התחרות עולה שלב: תשתית+ספק ב-69
-
vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4656465,00.html
018 תציע ספק+תשתית במחיר של 69 ש"ח לכל המהירויות החל מה-17.5.
עוד מצוין כי המעבר הולך להיות אוטמטי וייארך 5 דק בשונה מהמעבר הידני שארך עד היום 10 ימי עסקים.
העניינים מתחממים וזה טוב. אני מקוה שזה לא יבוא על חשבון איכות האינטרנט.
אני חושב שזה הזמן בשבילי לעשות את הצעד ולתת צ'אנס ל-018 ולחזק אותם.
018 תציע ספק+תשתית במחיר של 69 ש"ח לכל המהירויות החל מה-17.5.
עוד מצוין כי המעבר הולך להיות אוטמטי וייארך 5 דק בשונה מהמעבר הידני שארך עד היום 10 ימי עסקים.
העניינים מתחממים וזה טוב. אני מקוה שזה לא יבוא על חשבון איכות האינטרנט.
אני חושב שזה הזמן בשבילי לעשות את הצעד ולתת צ'אנס ל-018 ולחזק אותם.
נערך לאחרונה על ידי vivi ב 12/05/2015 19:47, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
כל כך מסכים.. אנשים מאושרים שמורידים להם כמה שקלים על האיטרנט, אבל עדיין משלמים אלפי שקלים למונופולים - שם זה יוקר המחייה האמיתי, לא אם אשלם 90 שח או 70 שח על אינטרנט.alcd כתב:חבל שאין תחרות בארנונה , חשמל ומים.......
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
שווה לקנות ראוטר ולגמור עם זה... המחירים שלהם זולים
- הסנדל-המשוגע
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
ואוו אני מנסה לתפוס אותם בטלפון והמערכת זורקת אותי כל פעם בגלל העומסים
-
vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
·dima_vy כתב:שימו לב, כי המחיר ב-018 הוא לשנה, אח"כ חזרה למחיר הרגיל שלהם
http://018.co.il/simplenetmain/...
בדומה למהפכת הסלולר, החברות נזהרות מלהתחייב למחיר מאחר והשוק מאוד דינאמי.
אנחנו רק בתחילת הדרך של מהפכת המחירים אני מאמין שהתחרות רק תתגבר והמחיר יתייצב על האזור הזה (69 ) בשנים הקרובות.
·alcd כתב:חבל שאין תחרות בארנונה , חשמל ומים.......
י ש
http://103fm.maariv.co.il/programs/Medi ... 1t4nzVQ=EG
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
@nati-va
·
כמה שקלים? 30 שקל בחודש זה לא מעט.
לגבי חשמל ומים: אין הרבה מה לעשות, אלה ביקושים קשיחים שמסופקים ע"י מונופולים ואין שום אפשרות לתחרות.
אבל גם אפשר להתנהל ולחסוך בכל מיני דרכים.
לגבי ארנונה: פה זו כבר שאלה, יש ישובים שידועים בארנונה יקרה,כאן אתה יכול לבחור איפה לגור ולפני הקניה לבדוק את מחירי הארנונה במקום הזה. אני לדוגמא גר באזור מישור החוף הדרומי והארנונה שלי היא יחסית סבירה.(750 שקל ל-136 מטר בנוי לחודשיים).
איפה כן אפשר לחסוך והרבה: קניות, שירותי טלוויזיה, טלפוניה, סלולר, משכנתא!!!!!!! צרכנות נבונה. תאמין לי זה הרבה יותר כסף.
דוגמא קטנה: מזה שנתיים(מאז קניתי מותג סלולר) אני הצבתי לי רף למחיר סלולרי והוא 2000 שקלים. היום במחיר הזה אתה יכול לקנות מכשיר מצויין. אבל מה, רוב עמך ישראל, מכורים למותגים, איך שאפל, סמסונג, LG והאחרים מקריצים מכשיר חדש הוא קמות להם קבוצות רכישה, תורים בחנויות כדי לקנות את עגל הזהב התורן. את העובדה שבין 1500-2000 שקל יתאדו להם תוך כשנה הם נוטים להדחיק או לשכוח כליל.
·
כמה שקלים? 30 שקל בחודש זה לא מעט.
לגבי חשמל ומים: אין הרבה מה לעשות, אלה ביקושים קשיחים שמסופקים ע"י מונופולים ואין שום אפשרות לתחרות.
אבל גם אפשר להתנהל ולחסוך בכל מיני דרכים.
לגבי ארנונה: פה זו כבר שאלה, יש ישובים שידועים בארנונה יקרה,כאן אתה יכול לבחור איפה לגור ולפני הקניה לבדוק את מחירי הארנונה במקום הזה. אני לדוגמא גר באזור מישור החוף הדרומי והארנונה שלי היא יחסית סבירה.(750 שקל ל-136 מטר בנוי לחודשיים).
איפה כן אפשר לחסוך והרבה: קניות, שירותי טלוויזיה, טלפוניה, סלולר, משכנתא!!!!!!! צרכנות נבונה. תאמין לי זה הרבה יותר כסף.
דוגמא קטנה: מזה שנתיים(מאז קניתי מותג סלולר) אני הצבתי לי רף למחיר סלולרי והוא 2000 שקלים. היום במחיר הזה אתה יכול לקנות מכשיר מצויין. אבל מה, רוב עמך ישראל, מכורים למותגים, איך שאפל, סמסונג, LG והאחרים מקריצים מכשיר חדש הוא קמות להם קבוצות רכישה, תורים בחנויות כדי לקנות את עגל הזהב התורן. את העובדה שבין 1500-2000 שקל יתאדו להם תוך כשנה הם נוטים להדחיק או לשכוח כליל.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
בחשמל יש ברמה מסוימת. אפשר לשים פנלים סולריים.alcd כתב:חבל שאין תחרות בארנונה , חשמל ומים.......
צודקים לגבי הארנונה. מעולם לא הבנתי את הרעיון. אם זה תשלום על שירותים עירוניים, מה הקשר לגודל הבית? ואם זה מס, למה הוא לא לפי הכנסה?...