חוות דעת על "50 Philips LED 50PFT5109 או קטגוריה דומה.
הי,
אני מעוניין לשדרג את הפיליפס 37״ שאצלי בסלון כבר כמה שנים.
אני עם קודי ומיני פיסי ככה שלא מעוניין בטלויזיה חכמה, לא בתלת מימד, לא ב4K וכו...
אציין גם שללא כבלים וללא יס - רק עידן פלוס ותכני HD מהרשת.
מכיוון שאני די מרוצה מהפיליפס הנוכחית והדגם הנ״ל זול משמעותית - אשמח לשמוע ביקורות עליו או על הסדרה הזו של פיליפס (לא מוצא שום דבר כמעט ברשת).
היא נמכרת בפחות מ3000 שח אך אם יש דגם מקביל אחר עם יתרונות משמעותיים, לא שולל להשקיע עוד קצת.
אשמח לעזרה!
תודה,
יניב
אני מעוניין לשדרג את הפיליפס 37״ שאצלי בסלון כבר כמה שנים.
אני עם קודי ומיני פיסי ככה שלא מעוניין בטלויזיה חכמה, לא בתלת מימד, לא ב4K וכו...
אציין גם שללא כבלים וללא יס - רק עידן פלוס ותכני HD מהרשת.
מכיוון שאני די מרוצה מהפיליפס הנוכחית והדגם הנ״ל זול משמעותית - אשמח לשמוע ביקורות עליו או על הסדרה הזו של פיליפס (לא מוצא שום דבר כמעט ברשת).
היא נמכרת בפחות מ3000 שח אך אם יש דגם מקביל אחר עם יתרונות משמעותיים, לא שולל להשקיע עוד קצת.
אשמח לעזרה!
תודה,
יניב
יש לך היום ומחר מחירים בסופר סל דיל מטורפים ביומיים הקרובים שווה לך לבדוק יש להם גם סמסונג גם פילפס גם LG לחברי מועדון בעלי אשראי סופר סל
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
שמע, זו סדרה בינונית
ואני לא מדבר כרגע על פיצ'רים מתקדמים אלא על איכות תמונה נטו. איכות התמונה של פיליפס לא רעה בכללי. לי יש LCD 5604H של פיליפס מלפני כמה שנים ולמרות שזו רק סדרה 5 רואים אחלה. ועם זאת, בביקורות היא לא משהו.
מצד שני, זו נק' הייחוס היחידה שהייתה לי
.
המסכים של היום של פיליפס סמסונג ו-LG בסדרות 6 ומסכי סוני בסדרות 8 נותנים תמונה יפה יותר. השאלה היא שאלה של תקציב כמובן כי מסכים בסדרות גבוהות וטובות יותר עולים יותר והם גם מכילים את כל הפיצ'רים שאתה לא ממש רוצה/מעוניין בהם כמו סמארט/3D וכד'.
מצד שני, זו נק' הייחוס היחידה שהייתה לי
המסכים של היום של פיליפס סמסונג ו-LG בסדרות 6 ומסכי סוני בסדרות 8 נותנים תמונה יפה יותר. השאלה היא שאלה של תקציב כמובן כי מסכים בסדרות גבוהות וטובות יותר עולים יותר והם גם מכילים את כל הפיצ'רים שאתה לא ממש רוצה/מעוניין בהם כמו סמארט/3D וכד'.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא מבין מה אנשים עדיין נעולים עם המותג הזה. פיליפס היתה עד לפני כמה שנים יצרן מסכים מכובד ונחשב, לפחות בכמה אספקטים - כמו עבוד תמונה, איכות המוצר וכו'. אבל, אין לזה שום קשר לפיליפס של היום. הם מכרו את הזכות לשימוש בשם שלהם לחברת TPV. הם העבירו להם גם ידע וטכנולוגיות, אבל מאז ה- R&D בתחום הזה הוא כבר לא של פיליפס.
http://www.tpvision.com/
http://www.newscenter.philips.com/main/ ... VG36fmqpBc
http://www.tpvision.com/
http://www.newscenter.philips.com/main/ ... VG36fmqpBc
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
נכון
@jacko-il
·
נכון שפיליפס של היום שונה אבל עדיין איכות התמונה של מסכי פיליפס של היום מצויינת.
