איך הפיוניר 490 בהשוואה לOPPO?
רכשתי לאחרונה את הPHD8 והפיליפס PF9531. כעת נשאר להתאים להם מכשרי DVD. כמובן שUPSCALE מובנה חובה. השאלה אם ללכת על הOPPO 981 וכל הנגזר מזה (משלוח מחו"ל, אין אחריות וכו') או שההבדלים בינו לבין הפיוניר 490 הנמכר בארץ לא גדולים כ"כ? מה דעתכם?
תודה
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא עשינו השוואה ראש בראש, כך שקשה לדעת.
אם כתוביות בעברית, אחריות וכו', הם פרמטרים שחשובים בעיניך (אם הם לא היו חשובים, אני מניח שלא היית כותב עליהם), אל תחשוב פעמיים ולך על הפיוניר.
אם כתוביות בעברית, אחריות וכו', הם פרמטרים שחשובים בעיניך (אם הם לא היו חשובים, אני מניח שלא היית כותב עליהם), אל תחשוב פעמיים ולך על הפיוניר.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שאלה..
ם כבר רכישה של נגן,
לא שווה כבר להשקיע עוד טיפה (למי שבאפשרותו..) ולרכוש כבר נגן HD הכולל גם נגן DVD כדוגמת ZENSONIC Z500?
ואם כבר הזכרתי את ה- Z500, איפה אפשר לרכוש אותו?
Giliboy
ם כבר רכישה של נגן,
לא שווה כבר להשקיע עוד טיפה (למי שבאפשרותו..) ולרכוש כבר נגן HD הכולל גם נגן DVD כדוגמת ZENSONIC Z500?
ואם כבר הזכרתי את ה- Z500, איפה אפשר לרכוש אותו?
Giliboy
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אכן פרמטרים חשובים בעיניי (כתוביות הבנתי שניתן לסדר בOPPO ע"י עדכון תוכנה), אך איכות התמונה פרמטר לא פחות חשוב, ובמיוחד במסכים האיכותיים שברשותי. השאלה אם הפיוניר נחשב נגן קצה-נמוך בקטגוריית הUPSCALE או שמדובר במכשיר שיכול להתחרות באיכות התמונה שהOPPO מנפק?oferlaor כתב:לא עשינו השוואה ראש בראש, כך שקשה לדעת.
אם כתוביות בעברית, אחריות וכו', הם פרמטרים שחשובים בעיניך (אם הם לא היו חשובים, אני מניח שלא היית כותב עליהם), אל תחשוב פעמיים ולך על הפיוניר....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אשמח אם נציגי החברה שציינת יוכלו להתיחס לעובדה שמוכרים את המכשיר ב-2800שח כשהמחיר שוק של המוצר הוא $299 , כשידוע ש-1$=4.21 ש"ח
בתודה
HAGI
בתודה
HAGI
MartinHSabag כתב:את ה-Z500 אפשר להשיג אצל www.vds.co.il.
שני נציגים של החברה הם חברים האתר: jAC ו-oferpeleg....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
זה ברור לי. אך כאמור אם השקעתי במסכים ברמה גבוהה אני לא רוצה "להידפק" דווקא מDVD שעושה UPSCALE לא משהו...אגב אם מישהו נתקל במקרה בסקירה/השוואה של הפיוניר אשמח אם יוכל להפנות אותי לשם.MartinHSabag כתב:אגב, ברור לך שגם המסך יעשה UPSCALING לחומר הנכנס, נכון?
כלומר, ה"חייב" הוא לא הכרח אמיתי, אלא עיניין של UPSCALING טוב יותר שיהיה כנראה בנגן חיצוני מאשר בעיבוד הפנימי של המסך....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
hagi,
נא לרכז את כל התלונות מחירים שלך בשרשור היעודי
אתה גם יודע שנציגי החברה מנועים מלענות לך בפורום (חוקי האתר), כך שאין טעם לשאול אותם בנושא.
