switcher - נפתרה לי בעיית חיבור הרשת
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מאז שרכשתי את ה switcher נתקלתי באין ספור בעיות חיבוריות לרשת, משלב ההגדרות הראשוניות שלו ועד הניתוקים הבלתי פוסקים.
אז התקשרתי לתמיכה. בגדול מה שהם אמרו לי זה לנסות ולהגדיר מחדש את הראוטר.
הראוטר שלי הוא ראוטר AC מתקדם שהוגדר כ access point בלבד (bridge mode). כך שמשיכת ה-IP מבוצעת בכלל מהראוטר הראשי. אז הפכתי את זה לפשוט יותר - הגדרתי אותו כ-NAT רגיל (מכיוון שיש לי ראוטר ביתי, המשמעות היא שמדובר ב-NAT מאחורי NAT שזה עלול להיות בעייתי ולכן זה הוגדר מראש ככה).
מאז שעשיתי את זה, כל הבעיות נעלמו. הוא מתחבר כל הזמן ואין הבהובים...
אז התקשרתי לתמיכה. בגדול מה שהם אמרו לי זה לנסות ולהגדיר מחדש את הראוטר.
הראוטר שלי הוא ראוטר AC מתקדם שהוגדר כ access point בלבד (bridge mode). כך שמשיכת ה-IP מבוצעת בכלל מהראוטר הראשי. אז הפכתי את זה לפשוט יותר - הגדרתי אותו כ-NAT רגיל (מכיוון שיש לי ראוטר ביתי, המשמעות היא שמדובר ב-NAT מאחורי NAT שזה עלול להיות בעייתי ולכן זה הוגדר מראש ככה).
מאז שעשיתי את זה, כל הבעיות נעלמו. הוא מתחבר כל הזמן ואין הבהובים...
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
אתמול עברתי ל018 והחלפתי מהראוטר של בזק לKasda מבאג,
המעבר בSwitcher על 2.4 עבר בלי בעיה, אבל כשהעברתי ל5Mhz לא התחבר לי.
האם אתם מכירים את העניין?
המעבר בSwitcher על 2.4 עבר בלי בעיה, אבל כשהעברתי ל5Mhz לא התחבר לי.
האם אתם מכירים את העניין?
- עזי
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
·ה-Switcher אינו תומך ב-5GHz אלא בתקן g בלבד ב-2.4GHz.GalZilberman כתב:המעבר בSwitcher על 2.4 עבר בלי בעיה, אבל כשהעברתי ל5Mhz לא התחבר לי.
האם אתם מכירים את העניין?...
·הרשת שלי דומה (נתב ראשי ו-AP) וגם הפתרון שלי לבעייה דומה. אני חיברתי ראוטר נוסף לראוטר הראשי בנוסף ל-AP עם NAT משלו ורשת אלחוטית משלו והאביזר היחיד שמתחבר אליו הוא ה-Switcher. גם לי אין בעיות בחיבור מאז. NAT כפול לכלל המכשירים שמחוברים אלחוטית נראה לי בעייתי (אצלי) בגלל הצורך בהפניית פורטים כפולה.oferlaor כתב:הראוטר שלי הוא ראוטר AC מתקדם שהוגדר כ access point בלבד (bridge mode). כך שמשיכת ה-IP מבוצעת בכלל מהראוטר הראשי. אז הפכתי את זה לפשוט יותר - הגדרתי אותו כ-NAT רגיל (מכיוון שיש לי ראוטר ביתי, המשמעות היא שמדובר ב-NAT מאחורי NAT שזה עלול להיות בעייתי ולכן זה הוגדר מראש ככה).
מאז שעשיתי את זה, כל הבעיות נעלמו. הוא מתחבר כל הזמן ואין הבהובים......
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

