2 בעיות ושאלה: Pioneer VSX-924-K
אהלן,
2 בעיות:
1. בצפייה ב-YES במעבר מערוץ המשדר דולבי דיגיטל לערוץ שידור רגיל (STEREO),
מדי פעם הסאונד נעלם.
כיבוי והדלקה של הממיר מחזיר את הסאונד.
2. שוב בצפייה ב-YES, תופעה שחוזרת אחת לכמה זמן, התמונה נעלמת רק בצפייה בתכני HD.
בתמיכה טלפונית של YES הסבירו שמדובר בקידוד שהכבל יוצר עם החיבור בין הטלוויזיה לממיר
(אצלי כמובן החיבור עובר דרך הרסיבר) הדרך היחידה לפתור זאת היא ניתוק למספר דקות של כבל ה-HDMI.
יש רעיונות לפתרונות של הדברים האלה?
ושאלה:
כיצד מציגים תמונה וסאונד משני מקורות שונים (למשל מקור וידאו YES ומקור סאונד NET) ברסיבר DENON הישן שלי זה היה אפשרי.
תודה
2 בעיות:
1. בצפייה ב-YES במעבר מערוץ המשדר דולבי דיגיטל לערוץ שידור רגיל (STEREO),
מדי פעם הסאונד נעלם.
כיבוי והדלקה של הממיר מחזיר את הסאונד.
2. שוב בצפייה ב-YES, תופעה שחוזרת אחת לכמה זמן, התמונה נעלמת רק בצפייה בתכני HD.
בתמיכה טלפונית של YES הסבירו שמדובר בקידוד שהכבל יוצר עם החיבור בין הטלוויזיה לממיר
(אצלי כמובן החיבור עובר דרך הרסיבר) הדרך היחידה לפתור זאת היא ניתוק למספר דקות של כבל ה-HDMI.
יש רעיונות לפתרונות של הדברים האלה?
ושאלה:
כיצד מציגים תמונה וסאונד משני מקורות שונים (למשל מקור וידאו YES ומקור סאונד NET) ברסיבר DENON הישן שלי זה היה אפשרי.
תודה
תודה עופר.
אפשר באמת לנסות כבל אחר,
רק צריך לבדוק איזה מהם הוא הבעייתי (מאחר ויש שני כבלים לחיבור נפרד לרסיבר מהטלוויזה ומהממיר).
לגבי 3.
כן, בדיוק זה העניין - לצפות בתוכן של יס ולשמוע מוזיקה ממקור אחר למשל..
אפשר באמת לנסות כבל אחר,
רק צריך לבדוק איזה מהם הוא הבעייתי (מאחר ויש שני כבלים לחיבור נפרד לרסיבר מהטלוויזה ומהממיר).
לגבי 3.
כן, בדיוק זה העניין - לצפות בתוכן של יס ולשמוע מוזיקה ממקור אחר למשל..
הייתה לי בעיה דומה עם ממיר של הוט , זה יהיה ממש Longshot אבל אם הם צמודים תנסה להפריד בינהם ע"י חוצץ או שינוי מיקום - פתר לי את הבעיה.
לגבי שינוי מקור הסאונד (במקרה ואתה מתכוון לחבר בעזרת RCA , COAXאו כבל אופטי),
כנס לתפריט > System setup>
Input Setup
בחר את הכניסה שאתה עובד מולה (HDMI 5 לדוגמה )
ולמטה תראה Audio IN
בהצלחה!
לגבי שינוי מקור הסאונד (במקרה ואתה מתכוון לחבר בעזרת RCA , COAXאו כבל אופטי),
כנס לתפריט > System setup>
Input Setup
בחר את הכניסה שאתה עובד מולה (HDMI 5 לדוגמה )
ולמטה תראה Audio IN
בהצלחה!