שתי שאלות נוספות בקשר ל DUNE HD 303D
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
המכשיר מזהה סיפריית רשת. הרצתי YADIS ויש תמונות. עד כאן הכל טוב.
עכשיו התחלתי לבדוק איך זה מנגן סרטים ונתקלתי בשתי בעיות\עיניינים הבאים:
1) בסרטי BD מלאים, כשלוצים על השלט, מופיעה רשימה של קבצי וידאו (אני מניח שזה מה שיש בסיפרייה STREAMS) ואני
צריך לבחור את הקובץ המתאים. בפופקורן לעומת זאת, הוא היה מוצא לבד את הקובץ המתאים ומנגן אותו. האם זה ככה?
האם לא קינפגתי משהו?
2) בעיה יותר קריטית, לטעמי, בהתחלה, כל סרט שניגנתי, ראיתי שהרסיבר מציג על המסך PCM. נכנסתי להגדרות של
ה DUNE ומצאתי בהגדרות הסאונד איפה מוגדר ה PCM ושיניתי ל BITSTREAM. עכשיו חלק מהסרטים מוצגים
ברסיבר כ DTS-MA (כמו שצריך) וחלק כאילו לא מקודדים. נכנסתי לקבצי הסאונד שיש לסרט ומצאתי שאלה שמוצגים
ברסיבר אכן מוצגים בתפריט של ה DUNE כ DTS-MA ואלה שלא, מוצגים כ AAC Multichannel. מישהו מכיר את
התופעה? האם שוב לא קינפגתי משהו כמו שצריך?
3) עוד דבר שעדיין לא טרחתי לחפש יותר מידי אבל אם אני כבר בשוונג אז איך מגדילים את הפונט של הכתוביות?
תודה מראש
עכשיו התחלתי לבדוק איך זה מנגן סרטים ונתקלתי בשתי בעיות\עיניינים הבאים:
1) בסרטי BD מלאים, כשלוצים על השלט, מופיעה רשימה של קבצי וידאו (אני מניח שזה מה שיש בסיפרייה STREAMS) ואני
צריך לבחור את הקובץ המתאים. בפופקורן לעומת זאת, הוא היה מוצא לבד את הקובץ המתאים ומנגן אותו. האם זה ככה?
האם לא קינפגתי משהו?
2) בעיה יותר קריטית, לטעמי, בהתחלה, כל סרט שניגנתי, ראיתי שהרסיבר מציג על המסך PCM. נכנסתי להגדרות של
ה DUNE ומצאתי בהגדרות הסאונד איפה מוגדר ה PCM ושיניתי ל BITSTREAM. עכשיו חלק מהסרטים מוצגים
ברסיבר כ DTS-MA (כמו שצריך) וחלק כאילו לא מקודדים. נכנסתי לקבצי הסאונד שיש לסרט ומצאתי שאלה שמוצגים
ברסיבר אכן מוצגים בתפריט של ה DUNE כ DTS-MA ואלה שלא, מוצגים כ AAC Multichannel. מישהו מכיר את
התופעה? האם שוב לא קינפגתי משהו כמו שצריך?
3) עוד דבר שעדיין לא טרחתי לחפש יותר מידי אבל אם אני כבר בשוונג אז איך מגדילים את הפונט של הכתוביות?
תודה מראש
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
1. במרבית המקרים הוא יראה לך את הקובץ הנכון בתחילת הרשימה. אתה יכול לראות את האורך שלהם ולהבין שזה הסרט.
2. ביטסטרים זה מה שאמור להראוצ לך את הפפורמטים ברסיבר.
לא מכיר סרטים עם מה שציינת.
תן דוגמה.
3, אכן כך
2. ביטסטרים זה מה שאמור להראוצ לך את הפפורמטים ברסיבר.
לא מכיר סרטים עם מה שציינת.
תן דוגמה.
3, אכן כך
העם דורש..... כל מיני דברים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
@kingikra
לגבי 1
ה
מנסיוני תמיד הקובץ הראשון הוא הנכון.
במידה ויש מספר קבצים בעלי זמן זהה אתה בבעיה כי זה אומר שקיימת הגנה בדמות מספר קבצי mpls בעלי זמן שווה רק שכל אחד מהם כולל קבצי m2ts בסדר שונה ורק אחד הוא הנכון.
הפתרון להמר על הנכון או להוריד/להכין רימיוקס.
בנוסף הסרטים שכוללים את הקומבינה הזו הם בדרך כלל מסוג בראנץ מה שמחייב רימיוקס אחרת תהיינה קפיצות במעבר בין קבצי ה m2ts.
·
לגבי 1
ה
מנסיוני תמיד הקובץ הראשון הוא הנכון.
במידה ויש מספר קבצים בעלי זמן זהה אתה בבעיה כי זה אומר שקיימת הגנה בדמות מספר קבצי mpls בעלי זמן שווה רק שכל אחד מהם כולל קבצי m2ts בסדר שונה ורק אחד הוא הנכון.
הפתרון להמר על הנכון או להוריד/להכין רימיוקס.
בנוסף הסרטים שכוללים את הקומבינה הזו הם בדרך כלל מסוג בראנץ מה שמחייב רימיוקס אחרת תהיינה קפיצות במעבר בין קבצי ה m2ts.
·
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·kingikra כתב:תודה לשניכם
1) חשבתי שהסטרימר הזה הוא היחיד שתומך בבראנץ
לגבי 2, בדקתי וגיליתי שהורדתי סרטים בפורמט mp4. מוזר מאוד
לגבי 3, וככה זה בכל סרט?...
היחידים שתומכים בבראנץ ותפריטים הם הפופקורנים דור קודם אבל לא תומכים בתלת וגם הסטרימרים עם מעבד ריילטק אבל אלו מתקשים בהזרמה תכנים תובעניים ברשת.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·kingikra כתב:ה 210 שלי היה תומך פעם בבראנץ'. כל כותרי הבראנץ' האחרונים שצפיתי בהם קפצו בין קטע לקטע....
אצלי מנגן יפה את הבראנצים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·kingikra כתב:אתה לא מרגיש שום קפיצה בסאונד? הסאונד נכבה ואז חוזר....
לא, רץ חלק
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לגבי 1 - רק לדייק - הוא לא מראה את הקבצים בתכני בלוריי, אלא רק את הPLAYLIST השונים הקיימים בכותר. (שילובים שונים של קבצים ושל פסי קול).