@עזי
·תודה רבה!
וגם נתתם לי רעיון שאולי שווה לי לחבר איזה AP או ראוטר ישנים שיש לי כנקודת גישה 2.4 לswitcher במקום שכל המשתמשים יצטרכו להשאר מאחור
·תודה רבה!
וגם נתתם לי רעיון שאולי שווה לי לחבר איזה AP או ראוטר ישנים שיש לי כנקודת גישה 2.4 לswitcher במקום שכל המשתמשים יצטרכו להשאר מאחור
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
בדיוק כמו שעזי כתב. הראוטר הנידון שימש לי לעוד מטרות (כגון airplay עבור מכשיר KODI) ולכן העדפתי לשמור אותו כ-access point (סוג של Bridge) ולא רציתי עוד NAT פנימי נוסף בתוך הבית.
אני חושב שאני מבין את הבעיה. במצב כזה, שרת ה-DHCP נמצא מאחורי ה-access point ולכן דורש טיפה יותר זמן לקבל IP חוקי. לדעתי בגלל השיטה שה-switcher עובד, הוא מאוד לא סבלני (timeout קצר) ולכן מתייאש מלקבל IP הרבה לפני שהוא מקבל אותו. לדעתי עשו את זה בכדי שהוא יוכל לעבור בין SSIDs שונים בזריזות, שכן הוא יודע סיסמא אבל לא את ה-SSID. לכן קיצרו את ה timeout, אבל הבעיה שיש סיכוי לא רע שזה מקור כל הבעיות - יש המון סיטואציות שלוקח טיפה יותר זמן לקבל IP חוקי והוא התייאש כבר מזמן ומנסה שוב לסרוק WIFI...
אני חושב שאני מבין את הבעיה. במצב כזה, שרת ה-DHCP נמצא מאחורי ה-access point ולכן דורש טיפה יותר זמן לקבל IP חוקי. לדעתי בגלל השיטה שה-switcher עובד, הוא מאוד לא סבלני (timeout קצר) ולכן מתייאש מלקבל IP הרבה לפני שהוא מקבל אותו. לדעתי עשו את זה בכדי שהוא יוכל לעבור בין SSIDs שונים בזריזות, שכן הוא יודע סיסמא אבל לא את ה-SSID. לכן קיצרו את ה timeout, אבל הבעיה שיש סיכוי לא רע שזה מקור כל הבעיות - יש המון סיטואציות שלוקח טיפה יותר זמן לקבל IP חוקי והוא התייאש כבר מזמן ומנסה שוב לסרוק WIFI...
- עזי
- חבר פעיל במיוחד

כחלק מהנסיונות שלי לחיבור ה-Switcher ניסיתי גם להפעיל את הרשת האלחוטית בראוטר הראשי ולחבר את המפסק ישירות אליו. התוצאות היו אותן תוצאות.
זה לא שולל את התאוריה שלך אבל אולי הבעייה נובעת מכך שלחלק מהראוטרים לוקח זמן ארוך יותר כדי לספק כתובת IP, אם זה דרך AP ואם זה ישירות.
זה לא שולל את התאוריה שלך אבל אולי הבעייה נובעת מכך שלחלק מהראוטרים לוקח זמן ארוך יותר כדי לספק כתובת IP, אם זה דרך AP ואם זה ישירות.
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

