שלום חברים
בשלט mele f10 deluxe
האם מישהו יודע איך ניתן להפעיל עכבר ימיני על מנת לפתוח תפריט ימני
לדוגמא כדי לצפות בפייליסט ולהיעזר באפשרות נגן מכאן
משום מה אני לא מצליח להפעיל את היכולת הזאת בשלט
מערכת הפעלה win 7
תודה מראש
שאלה למומחים בנושא שלט mele
- oronwerner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 380
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
הדלק את פונקציית ה-AIRMOUSE, ואז לחץ על כפתור ה"חזור" (החץ אחורה) שמימין לכפתור ה-AIRMOUSE, אשר מתפקד ככפתור עכבר ימני בזמן שה-AIRMOUSE פעיל.
שים לב שלחיצה על כפתור ימני לא "מקפיאה" את העכבר כדי לעזור לך (כמו בלחיצה על כפתור שמאלי) ולכן, אחת הסיבות שבגללן ייתכן שלא הצלחת עד כה, היא שהעכבר פשוט זז טיפונת. תזוזה הכי קלה מספיקה כדי שהלחיצה לא תתפוס.
נסה להחזיק את העכבר הכי יציב שאתה יכול, אפילו בשתי ידיים, ואז לחץ - צריך להיפתח התפריט של כפתור ימני.
אורון
שים לב שלחיצה על כפתור ימני לא "מקפיאה" את העכבר כדי לעזור לך (כמו בלחיצה על כפתור שמאלי) ולכן, אחת הסיבות שבגללן ייתכן שלא הצלחת עד כה, היא שהעכבר פשוט זז טיפונת. תזוזה הכי קלה מספיקה כדי שהלחיצה לא תתפוס.
נסה להחזיק את העכבר הכי יציב שאתה יכול, אפילו בשתי ידיים, ואז לחץ - צריך להיפתח התפריט של כפתור ימני.
אורון
נערך לאחרונה על ידי oronwerner ב 16/05/2015 14:14, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
אמור להיות כפתור MENU לא?
·oronwerner כתב:הדלק את פונקציית ה-AIRMOUSE, ואז לחץ על כפתור ה"חזור" (החץ אחורה) שמימין לכפתור ה-AIRMOUSE, אשר מתפקד ככפתור עכבר ימני בזמן שה-AIRMOUSE פעיל.
אורון...
שהוא לכאורה זה שעושה את הפעולה הזו. ככה ראיתי בביקורות וידאו על המוצר. אני אדע כשהוא יגיע - הזמנתי לי אחד
מתחיל להיות מעצבן לשלוט על האנדרואיד שלי עם מקלדת ועכבר רגילים. מה גם, כששולטים על קודי ככה אין דרך נוחה לפתוח תפריט כי כפתור ימני של העכבר הולך אחורה.
ומכיוון שאצלי יש בעיה עם ה-CEC (מתנתק לי כל הזמן) אני מעדיף כבר שלט נורמלי