המלצה למכונת תספורת
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73365
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
שלום.
ברצוני לרכוש מכונת תספורת שתשמש אך ורק לגילוח זקן, ולכן השיקול המרכזי (מעבר לאמינות כמובן) היא היכולת לספר קרוב ככל האפשר לעור. רצוי נטענת ואם אפשר עמידה למים - מבורך. אני יודע שלחברת MOSER יש מכונות טובות, אבל עושר הדגמים פשוט מבלבל:
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... 530=136536
נראה לי שה 1884 הכי תתאים לצרכיי, מה דעתכם?
יש למישהו המלצה מניסיון אישי?
ברצוני לרכוש מכונת תספורת שתשמש אך ורק לגילוח זקן, ולכן השיקול המרכזי (מעבר לאמינות כמובן) היא היכולת לספר קרוב ככל האפשר לעור. רצוי נטענת ואם אפשר עמידה למים - מבורך. אני יודע שלחברת MOSER יש מכונות טובות, אבל עושר הדגמים פשוט מבלבל:
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... 530=136536
נראה לי שה 1884 הכי תתאים לצרכיי, מה דעתכם?
יש למישהו המלצה מניסיון אישי?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לי יש מכונה של פיליפס (אני אוכל לרשום לך דגם מדוייק מאוחר יותר אם יעניין אותך) שקניתי לפני כמה שנים ומאז מסתפר איתה כפעמיים בשבוע על אפס. מכונה סוס עבודה. עלתה לי משהו כמו 140 שקל, אבל לא זוכר בדיוק, אני יכול לבדוק. היתרון שלה הוא שהיא מורידה קצוץ מאד וממש קרוב לעור. החסרון שלה מבחינת הדרישות שלך, (עבורי זה יתרון) זה שהיא לא נטענת אלא מכונה שמחברים לשקע חשמל וזה עובד כמו שעון. מנסיון עבר שיש לי עם שתי מכונות נטענות זה פשוט לא זה. הן לא מספיק חזקות וגם אם כן הן פשוט תמיד הגיעו למצב שאחרי איזה שנה בערך לסוללה כבר לא היה כח להפעיל את המכונה מספיק חזק במידה והמטען לא היה מחובר.
MOSER אכן טובות. אבא שלי קנה לעצמו כזו (אנחנו משפחה של מקריחים לצערי
) אבל היא עלתה לו בערך פי 5 ממה שאני שלמתי ואני לא רואה ולו יתרון אחד שיש למוזר על הפיליפס שלי.
MOSER אכן טובות. אבא שלי קנה לעצמו כזו (אנחנו משפחה של מקריחים לצערי
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@nadavya
·
לא יודע להגיד כמה מילימטר. אני מסתפר איתה ללא הפלסטיק של הכיוונון גובה ומקבל בסוף זיפים מאד מאד קצרים.
נסה לחפש אולי מידע ברשת, זה דגם מוכר שלהם: Philips QC5115
·
לא יודע להגיד כמה מילימטר. אני מסתפר איתה ללא הפלסטיק של הכיוונון גובה ומקבל בסוף זיפים מאד מאד קצרים.
נסה לחפש אולי מידע ברשת, זה דגם מוכר שלהם: Philips QC5115
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Huber
- חבר במועדון HT

טוס, מסתבר שלאח שלי יש את המוזר 1884 כבר שנתיים, התנסתי בה בסופ"ש והזמנתי לעצמי אחת אחרי ההמלצה וההתנסות.
תודה
תודה
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
אני כבר בערך 4 שנים עם ה 1884, מכונת התספורת השלישית שלי.
פשוט רולסרויס ביחס לשתיים האחרות.
אני רק מסתפר איתה, משתמש בה פעם בשלושה שבועות, מטעין אותה בערך פעמיים בשנה.
ערן, רק דבר אחד לגבי השימוש שלך, הגילוח הכי קצר שלה לטעמי לא מספיק קצר לעומת מכונות אחרות.
פשוט רולסרויס ביחס לשתיים האחרות.
