סלקום תשיק מחרתיים חבילת טריפל בכ-200 שקל
סלקום תשיק מחרתיים חבילת טריפל בכ-200 שקל
בניגוד ל-HOT, החברה יכולה להציע גם חבילה מרובעת שתכלול אינטרנט, טלפוניה קווית וטלוויזיה בנוסף לסלולרי
חברת סלקום תשיק מחרתיים (ד') את חבילת הטריפל שלה. בכך תהיה סלקום החברה השנייה בשוק אחרי HOT שתוכל להציע חבילה משולבת של אינטרנט (תשתית וספק), טלפוניה קווית וטלוויזיה. בסלקום עדיין לא פרסמו את המחיר הסופי אך ההערכה היא שהחבילה תעלה כ-200 שקל.
סלקום השיקה את שירות הטלוויזיה שלה בסוף דצמבר האחרון והיא מציעה אותו במחיר אחיד של 99 שקל. בנוסף כחלק מהרפורמה בשוק התקשורת הקווית, רפורמת השוק הסיטונאי, החלה סלקום באמצעות החברה-הבת נטוויז'ן לשווק חבילות של ספק ותשתית אינטרנט במחיר 100 שקל.
סלקום כבר מציעה מספר שנים טלפון קווי בטכנולוגיה שעובדת על גבי האינטרנט הפתוח. במסגרת הרפורמה הסיטונאית בזק אמורה להציע לסלקום וחברות מתחרות אחרות את רשת הטלפוניה שלה, שנחשבת לאיכותית יותר כיוון שהיא עובדת על תשתית ייעודית. משרד התקשורת מחייב את בזק לעשות זאת החל מ-17 למאי. אולם בזק טוענת בתוקף כי היא לא יכולה לבצע זאת טכנולוגית וכעת ברור שלא תעמוד בדד ליין בשבוע הבא.
לפי הערכות, סלקום הגיעה כבר ל-30 אלף מנויים לשירות הטלוויזיה שלה. ההשקה של חבילת טריפל משולבת, שנותנת את כל פתרונות התקשורת לבית, על ידי סלקום אמורה לאפשר לה לנגח בצורה טובה יותר את המתחרות, HOT ו-yes.
לפי סקר שערכה סלקום, 96% מהישראלים היו מעדיפים לקבל את כל שירותי האינטרנט מספק אחד ולא משתי חברות והדבר שהכי מעצבן את הישראלים הוא העלות הגבוהה של שירותי התקשורת וההתרוצצות בין מספר ספקים.
בניגוד ל-HOT סלקום יכולה מבחינה רגולטורית למכור גם חבילה מרובעת שתכלול סלולרי בנוסף לאינטרנט, טלפוניה קווית וטלוויזיה. ל-yes ובזק אסור בכלל להציע חבילה משולבת.
מקור: כלכליסט
בניגוד ל-HOT, החברה יכולה להציע גם חבילה מרובעת שתכלול אינטרנט, טלפוניה קווית וטלוויזיה בנוסף לסלולרי
חברת סלקום תשיק מחרתיים (ד') את חבילת הטריפל שלה. בכך תהיה סלקום החברה השנייה בשוק אחרי HOT שתוכל להציע חבילה משולבת של אינטרנט (תשתית וספק), טלפוניה קווית וטלוויזיה. בסלקום עדיין לא פרסמו את המחיר הסופי אך ההערכה היא שהחבילה תעלה כ-200 שקל.
סלקום השיקה את שירות הטלוויזיה שלה בסוף דצמבר האחרון והיא מציעה אותו במחיר אחיד של 99 שקל. בנוסף כחלק מהרפורמה בשוק התקשורת הקווית, רפורמת השוק הסיטונאי, החלה סלקום באמצעות החברה-הבת נטוויז'ן לשווק חבילות של ספק ותשתית אינטרנט במחיר 100 שקל.
סלקום כבר מציעה מספר שנים טלפון קווי בטכנולוגיה שעובדת על גבי האינטרנט הפתוח. במסגרת הרפורמה הסיטונאית בזק אמורה להציע לסלקום וחברות מתחרות אחרות את רשת הטלפוניה שלה, שנחשבת לאיכותית יותר כיוון שהיא עובדת על תשתית ייעודית. משרד התקשורת מחייב את בזק לעשות זאת החל מ-17 למאי. אולם בזק טוענת בתוקף כי היא לא יכולה לבצע זאת טכנולוגית וכעת ברור שלא תעמוד בדד ליין בשבוע הבא.
