שוב - לא התחלתי את השיחה הזו, לכן הוא נשמע אמיתי. מה גם שמדובר בשכונה בצפון ת״א, לא שכונת קשיי יום. אם זה באמת קצב הנטישה כאן, ניתן להניח כי ברב הארץ זה עוד יותר גרוע. אם לא יעשו שינוי דרמטי מהיר במוצר ובמחירים, זה לא יגמר טוב ל-יס.לא יאומן כמה ניתוקים יש להם עכשיו... אני לא עובד שלהם, אנחנו רק עובדים איתם. רק פה בשכונה שלכם יש לי 5-6 ניתוקים ביום. תדע לך, גנבו אותכם, המחירים שלהם גבוהים מדי!...
יס בצרות?
עדות ספונטנית מפי השליח שהגיע אלינו הבוקר לאסוף את הממירים של יס אחרי ניתוק:
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
כן השליח של חברת קבלן שעובדת מול יס מבלבל במוח אבל מה שהוא אומר מייצג בדוק את כל מערך הלקוחות של החברה וכו'...
עזבת... שמחת זקנתי אבל למה לספר עלילות? עוד מעט תגיד שאותו שליח גם נתן לך את המספרים הזוכים בלוטו ובזכותו אתה מיליונר...
עזבת... שמחת זקנתי אבל למה לספר עלילות? עוד מעט תגיד שאותו שליח גם נתן לך את המספרים הזוכים בלוטו ובזכותו אתה מיליונר...
@benny123
למה עלילות? צטטתי את דברי השליח, שהיה נראה מופתע מאוד מכמות העבודה באיסוף ממירים לאחרונה, והרגיש צורך לשתף אותי, אז שיתפתי גם אותכם. גם את הלקוח המרוצה זה יכול לעניין, כי יכול להיות לזה השפעה על מהלכי החברה, על שירותיה ומחיריה.
time will tell
למה עלילות? צטטתי את דברי השליח, שהיה נראה מופתע מאוד מכמות העבודה באיסוף ממירים לאחרונה, והרגיש צורך לשתף אותי, אז שיתפתי גם אותכם. גם את הלקוח המרוצה זה יכול לעניין, כי יכול להיות לזה השפעה על מהלכי החברה, על שירותיה ומחיריה.
time will tell
@benny123
מצד אחד אתה צודק בזה שעדות אחד לא בהכרח מעידה על הכלל. מצד שני הוא לא חדש בעסק הזה, ובכל זאת התפלא על עלייה משמעותית מבחינתו. נכון, לא גלובס, אבל כן מסתדר עם הגברת התחרות בשוק הטלוויזיה, עם כניסתם של שחקנים חדשים השנה.
בכל אופן עליי הוא לא עשה רושם של נהג מונית מבלבל את השכל או משהו כזה.
מצד אחד אתה צודק בזה שעדות אחד לא בהכרח מעידה על הכלל. מצד שני הוא לא חדש בעסק הזה, ובכל זאת התפלא על עלייה משמעותית מבחינתו. נכון, לא גלובס, אבל כן מסתדר עם הגברת התחרות בשוק הטלוויזיה, עם כניסתם של שחקנים חדשים השנה.
בכל אופן עליי הוא לא עשה רושם של נהג מונית מבלבל את השכל או משהו כזה.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אין לי ספק שזה נכון.
YES היו מאוד בונקרים במשך שנים ולא התרגשו מלקוחות שנטשו.
אבל, בחודשים האחרונים משהו השתנה. לתת 50% הנחה, אפילו שזה ל-3 חודשים זה כבר אומר שמשהו זז שם.
כמובן שלפראיירים זה לא משנה, הם ממשיכים וימשיכו לשלם בטוענות שווא של: "אין ברירה" , "התרגלנו" , "יש תכנים ואיכות", חייב ספורט.
YES היו מאוד בונקרים במשך שנים ולא התרגשו מלקוחות שנטשו.
אבל, בחודשים האחרונים משהו השתנה. לתת 50% הנחה, אפילו שזה ל-3 חודשים זה כבר אומר שמשהו זז שם.
כמובן שלפראיירים זה לא משנה, הם ממשיכים וימשיכו לשלם בטוענות שווא של: "אין ברירה" , "התרגלנו" , "יש תכנים ואיכות", חייב ספורט.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
@moti_levi
·
אני בלווין כבר מעל 3 שנים ומרוצה מאוד.
המנוי ביס שאני מתחזק הוא של הוריי.
אני כבר בונה להם אלטרנטיבה בדמות קודי אם החידוש של המחיר התלת חודשי לא יצלח.
·
אני בלווין כבר מעל 3 שנים ומרוצה מאוד.
המנוי ביס שאני מתחזק הוא של הוריי.
אני כבר בונה להם אלטרנטיבה בדמות קודי אם החידוש של המחיר התלת חודשי לא יצלח.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
@shraga007
·
החורף מאחורינו וגם אותם לקוחות שניצלו את התקופה הבעייתית הזו של יס להתמקחויות וניצולים מסוגים שונים.
צפוי שבפניותיך העתידיות ליס לחידוש המנוי התלת חודשי שלך תקבל יחס קצת יותר נוקשה...
אבל אני דיי בטוח שאם תפנה אליהם שוב בחורף הבא אז יש סיכוי שהתסריט יחזור על עצמו שוב.
·
החורף מאחורינו וגם אותם לקוחות שניצלו את התקופה הבעייתית הזו של יס להתמקחויות וניצולים מסוגים שונים.
צפוי שבפניותיך העתידיות ליס לחידוש המנוי התלת חודשי שלך תקבל יחס קצת יותר נוקשה...
אבל אני דיי בטוח שאם תפנה אליהם שוב בחורף הבא אז יש סיכוי שהתסריט יחזור על עצמו שוב.