לא מצליח לנגן סרטים כבדים בקודי

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
DanielGe פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 340
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

לאחר עזרתו האדיבה של אחד מחברי הפורום יש לי קודי. הותקן לי התוסף של the wiz ובנוסף קיר סדרות וסרטים נינבורה
הקודי יושב על ריספרי פאי עם כרטיס זכרון של 8gb מהדגם האחרון. את הסרטים אני מנגן בפולסר.
הבעיה היא כאשר אני מנסה לנגן סרטים כבדים (8 ג׳יגה וצפונה) הפולסר מודיע לי כי הניגון נכשל ובחלונית רשום ״ נכשל בניגון פריט אחד או יותר. לפרטים יש לבדוק יומן הרישום״.

האם הבעיה נובעת מכיוון שאין מספיק מקום על הכרטיס זכרון? במידה וכן, מה הנפח המקסימלי שהריספרי יודע לקבל? והאם ניתן להגדיר בקודי שאת הסרט הוא יוריד להארד נייד שמחובר בusb במקום לכרטיס זכרון?

TheWiz
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3253
נתן תודות: 247 פעמים
קיבל תודות: 1436 פעמים

שליחה #2 

מצחיק :lol:

ריספרי פאי עם כרטיס זכרון של 8gb מהדגם האחרון......לנגן סרטים כבדים (8 ג׳יגה וצפונה).

בהגדרות של פולסר ניתן להגדיר איכן לשמור את הקבצים ובתנאי שלא מדובר בדיסק FAT32 בגלל מגבלה של 4 גיגה לקובץ

reab4u
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 406
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #3 

TheWiz כתב:מצחיק :lol:

ריספרי פאי עם כרטיס זכרון של 8gb מהדגם האחרון......לנגן סרטים כבדים (8 ג׳יגה וצפונה).

בהגדרות של פולסר ניתן להגדיר איכן לשמור את הקבצים ובתנאי שלא מדובר בדיסק FAT32 בגלל מגבלה של 4 גיגה לקובץ
...
· עד איזה גודל יתמוך RPI2 16/32/64 ?

ועל איזה סוג פורמט לשים את הדיסק/SD בהתחשב בזה שצריך להתקין עליו את המערכת openelec ?

ואם שמים זיכרון חיצוני אז ההגדרה בפולסר זה ה- download path ?

יש איזה מגבלות מבחינת הרחבות/תוספים בקודי במכשיר הזה או ב- openelec ?

קיר הסרטים תופס משקל רציני על הזיכרון או שמדובר בכמות קטנה של תפיסת מקום בזיכרון ?

TheWiz
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

1. עד 64GB. רשימת כרטיסים נתמכים.
2. פעל לפי המדריך המצויין של תומר. נ.ב. אין קשר בין הפורמט של מערכת ההפעלה (כרטיס הזכרון) לבין הפורמט של הדיסק החיצוני (NTFS)
3. חיובי.
4. כל סרט תופס בערך 1 מגה של התמונות. כל קיר הסרטים נראה לי בערך 500 מגה.

reab4u
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 406
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #5 

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 988
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #6 

TheWiz כתב:מצחיק :lol:

...
·שאני משתמש ב ADDON הזה , אז אני חייב לקבוע גם אם אני לא מוריד רק בשביל טעינת הסרט עצמו DOWNLOAD PATH ?
ואם אני לא רוצה להוריד את הסרט רק לצפות בו כמו בGENESIS אני עדיין מחוייב להגדיר תקייה הורדות כי בזמן שהוא טוען את הסרט הוא מוריד זמנית את הסרט לDOWNLOAD PATH , לא כמו בגינסיס ?

תודה .

TheWiz
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

שתיהם מופיעים ברשימה כתקינים

DanielGe פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 340
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #8 

יכול להיות שמדובר בשאלה קטנונית, האם המכשיר יתמוך בכרטיס הבא:

TheWiz
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

נראה שכן

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 988
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #10 

TheWiz כתב:שתיהם מופיעים ברשימה כתקינים
...
··שאני משתמש ב ADDON הזה , אז אני חייב לקבוע גם אם אני לא מוריד רק בשביל טעינת הסרט עצמו DOWNLOAD PATH ?
ואם אני לא רוצה להוריד את הסרט רק לצפות בו כמו בGENESIS אני עדיין מחוייב להגדיר תקייה הורדות כי בזמן שהוא טוען את הסרט הוא מוריד זמנית את הסרט לDOWNLOAD PATH , לא כמו בגינסיס ?

תודה .

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”