לפי הערכות, סלקום הגיעה כבר ל-30 אלף מנויים לשירות הטלוויזיה שלה. ההשקה של חבילת טריפל משולבת, שנותנת את כל פתרונות התקשורת לבית, על ידי סלקום אמורה לאפשר לה לנגח בצורה טובה יותר את המתחרות, HOT ו-yes.
לפי סקר שערכה סלקום, 96% מהישראלים היו מעדיפים לקבל את כל שירותי האינטרנט מספק אחד ולא משתי חברות והדבר שהכי מעצבן את הישראלים הוא העלות הגבוהה של שירותי התקשורת וההתרוצצות בין מספר ספקים.
בניגוד ל-HOT סלקום יכולה מבחינה רגולטורית למכור גם חבילה מרובעת שתכלול סלולרי בנוסף לאינטרנט, טלפוניה קווית וטלוויזיה. ל-yes ובזק אסור בכלל להציע חבילה משולבת.
מקור: כלכליסט
החדש פה שבאותו מחיר גם יתנו שרות טלפון קוי. לפי הכתבה בעתיד יוכלו להוסיף לאותו מחיר גם שרות סלולרי.shraga007 כתב:אין פה שום בשורה, גם ככה ה"שירות טלוויזיה" שלהם עולה 99, ואינטרנט 100 מגה(ספק+תשתית) עולה היום 100 שקל.
אז מה פה הבשורה?...
@shraga007
לא קראתה נכון. שלושה שירותים.
"בכך תהיה סלקום החברה השנייה בשוק אחרי HOT שתוכל להציע חבילה משולבת של אינטרנט (תשתית וספק), טלפוניה קווית וטלוויזיה. "
1) אינטרנט (תשתית וספק)
2) טלפוניה קווית
3) טלוויזיה
וכן, בעתיד גם טלפוניה סלולרית.
לא קראתה נכון. שלושה שירותים.
"בכך תהיה סלקום החברה השנייה בשוק אחרי HOT שתוכל להציע חבילה משולבת של אינטרנט (תשתית וספק), טלפוניה קווית וטלוויזיה. "
1) אינטרנט (תשתית וספק)
2) טלפוניה קווית
3) טלוויזיה
וכן, בעתיד גם טלפוניה סלולרית.
זה כבר לפי הטעם האישי. אני רואה הרבה אנשים אוהבים את מבחר הVOD שם, וזה בלי הערוצי עידן+.
אני בעצמי לא ממהר להתחבר לשרות הטלוויזיה שלהם, כי אני מקבל יותר מIPTV בתשלום (ומשלם על זה פחות מעשר אירו בחודש). לדעתי יהיה רק מעניין עם הטלוויזיה שלהם רק כאשר גולן טלקום יצא עם הGolanbox. ועל זה אין עוד חדשות, למרות שאמרו יהיה משהו במאי.
אני בעצמי לא ממהר להתחבר לשרות הטלוויזיה שלהם, כי אני מקבל יותר מIPTV בתשלום (ומשלם על זה פחות מעשר אירו בחודש). לדעתי יהיה רק מעניין עם הטלוויזיה שלהם רק כאשר גולן טלקום יצא עם הGolanbox. ועל זה אין עוד חדשות, למרות שאמרו יהיה משהו במאי.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
התשתית שלהם לאינטרנט תהיה של בזק נכון? כי אני היום עם תשתית הוט וספק נטוויזן (עם 30M) ומאד מרוצה מהיציבות
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
·בדיוק מה שרציתי לשאול ואני מניח שכן,כל התחרות כיום מדוברת לצערנו על תשתית בזק בלבד(החברה היחידה שמתמשת בתשתית הוט היא פאסט וגם זה עם חייגן)..oris74 כתב:התשתית שלהם לאינטרנט תהיה של בזק נכון? כי אני היום עם תשתית הוט וספק נטוויזן (עם 30M) ומאד מרוצה מהיציבות...
