תפספס שיחות נכנסות ו-SMS-ים רגילים (לא וואטס אפ).
את כל השאר, כאמור, תעשה עם סמארטפון וסים מקומי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

G_gabi
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
שם מלא: גבי
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #7 

קודם כל - אין חלופה לסים מקומי, בייחוד לא בארה"ב. בעבר כתבתי פוסט די מפורט על חברה בשם UltraMobile בפורטל תפוז, תוכל לקרוא פה -
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewm ... =177898825
יש חברה נוספת, בשם LycaMobile עם הצעה די דומה, יש לי סימים שלהם. אם אתה מעוניין, תשלח הודעה פרטית.
היתרון הגדול של החברות האלה - שיחות לישראל. תוכל לקרוא בהרחבה בלינק לעיל ובאתר של LycaMobile. קישור - http://www.lycamobile.us/en/

רוצה לשמור על המספר הישראלי? מה שאני הייתי עושה (יש הסתייגות בסוף):
רוכש קו DiD ישראלי ב-$2.25 לחודש http://www.telecallmart.com/app22/page/main.faces
מגדיר הפניית שיחות גורפת מהקו של גולן למספר ה-DiD (בגולן אפשר לעשות הפניית שיחה למספר נייח).
עכשיו אתה צריך לבחור בין שתי חלופות
א - השיחות שמגיעות ל-DiD יופנו למספר טלפון האמריקאי שתרכוש. העלות היא סנט אחד לדקה דרך TeleCallMart.
ב- השיחות המגיעות ל-DiD יופנו לספק SIP כלשהו ואז ע"מ לקבל את השיחות אתה תלוי בחיבור לאינטרנט (צריך גם לוודא שהספק הסלולרי לא חוסם SIP. מתוך ידיעה וודאית, t-mobile בארה"ב אינה חוסמת). היתרון - חינם. החסרון - תלוי באינטרנט ויש סיכוי שאיכות השיחה לא תהיה מיטבית.

הסתייגות -
מכיוון שאתה רוצה להיות זמין גם למסרונים נכנסים, זו יכולה להיות בעיה. מהידוע לי, לא קיימת "הפניית מסרונים" [למעט ב-google number] ועל כן, כדי לקבל מסרונים, תצטרך להיות זמין עם המספר הישראלי שלך בחו"ל [ממליץ מאוד מאוד, כפי שנכתב, להשתמש בכסילופון]. מכיוון שהקו יהיה זמין בארה"ב, ייתכן כי הפניית השיחות תחויב לפי תעריפי נדידה בגלל שהרשת זיהתה נדידה בחו"ל.
למה ייתכן? כי אני לא יודע איך הפניית השיחות בגולן טלקום עובדת. שתי אפשרויות:
א - גורפת ברמת המרכזיה. מגיעה שיחה למתג פה בארץ והשיחה מיד מופנית למספר הנייח. במצב כזה, אין חיובי נדידה.
ב - קודם השיחה מגיעה למנוי עצמו. מכיוון שהמנוי "אותת" שהוא נמצא בחו"ל, אז הפניית השיחה נעשית כאילו המנוי נמצא בחו"ל. וזו בעיה.

הפתרון? פשוט מאוד! הגדרת 'סינון שיחות בחו"ל' מהאזור האישי של גולן טלקום. כך שרק מי שיוצא צופן מסוים המכשיר יצלצל אצלך.
מוותרים על הפניית השיחה מהקו של גולן טלקום למספר ה-DiD. משמיעים בתא הקולי שאתה בחו"ל וניתן להשיג אותך במספר XYZ [תוכל לומר את המספר האמריקאי וגם את מספר ה-DiD אם תרכוש כזה. היתרון של DiD שאנשים בארץ יוכלו להתקשר אליך בעלות של שיחה מקומית פה בישראל].
כמו-כן, להגדיר באזור האישי שהודעות קוליות יועברו למייל שלך. באופן הזה תוכל להאזין להודעות הקוליות בחינם ע"י כניסה למייל (מאוד נח!).

אפשרות נוספת ואחרונה -
להשאיר את הקו זמין לחלוטין בזמן שאתה בחו"ל. כלל לא לענות לשיחות. מישהו מתקשר? אתה מסתכל בשיחה המזוהה, ומתקשר חזרה מהמספר האמריקאי. במידה ומשאירים לך הודעה קולית, אני לא יודע אם זה נחשב כשיחה בנדידה ויחייבו אותך על העניין, כדאי לברר במוקד שירות הלקוחות.

big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

חשבתי על שימוש בביפון של בזק בנוסף.
.ראיתי בהגדרות של האפליקציה שיש אפשרות לסמן שימוש בחו''ל במצב 3G
האם מישהו התנסה בחו''ל בביפון בשימוש של 3g ולא בwifi?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #9 

כל עוד בזק לא חסמו את זה ספציפית, ואין חסימה של המפעיל המקומי לשיחות VoIP (יש כאלה), אין סיבה ששיחות טלפון דרך האפליקציה לא יעבדו ב-3G.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”