האם יש דרך לעבוד עם ממיר אחד של YES בכל הבית
-
LiorSaadon
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
יש לי ממיר אחד בסלון ואני רוצה לחבר גם את הטלויזיה שבחדר שינה, אני לעולם לא צופה בשתי הטלויזיות במקביל
מעניין אותי אם יש דרך להשתמש באותו הממיר (לפצל את האות איכשהו)
**בעבר אני זוכר שהיתה עיניית כזאת שהיה אפשר לקנות שעשתה את זה והיתה קולטת את השלט ומעבירה ערוצים מכל חדר
מעניין אותי אם יש דרך להשתמש באותו הממיר (לפצל את האות איכשהו)
**בעבר אני זוכר שהיתה עיניית כזאת שהיה אפשר לקנות שעשתה את זה והיתה קולטת את השלט ומעבירה ערוצים מכל חדר
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
ממיר כסוף ADB גדול מאפשר חיבור עינית - רק הוא כל היתר לא מאפשרים.
העינית עולה לך אם אני זוכר נכון חד פעמי מול חברת יס ולאחר מכן אתה מזפזפ מהחדר השני וזה שולט על הממיר בסלון
השידור מהעינית עובר ב-RF לטלוויזיה בחדר - איכות תמונה לא גבוהה אבל מספקת לדרישה.
שים לב שמדובר בממיר פרמיטיבי ישן וקשה להשגה אבל מהממיר אתה יכול להוציא במקסימום RGB לטלוויזיה בסלון אז שכח כמובן מ-HD.
אבל הכל בהתאם.
העינית עולה לך אם אני זוכר נכון חד פעמי מול חברת יס ולאחר מכן אתה מזפזפ מהחדר השני וזה שולט על הממיר בסלון
השידור מהעינית עובר ב-RF לטלוויזיה בחדר - איכות תמונה לא גבוהה אבל מספקת לדרישה.
שים לב שמדובר בממיר פרמיטיבי ישן וקשה להשגה אבל מהממיר אתה יכול להוציא במקסימום RGB לטלוויזיה בסלון אז שכח כמובן מ-HD.
אבל הכל בהתאם.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יותר פשוט לקחת ממיר HD (לא טוטאל) בעלות של 15 שח לחודש. ואם יש לך חיבור רשת בחדר שינה תוכל לראות את התכנים שמוקלטים בסלון באמצעות מולטי רום
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
15 שקלים לחודש לממיר HD לא נשמע לי הרבה אבל זה כבר שיקול אישי
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
צפיה זה לא בעיה, מחברים מודולטור אנלוגי ליציאה של הממיר ומותחים קו קואקס רגיל לחדר השני, מחברים לכניסת האנטנה בטלויזיה.
לגבי שליטה בממיר מהחדר זה כבר יותר מסובך.
לגבי שליטה בממיר מהחדר זה כבר יותר מסובך.
- benny123
- חבר מכור קשה

האמת ברוב התוכניות של יס אפשר להשיג ממיר רגיל ללא דמי שכירות
למה להתפשר על עינית ולרדת ברמה אם יש ממיר מקליט או HD בסלון... דבר עם שירות הלקוחות וסכם איתם שאתה רוצה ממיר נוסף רגיל בחדר שינה (ממיר כסוף קטן לדוגמה) ויעלה לך רק דמי התקנה חד פעמיים ובזה סיימת.
למה להתפשר על עינית ולרדת ברמה אם יש ממיר מקליט או HD בסלון... דבר עם שירות הלקוחות וסכם איתם שאתה רוצה ממיר נוסף רגיל בחדר שינה (ממיר כסוף קטן לדוגמה) ויעלה לך רק דמי התקנה חד פעמיים ובזה סיימת.
- benny123
- חבר מכור קשה

alcd הכרטיס ממותאם לממיר שאיתו מגיע, אתה לא יכול להכניס אותו לממיר סיני ויעבוד לך.
אם משעמם לך ואתה רוצה לבדוק את דבריי קח כרטיס מממיר אחד ושים בממיר אחר ותראה איזו הודעה תקפוץ לך במסך.
אם משעמם לך ואתה רוצה לבדוק את דבריי קח כרטיס מממיר אחד ושים בממיר אחר ותראה איזו הודעה תקפוץ לך במסך.
-
LiorSaadon
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אוקיי הממיר שיש לי הוא מוזהב ללא HD ישן מאוד רק עם חיבור RCA, אז כנראה שעיניית לא תעבוד עליו
תודה
תודה