זה ממש בדיחה מה שהולך פה זה שרות 0 אין פה כלום חדש התשתית נישארת בזק אם תשתית במצב על הפרצוף
תתקינו KODI זה יתן לכם יותר תוכן + עידן פלוס ב 0 שקלים שלא יעבדו עלייכם
הטלוויזיה של סלקום זה בדיחה אבל לצערי בארץ יש המון אנשים שאפשר לעבוד עליהם עד שהם מתחברים ומגלים איזה שרות 0
תתקינו KODI זה יתן לכם יותר תוכן + עידן פלוס ב 0 שקלים שלא יעבדו עלייכם
הטלוויזיה של סלקום זה בדיחה אבל לצערי בארץ יש המון אנשים שאפשר לעבוד עליהם עד שהם מתחברים ומגלים איזה שרות 0
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
@Perceptor, מסכים איתך, אבל לא לכולם יש כוח להתעסק או ידע להתעסק KODI.
תגיד שזה פשוט והכל, אבל זה לא, זה דורש תחזוקה לעיתים, פתרון תקלות, התקנות כאלו ואחרות ועוד.
סלקוםTV מותאם להמון אנשים שהם לא נחלת הKODI.
והאמת, אני מכיר מעט אנשים שהצטרפו האומנם, אבל הם מאוד מרוצים.
תגיד שזה פשוט והכל, אבל זה לא, זה דורש תחזוקה לעיתים, פתרון תקלות, התקנות כאלו ואחרות ועוד.
סלקוםTV מותאם להמון אנשים שהם לא נחלת הKODI.
והאמת, אני מכיר מעט אנשים שהצטרפו האומנם, אבל הם מאוד מרוצים.
צודק. רוב הציבור לא יודעים אפילו מאיפה להתחיל ולא יודעים מה זה KODI. כאן יש חברה מסודרת שמספקת את המיכשור המתאים, תמיכה ותכנים מובנים בלי להבין הרבה.Chura כתב:סלקוםTV מותאם להמון אנשים שהם לא נחלת הKODI.
והאמת, אני מכיר מעט אנשים שהצטרפו האומנם, אבל הם מאוד מרוצים....
לא מן הנמנע שיש מקום לחברה שתשווק KODI או כל פתרון אחר ותכניס בפנים ממשק נחמד עם ערוצי העידן בלי עלות חודשית.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
@eli84
·
אולי הסלקום TV חוסך התעסקויות, אבל אסור לשכוח שהוא עולה ולא מעט.
99 שקלים לחודש זה לא מעט, קל וחומר עבור תכנים שהם חינמיים.
ולא דיברנו על זה שזה רק ממיר אחד.
קודי לא בשמיים, היום יש מדריכים גם להדיוטות שלא מבינים כלום, קיימים פורומי תמיכה כמו פטריות אחרי הגשם ואפילו מוציאים גרסאות מלאות כל טוב להתקנה בלחיצת כפתור.
מי שעצלן והמנטרה הקבוצה שלו היא "אני לא מבין ואין לי ברירה" אז שישלם.
·
אולי הסלקום TV חוסך התעסקויות, אבל אסור לשכוח שהוא עולה ולא מעט.
99 שקלים לחודש זה לא מעט, קל וחומר עבור תכנים שהם חינמיים.
ולא דיברנו על זה שזה רק ממיר אחד.
קודי לא בשמיים, היום יש מדריכים גם להדיוטות שלא מבינים כלום, קיימים פורומי תמיכה כמו פטריות אחרי הגשם ואפילו מוציאים גרסאות מלאות כל טוב להתקנה בלחיצת כפתור.
מי שעצלן והמנטרה הקבוצה שלו היא "אני לא מבין ואין לי ברירה" אז שישלם.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
Re: טריפל ב149
@shraga007
·לא ראיתי רשימת ערוצים, הם רק מפרסמים בגדול את התכנים, מצאת משהו?
זה לא ערוצים כמו שיש בהוט ויס?
·לא ראיתי רשימת ערוצים, הם רק מפרסמים בגדול את התכנים, מצאת משהו?
זה לא ערוצים כמו שיש בהוט ויס?
@shraga007
·אתמול למשל לא מצאתי שידור טוב של המשחק וזה מסוג הרגעים שזה קצת מאכזב.
אני עדיין לא חושב שזה מוצדק לשלם אפילו לא 150 להוט/יס הגנבים, אבל עדיין כמולם אומרים שהן זמין ברשת וברגע האמת זה לא עובד כמו שצריך.
·אתמול למשל לא מצאתי שידור טוב של המשחק וזה מסוג הרגעים שזה קצת מאכזב.
אני עדיין לא חושב שזה מוצדק לשלם אפילו לא 150 להוט/יס הגנבים, אבל עדיין כמולם אומרים שהן זמין ברשת וברגע האמת זה לא עובד כמו שצריך.