מי זה 099?
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
חברים,
מי זה הספק 099?
משהו עובד איתו?
מי זה הספק 099?
משהו עובד איתו?
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
חברה ממזרח ירושלים (אלקודס נטוורק)
http://099.net.il/
הנה פירוט הדומיין שלהם:
http://099.net.il/
הנה פירוט הדומיין שלהם:
קוד: בחירת הכל
descr: Alquds Network A.D.E. Ltd.
descr: PO Box 51414
descr: Jerusalem
descr: 91513
descr: Israel- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
עובדים על כולם בעיניים אני לא יודע, ספק, טרם הוכיח את עצמו.
בעל רשיון ובעל דלימיטר.
אני מניח שבזק יודעים מה עם עושים, כל עוד אסור להם עם בזק בינלאומי זה האופציה היחידה שלהם.
בעל רשיון ובעל דלימיטר.
אני מניח שבזק יודעים מה עם עושים, כל עוד אסור להם עם בזק בינלאומי זה האופציה היחידה שלהם.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אז למה בזק מקדמים אותם, ולא את בזב"ל למשל?
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
כתבה על 099 בדהמארקר: http://www.themarker.com/technation/1.2633396
תהיות קשות עולות בנושא. הספקית הלא ידועה הזאת לא עונה בכלל לטלפון ומקבלת מבזק רק 10 שקלים בחודש. בנוסף, הם משלמים לבזק עמלת מכירה של 50 שקלים על כל לקוח חדש. מאיפה יש להם כסף לספק אינטרנט במשך חמישה חודשים בחינם?
תהיות קשות עולות בנושא. הספקית הלא ידועה הזאת לא עונה בכלל לטלפון ומקבלת מבזק רק 10 שקלים בחודש. בנוסף, הם משלמים לבזק עמלת מכירה של 50 שקלים על כל לקוח חדש. מאיפה יש להם כסף לספק אינטרנט במשך חמישה חודשים בחינם?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אגב, האתר שלהם נמצא בטווח IP של נטויז'ן.
נראה לי שהם "תת-ספק" של נטויז'ן.
היום התקשרתי ותוך 5 שניות קיבלתי מענה מנציגה חמודה.. היא מדברת עברית די טוב.. וכשביקשתי ממנה שנדבר ערבית (אני מדבר ערבית כשפת אם) היא התחילה לדבר ערבית ^_^
בכל מקרה, קיבלתי מהם שירות יותר איכותי אפילו מ-018 ונטויז'ן.. פינגים נמוכים ב-20ms (ב018 אני מקבל 110 במשחקי MULTIPLAYER למרות 90 ב099) ואני מצליח להוריד במהירות המקסימלית שהתשתית מאפשר לי (40\8=5 מגה) כאשר אני לא מצליח לגרד את ה3 מגה אצל 018.
היום התקשרתי ותוך 5 שניות קיבלתי מענה מנציגה חמודה.. היא מדברת עברית די טוב.. וכשביקשתי ממנה שנדבר ערבית (אני מדבר ערבית כשפת אם) היא התחילה לדבר ערבית ^_^
בכל מקרה, קיבלתי מהם שירות יותר איכותי אפילו מ-018 ונטויז'ן.. פינגים נמוכים ב-20ms (ב018 אני מקבל 110 במשחקי MULTIPLAYER למרות 90 ב099) ואני מצליח להוריד במהירות המקסימלית שהתשתית מאפשר לי (40\8=5 מגה) כאשר אני לא מצליח לגרד את ה3 מגה אצל 018.
אולי דברים יהפכו לגרועים יותר אם יותר אנשים, שמגיעים דרך בזק, ימלאו להם את הקווים.Khaleal כתב:פינגים נמוכים ב-20ms (ב018 אני מקבל 110 במשחקי MULTIPLAYER למרות 90 ב099) ואני מצליח להוריד במהירות המקסימלית שהתשתית מאפשר לי (40\8=5 מגה) כאשר אני לא מצליח לגרד את ה3 מגה אצל 018....
בכל מקרה, לא נראה לי הספק הזה. לחיוב, לפחות האתר שלהם טוב מזה של Fast.
אגב, איזה מודם VDSL תואם השגת בסוף?
ספקים יש מספיק, הבעיה כבר שנים היא שיש רק 2 חברות תשתית. נראה אם השוק הסיטונאי יעזור.alcd כתב:כמה שיותר ספקים - יותר תחרות - ירידת מחירים \ שיפור שירות (לפחות מקווה שיהיה כך)...