אם תשווה את הסדרות 6 של החברות השונות אז תראה שבדרך כלל לפיליפס יש את התמונה הטובה ביותר,נכון שאפשר להתלונן על אלקטרה בלי סוף על כך שהם אולי נותנת השרות האולטימטיבית!!!!( נקראה לזה "ללא שרות") אבל בנושא תמונה מסכי פיליפס עדיין שולטים בגדול.
·
נכון שפיליפס של היום שונה אבל עדיין איכות התמונה של מסכי פיליפס של היום מצויינת.
אם תשווה את הסדרות 6 של החברות השונות אז תראה שבדרך כלל לפיליפס יש את התמונה הטובה ביותר,נכון שאפשר להתלונן על אלקטרה בלי סוף על כך שהם אולי נותנת השרות האולטימטיבית!!!!( נקראה לזה "ללא שרות") אבל בנושא תמונה מסכי פיליפס עדיין שולטים בגדול.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לא יודע אם אפשר לומר שבנושא התמונה המסכים שלהם "שולטים בגדול". לדעתי הם די דומים (לפעמים טובים יותר ולפעמים פחות) למקבילות שלהם ממותגים אחרים. מהביקורת האחרונה של עפר למסך שלהם, ה- 6909, הסקתי שהוא די בינוני וסובל מכמה מחלות של עבוד תמונה.
http://www.hometheater.co.il/p-1.article06350.html
תוסיף לכל הסלט הזה את השירות של אלקטרה, שאני לפחות הייתי מעדיף להימנע מהתענוג המפוקפק הזה (והוא גם לשנתיים בלבד) ולדעתי מתקבלת תמונה של מוצרים לא כאלה אטרקטיביים. זה כמובן סובייקטיבי לחלוטין, אבל זו דעתי.
http://www.hometheater.co.il/p-1.article06350.html
תוסיף לכל הסלט הזה את השירות של אלקטרה, שאני לפחות הייתי מעדיף להימנע מהתענוג המפוקפק הזה (והוא גם לשנתיים בלבד) ולדעתי מתקבלת תמונה של מוצרים לא כאלה אטרקטיביים. זה כמובן סובייקטיבי לחלוטין, אבל זו דעתי.
אז איזו אלטרנטיבות וסדרות מעניינות יש בטווח המחירים האלה ל48"-50" בהנחה שוב, שסמארט, 4K או תלת מימד לא מעניין אותי.
מחפש פשוט מסך עם איכות תמונה טובה ועיבוד טוב במחיר הגיוני.
האם עדיף לחפש סדרות מקבילות של סמסונג? פנסוניק? LG?
מחפש פשוט מסך עם איכות תמונה טובה ועיבוד טוב במחיר הגיוני.
האם עדיף לחפש סדרות מקבילות של סמסונג? פנסוניק? LG?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
תבדוק את הדגם הזה
תשקול את ה559 של Lg שגם הוא נותן תמונה מצויינת ביחס למחירו.
ניתן לרכוש את ה 49 " במחיר של כ 3000 שקלים
ניתן לרכוש את ה 49 " במחיר של כ 3000 שקלים
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לא רשמתי "לא לקנות פיליפס" או שהמסך הזה לא מומלץ לדעתי - רשמתי לא להיות נעול מראש על מותג שלא ברור מה עומד היום בכלל מאחורי הסמל שלהם. אם ראית את המסך הזה ואהבת אז לך על זה. למען האמת, יהיה די קשה (או בלתי אפשרי) למצוא מסך 50 אינץ' בתקציב הזה שיספק תמונה מדהימה..
המסכים של פילפס עדיין מיוצרים באותו מקום - פולין ! למרות שהבעלות היא שונה והאיכות שלכם מצויינת כתמיד
רב סרן-רועי קליין.