אני רק מסתפר איתה, משתמש בה פעם בשלושה שבועות, מטעין אותה בערך פעמיים בשנה.
ערן, רק דבר אחד לגבי השימוש שלך, הגילוח הכי קצר שלה לטעמי לא מספיק קצר לעומת מכונות אחרות.
שחר
המאוזר הנ"ל היא 'סוס עבודה", יש לי אותה כבר כמה שנים.
היה צריך להחליף בה בטריה אחרי כמה שנים.
וכן צריך להקפיד על שימון אחרי השימוש.
לבן שלי שמשתמש במכונה גם לזקן וגם לתספורת קנינו את הדגם המקצועי של פיליפס. לא זוכר כרגע את השם (אם זה יהיה חשוב לך אוכל לבדוק) והוא טוען שזו מכונה ששמה את המאוזר 'בכיס הקטן'.
אם אתה מאזור המרכז, אז המקום לראות ולקנות את המכונות זה 'אליאס' , ברח' העליה, לא רחוק מכיכר המושבות ומרח' אלנבי. יש להם גם אתר באינטרנט.
התגלחויות טובות...
היה צריך להחליף בה בטריה אחרי כמה שנים.
וכן צריך להקפיד על שימון אחרי השימוש.
לבן שלי שמשתמש במכונה גם לזקן וגם לתספורת קנינו את הדגם המקצועי של פיליפס. לא זוכר כרגע את השם (אם זה יהיה חשוב לך אוכל לבדוק) והוא טוען שזו מכונה ששמה את המאוזר 'בכיס הקטן'.
אם אתה מאזור המרכז, אז המקום לראות ולקנות את המכונות זה 'אליאס' , ברח' העליה, לא רחוק מכיכר המושבות ומרח' אלנבי. יש להם גם אתר באינטרנט.
התגלחויות טובות...
יש לי Moser 1871 והדגם הקטן יותר Moser 1591. לא מגלח 0, אבל מספיק טוב לזקן. אם רוצים גילוח 0 אפשר לקנות ראש(סכין) נוסף. בעיה איתה או כל מכונת תספורת אחרת שלא באמת יוצא אורך אחיד או שחייבים לעבור כמה פעמים בכל כיוון ואז יש גירוי, אז מדי פעם עדיין צריך להתגלח.
ספר שלי דווקא ממליץ על דגם עם 2 סוללות, כי אם בזאת הולכת הסוללה אז צריך להחליף את כל המכשיר, למרות שבשימוש ביתי זה לא יקרה בקרוב.
ספר שלי דווקא ממליץ על דגם עם 2 סוללות, כי אם בזאת הולכת הסוללה אז צריך להחליף את כל המכשיר, למרות שבשימוש ביתי זה לא יקרה בקרוב.
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.moser-profiline.de/en/pflegetipps
באתר יצרן ממליצים לפרק ולשמן את הראש אחרי כל שימוש, מישהו באמת עושה את זה? איך בכלל מפרק את הראש בדגם הזה?
באתר יצרן ממליצים לפרק ולשמן את הראש אחרי כל שימוש, מישהו באמת עושה את זה? איך בכלל מפרק את הראש בדגם הזה?
כן.
מוציאים את הראש , בדחיפה.
ואז מנקים עם מברשת את השערות שנותרו בפנים..
אח"כ שמים שתי טיפות שמן, אחת מכל צד, בין הסכינים (אפשר לפתוח ביניהם על ידי לחץ קל).
זה נראה מסובך, אבל זה דקה של עבודה.
בטח יש סרטון באינטרנט שאפשר לראות את זה.
מוציאים את הראש , בדחיפה.
ואז מנקים עם מברשת את השערות שנותרו בפנים..
אח"כ שמים שתי טיפות שמן, אחת מכל צד, בין הסכינים (אפשר לפתוח ביניהם על ידי לחץ קל).
זה נראה מסובך, אבל זה דקה של עבודה.
בטח יש סרטון באינטרנט שאפשר לראות את זה.