נא לרכז את כל התלונות מחירים שלך בשרשור היעודי
אתה גם יודע שנציגי החברה מנועים מלענות לך בפורום (חוקי האתר), כך שאין טעם לשאול אותם בנושא.
אני יבדוק את זה, למרות שנאמר לי בפרוש שהדגם 696 עובד על "ג'וק" שונה בפנים. הסיבה שהוא עולה בידיוק כפול מדגם 490 לא רק ה sacd . הוא נותן תמונה יותר טובה ובעיקר ב divx. אבל אני יבדוק את זה עם איש מקצוע לפני שירשום דברים כ 100% כאן.
מצטער אם פרסמתי את המכשיר כאן אבל רק רציתי להגיד שיש הבדל לא קטן בין 490 ל 696 בתמונה וב upscaling .
מצטער אם פרסמתי את המכשיר כאן אבל רק רציתי להגיד שיש הבדל לא קטן בין 490 ל 696 בתמונה וב upscaling .
- turbocharged
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
OPPO לא קורא בכלל עברית ? אפילו אם יש לי SUB+IDX מקוריים ? או שהבעיה רק עם SRT ?
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
בפורומים בחו"ל מדברים בעיקר על פיוניר 696. אמור להתמודד עם UPSCALING בצורה טובה יותר מה 490 מפני שיש לו צ'פ שונה בפנים של MEDIATEK. לא הצלחתי שוב למצוא את השרשורים האלו. זה היה מזמן. אבל בהחלט ישנו הבדל בין 490 ל 696.
ה 696 עובד עם גירסת EXE של חברת MEDIATEK, שהיא אגב DivX® Ultra Certified Home Theater:
http://www2.divx.com/company/partner/certified_ic.php

בדגם 490 ישנה גרסת FE.שימו לב להבדלים! למרות שישנו צ'יפ נוסף בשם 1392E שעושה את רוב העבודה עם HDMI (זהה ב 2 הדגמים), המעבד העיקרי במכשירי DVD הינו 1389 (FE או EXE במיקרה של 696). ההבדל הגדול בין ה 490 ל 696 הוא בסרטי PAL.
אני לא רוצה להרחיב בנושא הזה כאן אבל מי שרוצה יותר פרטים (באנגלית) שיעבור על העמוד הזה:
http://www.dvdtimes.co.uk/content.php?contentid=61831
בעיקר על הכותרת: Video playback: PAL movies.
ה 696 עובד עם גירסת EXE של חברת MEDIATEK, שהיא אגב DivX® Ultra Certified Home Theater:
http://www2.divx.com/company/partner/certified_ic.php

בדגם 490 ישנה גרסת FE.שימו לב להבדלים! למרות שישנו צ'יפ נוסף בשם 1392E שעושה את רוב העבודה עם HDMI (זהה ב 2 הדגמים), המעבד העיקרי במכשירי DVD הינו 1389 (FE או EXE במיקרה של 696). ההבדל הגדול בין ה 490 ל 696 הוא בסרטי PAL.
אני לא רוצה להרחיב בנושא הזה כאן אבל מי שרוצה יותר פרטים (באנגלית) שיעבור על העמוד הזה:
http://www.dvdtimes.co.uk/content.php?contentid=61831
בעיקר על הכותרת: Video playback: PAL movies.
בקשר לUPSCALING של ה 490 האם אני אראה שיפור ניכר
בטלוויזית LCD של טושיבה 32WL66 רזולוציה של 1366x768?
כמובן בחיבור HDMI.
או ש DVD רגיל יספיק?
והאם ה490 תומך בכתוביות בעברית ?
חיפשתי עדכון באתר של פיוניר ולא מצאתי.
בטלוויזית LCD של טושיבה 32WL66 רזולוציה של 1366x768?
כמובן בחיבור HDMI.
או ש DVD רגיל יספיק?
והאם ה490 תומך בכתוביות בעברית ?
חיפשתי עדכון באתר של פיוניר ולא מצאתי.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/news.asp?id=81jepe כתב: והאם ה490 תומך בכתוביות בעברית ?
חיפשתי עדכון באתר של פיוניר ולא מצאתי....