·עזי כתב:כחלק מהנסיונות שלי לחיבור ה-Switcher ניסיתי גם להפעיל את הרשת האלחוטית בראוטר הראשי ולחבר את המפסק ישירות אליו. התוצאות היו אותן תוצאות.
זה לא שולל את התאוריה שלך אבל אולי הבעייה נובעת מכך שלחלק מהראוטרים לוקח זמן ארוך יותר כדי לספק כתובת IP, אם זה דרך AP ואם זה ישירות....
דווקא לזה יש פיתרון מהיר, נותנים IP קבוע על פי הMAC
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
·oferlaor כתב:בדיוק כמו שעזי כתב. הראוטר הנידון שימש לי לעוד מטרות (כגון airplay עבור מכשיר KODI) ולכן העדפתי לשמור אותו כ-access point (סוג של Bridge) ולא רציתי עוד NAT פנימי נוסף בתוך הבית.
אני חושב שאני מבין את הבעיה. במצב כזה, שרת ה-DHCP נמצא מאחורי ה-access point ולכן דורש טיפה יותר זמן לקבל IP חוקי. לדעתי בגלל השיטה שה-switcher עובד, הוא מאוד לא סבלני (timeout קצר) ולכן מתייאש מלקבל IP הרבה לפני שהוא מקבל אותו. לדעתי עשו את זה בכדי שהוא יוכל לעבור בין SSIDs שונים בזריזות, שכן הוא יודע סיסמא אבל לא את ה-SSID. לכן קיצרו את ה timeout, אבל הבעיה שיש סיכוי לא רע שזה מקור כל הבעיות - יש המון סיטואציות שלוקח טיפה יותר זמן לקבל IP חוקי והוא התייאש כבר מזמן ומנסה שוב לסרוק WIFI......
אם זה באמת עובד בצורה כזו אז יש בעיה קשה למוצר הזה !...
אנחנו במקרה יודעים להתעסק עם זה אבל זה תכנון פשוט לא נכון!...
אני בשונה ממך עובד בחברת בחרת תקשורת כך שהייתה לי את האפשרות לנסות על המוצר שלהם על כ 5 נתבים שונים (כולם מתקדמים) וכולם סבלו מאותו הבעיה ... לאחר מספר נסיונות איתם בטלפון אמרתי להם יפה תודה והמוצר חזר .
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

הכל עבד יופי עד אתמול 
אתמול סוף סוף העבירו אותי ל40 (כי אי אפשר 100) במקום 15 באותו הספק (018)
ומאז הסוויצ'ר לא מתחבר, לא מבין למה, יש לו ראוטר משלו שעובד בלי בעיה ולא שיניתי בו אף הגדרה.
מישהו מכיר?
אתמול סוף סוף העבירו אותי ל40 (כי אי אפשר 100) במקום 15 באותו הספק (018)
ומאז הסוויצ'ר לא מתחבר, לא מבין למה, יש לו ראוטר משלו שעובד בלי בעיה ולא שיניתי בו אף הגדרה.
מישהו מכיר?
- עזי
- חבר פעיל במיוחד

תבדוק אם אתה מצליח לגלוש (מסמרטפון למשל) כאשר אתה מתחבר לרשת האלחוטית של הראוטר היעודי. הנורה הכחולה מפסיקה לדלוק לא רק כשה-Switcher לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית אלא גם כשהוא לא מצליח לתקשר עם שרתי החברה.
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

@עזי
·
אין בעיית גלישה בwifi
ניסיתי גם לחבר את הswitcher כחדש, הפך לכחול ונדלקה הנורה האדומה לכמה שניות שזה היה נראה כאילו שמחובר, ואז נכבה הכל.
יש פה אולי חסימה מול השרתים
·
אין בעיית גלישה בwifi
ניסיתי גם לחבר את הswitcher כחדש, הפך לכחול ונדלקה הנורה האדומה לכמה שניות שזה היה נראה כאילו שמחובר, ואז נכבה הכל.
יש פה אולי חסימה מול השרתים
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

@inonlevy
·
זה באמת באמת משהו שלא חשבתי עליו,
בינתיים הצלחתי אתמול אחר"צ להתחבר שוב, אחרי הגדרה מחדש של הכל, אבל עכשיו קו האינטרנט החדש שלי נותן 2-3 במקום 40.
פותרים בעיה אחת, מקבלים 2 חדשות, מתיש
·
זה באמת באמת משהו שלא חשבתי עליו,
בינתיים הצלחתי אתמול אחר"צ להתחבר שוב, אחרי הגדרה מחדש של הכל, אבל עכשיו קו האינטרנט החדש שלי נותן 2-3 במקום 40.
פותרים בעיה אחת, מקבלים 2 חדשות, מתיש