@jtk
הבעיה בספקים מתחילה כאשר הם מתחילים לעשות "Over-sell" בלי לשדרג את הציוק והקווים שלהם.. אני בכל זאת אעבור לאחת החברות בשוק הסיטונאי בגלל המחיר האטרקטיב.
קניתי את ה-Q1000 של QWEST. יום אחרי ההזמנה שלחתי הודעה למוכר של ה-Q1000Z שהנתב לא עובד בארץ וביקשתי להחזיר אותו.. כיוון שהחזרת המוצר תעלה די הרבה כסף (משהו בסביבת 20$) אז הוא הציע לי שישלח C1000A תמורת עוד 10$ בלי להצטרך להחזיר את ה-Q1000Z.. נראה לי בסוף שאני מקבל את שני הנתבים Q1000 ו-C1000A. בינתיים אני מסתדר בנתב של בזק (DLINK 6850U)..
הבעיה בספקים מתחילה כאשר הם מתחילים לעשות "Over-sell" בלי לשדרג את הציוק והקווים שלהם.. אני בכל זאת אעבור לאחת החברות בשוק הסיטונאי בגלל המחיר האטרקטיב.
קניתי את ה-Q1000 של QWEST. יום אחרי ההזמנה שלחתי הודעה למוכר של ה-Q1000Z שהנתב לא עובד בארץ וביקשתי להחזיר אותו.. כיוון שהחזרת המוצר תעלה די הרבה כסף (משהו בסביבת 20$) אז הוא הציע לי שישלח C1000A תמורת עוד 10$ בלי להצטרך להחזיר את ה-Q1000Z.. נראה לי בסוף שאני מקבל את שני הנתבים Q1000 ו-C1000A. בינתיים אני מסתדר בנתב של בזק (DLINK 6850U)..
·כמה הוא עולה?Khaleal כתב:@jtk
קניתי את ה-Q1000 של QWEST. יום אחרי ההזמנה שלחתי הודעה למוכר של ה-Q1000Z שהנתב לא עובד בארץ וביקשתי להחזיר אותו.. כיוון שהחזרת המוצר תעלה די הרבה כסף (משהו בסביבת 20$) אז הוא הציע לי שישלח C1000A תמורת עוד 10$ בלי להצטרך להחזיר את ה-Q1000Z.. נראה לי בסוף שאני מקבל את שני הנתבים Q1000 ו-C1000A. בינתיים אני מסתדר בנתב של בזק (DLINK 6850U).....
הוא יותר טוב ממה שיש בארץ?
לינק?
@alon24
כל אחד מהנתבים C1000A,Q1000,Q1000Z עולה 110 ש"ח בערך.
לגבי השאלה השניה זה תלוי איך אתה מגדיר "יותר טוב".. בשבילי נתב הוא טוב אם הוא עושה את העבודה.. לא יצא לי לבדוק נתבי VDSL של בזק חוץ מ-DLINK 6850U והוא עושה הרבה ניתוקים ואני צריך לעשות RESET כל יום-יומיים (אבל כמובן יכול להיות שיש תקלה בנתב הספציפי שלי)..
אתה יכול לקנות את C1000A למשל מהקישור הבא באיביי: http://goo.gl/ZLNwxW
כל אחד מהנתבים C1000A,Q1000,Q1000Z עולה 110 ש"ח בערך.
לגבי השאלה השניה זה תלוי איך אתה מגדיר "יותר טוב".. בשבילי נתב הוא טוב אם הוא עושה את העבודה.. לא יצא לי לבדוק נתבי VDSL של בזק חוץ מ-DLINK 6850U והוא עושה הרבה ניתוקים ואני צריך לעשות RESET כל יום-יומיים (אבל כמובן יכול להיות שיש תקלה בנתב הספציפי שלי)..
אתה יכול לקנות את C1000A למשל מהקישור הבא באיביי: http://goo.gl/ZLNwxW
מסכן. זו לא אשמתו.Khaleal כתב:יום אחרי ההזמנה שלחתי הודעה למוכר של ה-Q1000Z שהנתב לא עובד בארץ וביקשתי להחזיר אותו.. כיוון שהחזרת המוצר תעלה די הרבה כסף (משהו בסביבת 20$) אז הוא הציע לי שישלח C1000A תמורת עוד 10$ בלי להצטרך להחזיר את ה-Q1000Z....